Şimdi Ara

## Gigabyte'dan HDMI Destekli Yeni Anakart: G33M - S2H ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Gigabyte'dan HDMI Destekli Yeni Anakart: G33M - S2H ##


    HDMI ara birimi her geçen gün daha fazla önem kazanmaya başladı. Tek bir kablo üzerinden yüksek çözünürlüklü görüntü ve dijital sesin aktarılmasına yarıyan HDMI ara birimi geleceğin standartı olarak görülüyor. Geçtiğimiz Şubat ayında AMD-ATi'nin 690G yonga setini pazara sunmasına paralel olarak anakartların üzerinde entegre olarak ta gelmeye başlayan HDMI desteğine (+ HDCP) sahip son üye Gigabyte'da geldi. Firma Intel'in 3 serisi yonga seti ailesinin entegre grafik işlemciye sahip olan G33 çip seti üzerine kurguladığı yeni anakartı G33-S2H üzerinde HDMI desteğine de yer verdi.

     ## Gigabyte'dan HDMI Destekli Yeni Anakart: G33M - S2H ##


    Öncelikle G33 yonga setinden biraz bahsedelim. Inel'in entegre GMA X3100 grafik işlemcisine sahip olan yonga seti ICH serisi güney köprüsü ile geliyor. Yeni nesil işlemcilere destek veren yonga seti 45nm üretim teknolojisine sahip Penryn işlemcilerine de hazır. Gigabyte'ın yeni anakartı G33M-S2H modeline geri dönerse öncelikle anakart harici ekran kartı kullanmak isteyenlere yönelik olarak üzerinde 1 adet PCIe X16 slotu bulunduruyor. Ayrıca 2 adet PCI ve 1 adet PCIe X1 slotu da yine anakart üzerinde yer almakta. Pasif soğutmaya sahip olan ve 4 adet bellek slotu ile gelen anakart yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet çıkışlaırna da sahip. Fakat belirttiğimiz gibi anakartın en önemli özelliği olarak sahip olduğu HDMI çıkışı gösterilebilir.

    Gigabyte G33M-S2H modelinin fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 13 Eylül 2007; 4:21:16 >







  • onboard ekran kartlı sistem toplamak isteyenler için çok güzel bi seçenek. hdmi, dvi, vga. 3 çıkış da mevcut. htpc için biçilmiş kaftan. hdmi çıkışı ve pasif soğutma mükemmel iki özellik bir aray gelmiş. ucuz yollu pc toplamak isteyenler veya htpc toplamak isteyenler kesinlikle göz önünde bulunduracaktır. gigabyte kalitesi de cabası.

    Türkiye'ye gelse de FixXxeR nickli arkadaşın yeni bilgisayarı için bu anakartı kullansak
  • Anakart çok güzel özellikler taşıyor.Nette fiyat 150$ civarında.Haber için teşekürler.
  • oooff yhaa daha yeni G33M S2R ile bilgisayar topladım...istediğim esasında HDMI desteğidi.. sırf onun için AMD toplucaktım 690G ...adamlar yeni çıkarttı..güsel haber ama birazda kötü uheuhe benim için
  • casper ın uçuk sistemleri için (?) yeni bir anakart daha...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.