Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>>>>6630 cular BURAYA<<<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: >>>>>>6630 cular BURAYA<<<<< Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bArOyAkA

10 Şubat 2005; 15:42:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

6630 denilen telefon o kadar pahalı olmasına rağmen eksikleri çok. Nokia son 4 Symbianlı telefonunda kart, çözünürlük ve renk konusunda ilerleme kaydederken hala geçmişin stereo ses çıkışlı ve radyolu 8310 unda düşündüğü bu unsurları koymamış.7650,3650,3660,6600,7610,6630 hiçbirinde bahsettiğim olaylar bulunmuyor. nokia ya başarılar diliyorum.

h@cKinG iS aN @rT
phlegmTR

10 Şubat 2005; 15:48:41 

baroyaka alakası yok 8310 sadece radyo çalabiliodu o da stereo olur zaten.hani 8310 stereo mp3 çalıo olsa ve sesi stereo verse bişi demicem ama bu telefonda radyo yok zaten. onu da özellikle yapıolar kaç kere söledik satış politikası.

winsome

10 Şubat 2005; 16:19:04 

Radyo olmaması büyük bir eksik ama streo olup olmaması hiç birşey fark etmez yeterince iyi ses veriyor...

pmmor

10 Şubat 2005; 16:23:03 

okuduğum kadarıyla nokia yapacağını yine yapmış ve elimizdeki mmcleri çöpe attırmış ama edindiğim izlenim gayet güzel telefon olduğudur zaten ilk resimlerini gördüğümüzde hayran olmuştuk forumların birinde ama artık symbiana dönüş yapamayacağım için kullanan arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim inşallah birilerinde görürde bizde bi deneme fırsatı buluruz.
mmc konusunda çakal'a kart gelecekti daha gelmedi galiba gelince bi zahmet bilgilendirir misin çakal?

bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye annelerini sevmektir...
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Şubat 2005; 17:22:22 

Ya 6630 un işlemci hızı gibi görmedim.. Geçenlerde IMTOO MPEG Encoder indirdim PC'ye ve Shaggy'nin "Hey Sexy Lady" adlı klibini converter ettim. 3gp'ye çevirdim ve bit hızını 500kbps yaptım. Bluetooth ile tele attım. İnanılmaz bir görüntü çıktı ortaya. Bilgisayardan daha net oynatıyor. Aynı işlemi 7610 için yaptık telefon, klibi duraklatarak oynattı yani 500kbps hızında bir klibi kaldıramadı 6630 harika bi telefon

:..LG Renoir KC910..:
|| 8 MegaPixel - AutoFocus - Manuel Focus - Xenon Flash || 3.0" Full Touch - 240 x 400 Pixels || VGA @30fps DivX Video Recording ||
|| DivX / XviD Player || A-GPS || Wireless - LAN (802.11b/g) || Java || Nerede mi? Tıkla ve Gör! ||

erkutamca

10 Şubat 2005; 17:24:15 

arkadaşlar bende 6630 aldım yaklaşık 50 gün oldu.telsim kullanıyorum 6600 kullanırken hücresel mesajlar sorunsuz geliyordu ama şimdi kafası estiği zaman geliyor ayarlarımın hepsi tamam ama acaba yanlış yaptığım birşey mi var sizinde böyle sorunlarınız oldumu?cevaplarınızı bekliyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal.
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Şubat 2005; 17:28:57 

Şebekeden kaynaklanıyor olmasın? Bende turkcell var. Maçlar oynandığı zaman tüm bilgiler tam olarak geliyor?Telden olacağını sanmam. Bende önceden telsim vardı partner kullanıyodum. Bazen bana da gelmezdi o zaman 6230 vardı..

:..LG Renoir KC910..:
|| 8 MegaPixel - AutoFocus - Manuel Focus - Xenon Flash || 3.0" Full Touch - 240 x 400 Pixels || VGA @30fps DivX Video Recording ||
|| DivX / XviD Player || A-GPS || Wireless - LAN (802.11b/g) || Java || Nerede mi? Tıkla ve Gör! ||

dangerdanger

10 Şubat 2005; 18:04:09 

gısmo verdıgın lınkte cok detaylı bılgıler var ama o 6600 ları kapsıyor ben bugun ne yaptıysam olmadı kamera ısı baska bı bılgısı olan varmı 6630 u web camera olarak kullanma bakımından tesekkur ederım bıde son bısey daha 6630 da hangı programlar calısıyor tesekkurler

Fedakar insan gönülden sevendir yürekli insan kendini bilendir mutlu insan yaşamı sevendir unutmayan bir dost ömre bedeldir
Max Payne

10 Şubat 2005; 21:36:24 

Ben 6630'a aşık oldum

6630'a N-Gage oyunu oynayabilen varmı????
Acil yardım edin ne yaptıysam oynayamadım.
bir_bucuk_milyon

10 Şubat 2005; 22:58:11 

quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

gısmo verdıgın lınkte cok detaylı bılgıler var ama o 6600 ları kapsıyor ben bugun ne yaptıysam olmadı kamera ısı baska bı bılgısı olan varmı 6630 u web camera olarak kullanma bakımından tesekkur ederım bıde son bısey daha 6630 da hangı programlar calısıyor tesekkurler

seleq camera fx çalışmıyor bunun dışında fexploerer disco blz agile helixplayer smartmovie bunlar sorunsuz

Max Payne

10 Şubat 2005; 23:48:35 

Ben N-Gage oyunlarını oynayamadım. Nasıl oynuyorsunuz. Bir türlü beceremedim. Appsins programının sürümü kaç....
Lütfen yardım.
bir_bucuk_milyon

11 Şubat 2005; 0:10:48 

ngage oyunları için önce blz programını yükle bunuda en basit www.****.com daha sonra gene bu siteden fexplorer programını indir .... oyunu BT veya usb ile tele at sonra fexplorer dan C - system-mail buraya gir sonra ordaki dosyaların içinde tek tek bak oyunu bul sonra seçeneklerden CUT yap sonra tekrardan geriye gel E sürücüsüne gir oraya seçenekler den paste yap sonra blz programını aç oyun gözükücek zaten install de

anlamadıysan uMUt_Cn@hotmail.com msnden gel anlatayım

M3CSL

11 Şubat 2005; 1:15:03 

bende aldım 3 hafta önce güzel alet beklediğimden iyi genel anlamda faoto kalitesini faha iyi bekliyodum ama genede iyi,, özellikle albüm modu çok iyi olmuş.... hızı çok iyi 7610 a göre..... 7610 da var bizde ekran rengi biraz daha canlı 7610 un ama netlik azıcık daha iyi 6630 un,,,birde ekranı daha geniş olduğu için 6630 dan sonra 7610 la çekince keyif alamıyor insan,,,,
bende camera x programı var tam ekran çekiyor fotoyu ve 8x zoomu var ayrıca bounce mp3 var süper bi program..

ayırca bişey sorcam fotoğraftan modundan videoya geçince netlik artıyor sizdede öyle mi????

[img]http://img46.imageshack.us/img46/3115/060620070546100229672758qp.jpg[/img]
bir_bucuk_milyon

11 Şubat 2005; 1:40:28 

ben şimdi baktım ama aynı bi farkı yok netlik olarak hatta foto daha iyi diyebilirim video yu 176 pxelde çekiyo fotoyu 1024

dangerdanger

11 Şubat 2005; 3:47:20 

cakal tesekkur ederım bu arada bı arkadasımız telefona asık olmus kım asık olmadı kı dehset makına bu arkadaslar emın olun bu telefon sızı en az 1 sene ıdare eder

ama su bas konus ısı kafama takıldı nasıl yapıcaz bunu bende 2 tane hat var telsım turkcell hangılerınde oluyor bu baskonus hızmetı ılgılenırsenız sevınırım hepınıze kolaygelsın arkadaslar hayırlı geceler gercı sabaha yaklastık ama bu arada kar ıyı ce kendını gosterdıkten sonra duırdu ayaz basladı uskudarı sıs kapladı yarın sabah yolunuz acık olsun

Fedakar insan gönülden sevendir yürekli insan kendini bilendir mutlu insan yaşamı sevendir unutmayan bir dost ömre bedeldir
aLLyC

Sisteme Gözat

11 Şubat 2005; 4:03:27