bu yeni mallar dediğiniz şeyler nasıl olacak ve ne kadar bekleyelim? Ben Ocak gibi yeni pc toplayacam monitörü de o zaman alırım diyordum ama karar da veremedim bir türlü.
no fear dostum bu pc teknolojisi ile yarışılmaz haklısın aralık ayında veya ocakta yeni mallar gelecek ama ondan 3 ay sonrada yeniden yeni mallar gelece o yüzden ben ileriye dönük bir anakart aldım ne gelırse gelsın upgrade etme şansım var.o yüzden yeni makine toplayacak arkadaşlarda böle yapsın bence.anakart önemli
no fear dostum bu pc teknolojisi ile yarışılmaz haklısın aralık ayında veya ocakta yeni mallar gelecek ama ondan 3 ay sonrada yeniden yeni mallar gelece o yüzden ben ileriye dönük bir anakart aldım ne gelırse gelsın upgrade etme şansım var.o yüzden yeni makine toplayacak arkadaşlarda böle yapsın bence.anakart önemli
haklısın ama yeni çıkacak 4 işlemciler beklenirdi ..
ARKADASLAR BEN BU MONITORDEN ALMAYI DUSUNUYORUM AMA PCNIN YANINDA XBOX360 BAGLAMAM DA LAZIM BUNUNLA ILGILI PROBLEM YASARMIYIM SES PROBLEMI OLURMU FORUMU OKUYAMADIM DAHA LUTFEN YARDIM EDINIZ
Merhaba bu monitörden almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 aydır para birikmesini bekledim. Para birikti ama şimdi de monitörü bulamıyorum. Ankara veya İstanbul'da bildiğiniz bi yer var mı? Bi çok yere baktım stoklarda yok diyor (gigatek, vatan, exa). Lütfen yardım edin, uzun zamandır almayı planlıyordum, elime fırsat geçti ama bulamıyorum monitörü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
edit: Stokta olan yerlerin adreslerini ayrıntılı şekilde yazarsanız iyi olur. Teşekkürler :]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funeral` -- 8 Nisan 2008; 2:40:55 >
Merhaba bu monitörden almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 aydır para birikmesini bekledim. Para birikti ama şimdi de monitörü bulamıyorum. Ankara veya İstanbul'da bildiğiniz bi yer var mı? Bi çok yere baktım stoklarda yok diyor (gigatek, vatan, exa). Lütfen yardım edin, uzun zamandır almayı planlıyordum, elime fırsat geçti ama bulamıyorum monitörü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
edit: Stokta olan yerlerin adreslerini ayrıntılı şekilde yazarsanız iyi olur. Teşekkürler :]
sanırım üretimi durdurulmuş. yeni versiyonlarının çıkmasını bekliyor herkes. 4-5 ay öncesine kadar vatanda 30 tanesini istiflenmiş halde görmüştüm. şimdi gel görki vitrinde bile yok.
Bende sonunda bu monitörden aldım. Forumdan Orgeneral nickli arkadaşın da yardımları sayesinde. Gerçektende üstün özellikleri ile son derece şık bir LCD. 22" CRT lerden sonra Samsung 226BW ( ki Tn panellerde en iyilerinden biri ) de kullandım. Ama Benq'nun bu modeli paneli ve input özellikleri ile diğer monitörler ile arasında sınıf farkını hissettiriyor. 2 pc bağlı birinde nvidia8800gtx diğerinde de x800 all in wonder ati ekran kartı kullanıyorum. Her ikisinide d-sub ve dvi bağlantılar ile test ettim. Ati ekran kartının görüntü kalitesi bariz bir şekilde daha iyi - Bunu söylerken oyun ve hızı değil desktop - film- grafik gösterimi kalitesinden bahsediyorum...
yeni versiyonun çıkmasıyla ilgili bir bilgi varmı gerçekten? çok monitöre baktım ama bu kadar kaliteli olanı görmedim daha, umarım yeni versiyonu vardır ve çıkar, birazda olsa fiyatı daha makul olsa kaçırmayacağım..
Teşekkürler. Bu Lcd hakkında hem bu topicte hem de diğerlerinde bilgi ve izlenimlerini paylaşan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Bu ürün almadan önce bilgi sahibi oldum ve iyi ki de almışım diyorum... Daha iyisi