Şimdi Ara

Doğuş Medya'dan harika bir hizmet 'sipru'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Doğuş Medya'dan harika bir hizmet 'sipru'

sipru nedir?

quote:

Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru, internet üstünden TV izleyip, radyo dinlenilebilen, TV seyrederken aynı anda anlık mesajlaşma yapılabilen, izlenen programların oylanabildiği, yeni bir internet yayın platformu. Sizinle paylaştığımız Sipru test versiyonu şu an için 8 TV kanalı, 11 radyo, anlık mesajlaşma, Siprumetre ve kişiselleştirilebilir haber hattını içeriyor. Ayrıca menü seçeneğinden ayarlara girerek Sipru’nuzun görünümü dahil pek çok özelliğini kişiselleştirebiliyorsunuz.

bu kanallar nelerdir?
    quote:

CNBC-e
    NTV
    MTV
    tv-8
    Powertürk-Tv
    NBA-TV
    Fashion Tv

Kanal Eksen
    radyo N101
    Radyo nostalji
    Ntv Radyo
    Radyo Tatlıses
    hatırlamadığım bir çok radyo

programı nerden indireceğim?
    quote:

http://www.sipru.com/site/siprulogin.aspx
    girin ve üye olun göndere tıkladığınızda indirme sayfası gelecektir.

Çok harika bir program gerçekten ciddiyim baya bir kaliteli olmuş kanallardan ayrıca günlük borsa indekslerinide takip edebiliyosun canlı 24 saat haberlerde cabası yanlız üyelik isteyen bir program ve kişileri ekleyip anında chatda yapabilirsin mesela bir program izlerken beraber tartışabilirsinde.

• Sağol adaş aradığım bir programdı
  • Kotadan çok yiyor mu
  • Eve gidince çekeyim hemen.
  • İnidiriyorum..Saolasın...
  • Yaklaşık 6-7 ay evel kullandım ilkbaşlarda hoşuma gitti sonradan çok gerekli olmadığını gördüğüm bir program...

Borsayla haşır neşirseniz devamlı alttan borsa ile güncellenen haberler geçiyor onun dışında haberleri gösteriyior ama çok gerekli değil...

2-3 gün kullandım sonra pekde güzel değilmiş diyip bıraktıydım ama TV.Kanalların olması fena deil hani..
  • 20 gündür kullanıyorum,güzel bir program ama 4-5 günde bir güncellenmesine rağmen hiçbir hatada düzelme olmuyor nedense...
  • Sağol nbatv özlemiştim
  • galiba test yayınındalar ki 2-3 dk sonra TV bağlantısı kesiliveriyor...

2 dakikada bir yeniden bağlanmak baydığı için programın tam oturmasını bekliyorum. yine de güzel bir hizmet.

kota yer mi? bence yer
  • Yer tabi bende ama kesiintisiz ve net şekilde izleyebiliyorum benim portlarım açık belki ondan olabilir ama her hangi kesilme şu an bende olmadı.
  • çok sağol çok faydalı bir program
  • Ben de meraktan indirmiştim çok sevdim. Zaten televizyonda izlediğim kanalların hepsi var burda, tv'ye gerek kalmadı.
  • Bol sorunlu bir yazılım.
  • sunucya bağlanamıyor sürekli
  • indiriyorum bakalım paylaşım içn tşk
  • güzel ama çok sorun veriyor :(
    inş yakın zamanda bu sorunları çözerler
  • hımzzz deneyelim
  • 1 aydır filan kullanıyorum öğrenci oldugum için tv'de olmayınca şuan benim için çok iyi.
  • Hiç bir kanalı açamıyor bu nasıl program böyle ya!
  • program çok güzel 1 haftadır kullanıyorum ara sıra yayında kopmalar oluyo ama giderilicekmiş o sorunlar nede olsa daha beta
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.