Giriş | |
|
|
|
11 Şubat 2005; 0:10:48
|
|
|
ngage oyunları için önce blz programını yükle bunuda en basit www.****.com daha sonra gene bu siteden fexplorer programını indir .... oyunu BT veya usb ile tele at sonra fexplorer dan C - system-mail buraya gir sonra ordaki dosyaların içinde tek tek bak oyunu bul sonra seçeneklerden CUT yap sonra tekrardan geriye gel E sürücüsüne gir oraya seçenekler den paste yap sonra blz programını aç oyun gözükücek zaten install de anlamadıysan uMUt_Cn@hotmail.com msnden gel anlatayım
|
|
11 Şubat 2005; 1:15:03
|
|
|
bende aldım 3 hafta önce güzel alet beklediğimden iyi genel anlamda faoto kalitesini faha iyi bekliyodum ama genede iyi,, özellikle albüm modu çok iyi olmuş.... hızı çok iyi 7610 a göre..... 7610 da var bizde ekran rengi biraz daha canlı 7610 un ama netlik azıcık daha iyi 6630 un,,,birde ekranı daha geniş olduğu için 6630 dan sonra 7610 la çekince keyif alamıyor insan,,,, bende camera x programı var tam ekran çekiyor fotoyu ve 8x zoomu var ayrıca bounce mp3 var süper bi program.. ayırca bişey sorcam fotoğraftan modundan videoya geçince netlik artıyor sizdede öyle mi????
|
|
|
11 Şubat 2005; 1:40:28
|
|
|
ben şimdi baktım ama aynı bi farkı yok netlik olarak hatta foto daha iyi diyebilirim video yu 176 pxelde çekiyo fotoyu 1024
|
|
11 Şubat 2005; 3:47:20
|
|
|
cakal tesekkur ederım bu arada bı arkadasımız telefona asık olmus kım asık olmadı kı dehset makına bu arkadaslar emın olun bu telefon sızı en az 1 sene ıdare eder ama su bas konus ısı kafama takıldı nasıl yapıcaz bunu bende 2 tane hat var telsım turkcell hangılerınde oluyor bu baskonus hızmetı ılgılenırsenız sevınırım hepınıze kolaygelsın arkadaslar hayırlı geceler gercı sabaha yaklastık ama bu arada kar ıyı ce kendını gosterdıkten sonra duırdu ayaz basladı uskudarı sıs kapladı yarın sabah yolunuz acık olsun
|
|
|
11 Şubat 2005; 4:03:27
|
| | | |