Şimdi Ara

Philips 32 PW 9551 Hd Crt Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonu bilenler bilir.Çok az stok ile Türkiyeye geldi,sadece metro ve carrefour stoklarına girdi.
    Ben bile 2006 yılının Kasım ayında zar zor bir şekilde 0 olanını bulmuştum.

Ürün 100 hz ve ödüllü pixel plus işlemcisine sahiptir.
    Pixel plus özelliği sayesinde,seyrettiğiniz yayı kaynağının satır sayısı ve detayları arttırılarak görüntü kalitesi varolandan neredeyse %50 civarı artıyor.
    Şuna kefilim ki görüntü kalitesini ne bir lcd tv ne de bir plasma tv ile mukayese edemezsiniz.
    Tv 720 p ve 1080i satırlı görüntüleri seyredebilmenize olanak sağladığı gibi hdmi grişi olduğundan dolayı high defination yayınları veya bu bağlantı türünün kullanan cihazları kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Ürünü forumda veya internette araştırırsanız zaten ne kadar kaliteli bir ürün olduğunu görürsünüz.
    Taşınma sebebiyle ürünü satıyorum.

Ürünü 1799 ytl'e aldım ve kutusunda ki köpükleri harici herşeyi mevcuttur.
    Ürünün en ufak bir çiziği bile yoktur ve kumandası içinde aynı şey geçerlidir.

Televizyonu 950.00 ytl'e veriyorum.
    İstanbul için istenilirse ürün kontrol edilerek direk elden verilebilinir.
    Kargo teslimatıyla istenilen şehire yollanabilir ama kargo masrafı alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 15 Eylül 2007; 10:57:18 >

• Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik55 -- 15 Eylül 2007; 12:11:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.