Şimdi Ara

ANKARALI RENOCULAR BULUŞALIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR!!!ANKARADA BULUNAN DH ÜYESİ KARDEŞLER BULUŞALIM TANIŞALIM KAYNAŞALIM BÖYLE BİR ORGANİZASYONA İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.EĞER GÖRÜŞME KARARI ÇIKARSA YER ZAMAN BELİRLERİZ BULUŞURUZ.UYARMI SİZEDE?

• Katılım düşük de olsa olursa ve zaman da uyarsa neden olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

Katılım düşük de olsa olursa ve zaman da uyarsa neden olmasın...

ankaralı arkadaşların topice ilgi göstermesini istiyorum,görüşelim veya görümeyelim diye.asilx bu konuyla ilgilensen aslında ii olur
  • eğer katılım olursa ben gelirim.ancak nedense kimseden ses çıkmıo.ankaralı üye yokmu yoksa
  • sevinirim bulusalim tabiki ama ekimde ankarada olabilecegim )))
  • Ortak bir buluşmaya bende katılmayı çok isterim.. Yeterli bir sayıya ulaştıktan sonra yer ve zaman belirleriz şuan istekli olanlar mesaj yazarsa bizde bunu net görmüş oluruz
  • 93 rainbowumla ben de gelirim =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Kızılay pavyon kazığı
    10 yıl önce açıldı
    DH İstanbul Buluşması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdiden 4-5 kişi olduk galiba.hadi renocular öyle bi katılım yaratalım ki rekor olsun
  • En çok Renault 21 sahiplerini görmek isterim. Bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim. Neredeyse arabaları tamamen parçaladılar.
  • 2000 model Megane1 RTE 1.6 16V AC ile bende geldim.Canımm hemşerilerim
  • neden olmasın..... liste çıkacak galiba zamanla
  • ankaralı olmak şartmı acaba? ankarada okuyor olmamız yeterliyse bende katılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

ankaralı olmak şartmı acaba? ankarada okuyor olmamız yeterliyse bende katılırım

Benim de arabam yok ama babamın arabasından kazandığım tecrübelerim var. O da yoksa bir şeyler paylaşırız.
  • dersler baslamadan bulusmayı ayarlarsak iyi olur.. derslere girdikten sonra gelebilecegimi pek sanmıyorum. hadi bakalım acele edin biraz
  • İki gün sonra başlık sahibi gelsin de soralım.
  • arkadaşlar bence aranızda bi liste çıkarın.başka arkadaşlarada ulaşmaya çalışalım.topic sahibi gelince de yer zaman ayarlayalım olur mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

İki gün sonra başlık sahibi gelsin de soralım.
  • Geçici liste ortaya çıktı. Katılmak isteyenleri bekliyoruz.

1-ua_tayfa_kapalı
    2-BX4TC
    3-hastokatlı
    4-ohayyam (ekim)
    5-asilx
    6-desci
    7-Solcier
    8-leonheart07
    9-Gakgunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 21 Eylül 2007; 14:12:52 >
  • BXT4C merhaba, Bende bir R.21 kullanıcısı olarak katılmak isterim , yeterki zaman uygun olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gakgunlu

BXT4C merhaba, Bende bir R.21 kullanıcısı olarak katılmak isterim , yeterki zaman uygun olsun.

Özellikle sizi görmek isterim. Konuyu açan vatandaşı birkaç gün dinlenmeye almışlar. Şimdi geçici liste yapıyorum. Yaklaşık katılımcı sayısını görürüz. Tarih açıklanınca da elemeleri yapar, kesin sonucu buluruz. Şu an istemek yeterli. İmkanları sonra konuşacağız.
  • evet arkadaşlar kısa bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım.gelmek isteyen arkadaşların görüşlerini yazmasını istiyorum.buluşma yeri neresi olsun,tarihi ne zaman olsun.buluşmanınn şekli nasıl olsun.hep beraber görüşlerimizi bildirelim kararlaştıralım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.