Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru, internet üstünden TV izleyip, radyo dinlenilebilen, TV seyrederken aynı anda anlık mesajlaşma yapılabilen, izlenen programların oylanabildiği, yeni bir internet yayın platformu. Sizinle paylaştığımız Sipru test versiyonu şu an için 8 TV kanalı, 11 radyo, anlık mesajlaşma, Siprumetre ve kişiselleştirilebilir haber hattını içeriyor. Ayrıca menü seçeneğinden ayarlara girerek Sipru’nuzun görünümü dahil pek çok özelliğini kişiselleştirebiliyorsunuz.
bu kanallar nelerdir?
quote:
CNBC-e NTV MTV tv-8 Powertürk-Tv NBA-TV Fashion Tv
Kanal Eksen radyo N101 Radyo nostalji Ntv Radyo Radyo Tatlıses hatırlamadığım bir çok radyo
programı nerden indireceğim?
quote:
http://www.sipru.com/site/siprulogin.aspx girin ve üye olun göndere tıkladığınızda indirme sayfası gelecektir.
Çok harika bir program gerçekten ciddiyim baya bir kaliteli olmuş kanallardan ayrıca günlük borsa indekslerinide takip edebiliyosun canlı 24 saat haberlerde cabası yanlız üyelik isteyen bir program ve kişileri ekleyip anında chatda yapabilirsin mesela bir program izlerken beraber tartışabilirsinde.
Sağol adaş aradığım bir programdı
Kotadan çok yiyor mu
Eve gidince çekeyim hemen.
İnidiriyorum..Saolasın...
Yaklaşık 6-7 ay evel kullandım ilkbaşlarda hoşuma gitti sonradan çok gerekli olmadığını gördüğüm bir program...
Borsayla haşır neşirseniz devamlı alttan borsa ile güncellenen haberler geçiyor onun dışında haberleri gösteriyior ama çok gerekli değil...
2-3 gün kullandım sonra pekde güzel değilmiş diyip bıraktıydım ama TV.Kanalların olması fena deil hani..
20 gündür kullanıyorum,güzel bir program ama 4-5 günde bir güncellenmesine rağmen hiçbir hatada düzelme olmuyor nedense...
Sağol nbatv özlemiştim
galiba test yayınındalar ki 2-3 dk sonra TV bağlantısı kesiliveriyor...
2 dakikada bir yeniden bağlanmak baydığı için programın tam oturmasını bekliyorum. yine de güzel bir hizmet.
kota yer mi? bence yer
Yer tabi bende ama kesiintisiz ve net şekilde izleyebiliyorum benim portlarım açık belki ondan olabilir ama her hangi kesilme şu an bende olmadı.
çok sağol çok faydalı bir program
Ben de meraktan indirmiştim çok sevdim. Zaten televizyonda izlediğim kanalların hepsi var burda, tv'ye gerek kalmadı.
Bol sorunlu bir yazılım.
sunucya bağlanamıyor sürekli
indiriyorum bakalım paylaşım içn tşk
güzel ama çok sorun veriyor :( inş yakın zamanda bu sorunları çözerler
hımzzz deneyelim
1 aydır filan kullanıyorum öğrenci oldugum için tv'de olmayınca şuan benim için çok iyi.
Hiç bir kanalı açamıyor bu nasıl program böyle ya!
program çok güzel 1 haftadır kullanıyorum ara sıra yayında kopmalar oluyo ama giderilicekmiş o sorunlar nede olsa daha beta