Şimdi Ara

Knıght Online is not installed on your computer.Çözüm buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
9.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan topic den arkadas anlatmış biraz daha aydınlatayım

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline]
    "CompanyName"="Copyright 2002 NoahSystem And MGame"
    "EXE"="KnightOnLine.exe"
    "SERVICE"="Knight OnLine"
    "VERSION"=dword:000005ad
    "PATH"="c:\Program Files\Knight Online"

ilk olarak yeni not defteri açıp bunları oraya kaydedin Knight online Dosyasına atın
    knight.reg olarak ismini değiştirin notun sonra kaydedip çıkın çift tıklayınca kayıt defterine ekleme isteğimizi sorcak evet diyoruz buna
    sonra başlat-çalıştır-regedit-hkey_local_machine-software burdan ko yu bulun
    yanındaki yere sağ tıklayıp yeni-dize değeri ismini PATH olarak girin(PATH Bazı kişilerde olabilir direk ona Uygulayın Dediklerimi ) oluştuktan sonra sağa tıklayıp path in üzerine değiştire basın değer verisi yazan yere C:\Program Files\Knight Online(Bu knight online nerdeyse onu yazın D'de ise d olarak yazın başına)
    Denedim oldu Arkadaslar Bunu acıklayan arkadasım için teşekkür ederim

NGabbyNGaGe
    Teşekkür lerSonsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 13 Eylül 2007; 4:36:37 >

• aynen bende de o sorun
  • knight online pc nize yüklenemedi diyor
  • knight pc de yüklü diil dio knight ı nereye yüklediysen bunuda oraya yüklicen o zmn olur
  • sanırım ko pc inde yüklü degil diyor.eger dogru tercüme ettiysem çok saçma olucak ko yüklü olmasabu zamana kadar ne oynuyorduk biz diyceksiniz bana ama tercümeden böle birsey cıkıyor yanlıs tercüme etmıyorsam
  • Arkadaslar Konustugumuz Konuda metinsfb arkadasımız uyarmıstı Ko setupan yüklü olmayanlar kullanamaycak diye sanırım sizlerde benim gibi cd den yükleyenlersiniz su an ko stup %99 oldu Allah Kolaylık Versin Hayırlı Ramazanlar Bu Arada
  • silip yeniden mi koyu yüklücez yani bilen varmı bi açıklık gelse şu konuyaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Off Off
  • YANİ SİTEDEN KOYU BİDAHA YÜKLÜCEZ BUNU DEMEK İSTİYORSUN
  • Ko yu Pc ye Setupdan Yükleyeceksiniz
  • SETUP DA SİTEDE VAR ONUDA ORDAN YÜKLÜCEZ
  • peki bu ne

• ya cdden yukleyenler m0rad0n patchini alamıy0r cddeb yukleyenler pcnizden kaldırıp bu linkten yukleyın

http://www.download.com/Knight-Online/3000-7541_4-10367095.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antiyou -- 13 Eylül 2007; 4:11:49 >
  • Ben Setuptan yükledim zaten.Ama bendede hata veriyor.Ben koyu update ederken Launcherdan edememiştim extract hatası veriyordu o yüzden patchleri elle yükledim.Manuel olarak bu yüzden hata veriyor olabilirmi.Zaten oyunu setup ile kurmuştum.Setup'u konun resmi sitesinden indirmiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

peki bu ne

Sanırım Ko Yüklerken Patchleri Option Aracılıgı İle Yüklemişsin Ve Geride Kalan Patchlerin Özellikleri Yüklenmediğinden Bu Şekilde Bir Hata Veriyor Yanlıs Hatırlamıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Ben Setuptan yükledim zaten.Ama bendede hata veriyor.Ben koyu update ederken Launcherdan edememiştim extract hatası veriyordu o yüzden patchleri elle yükledim.Manuel olarak bu yüzden hata veriyor olabilirmi.Zaten oyunu setup ile kurmuştum.Setup'u konun resmi sitesinden indirmiştim...

evet 0labilir tekrar kur,patchleri launcher 0t0matik yukler zaten 0yle dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antiyou

ya cdden yukleyenler m0rad0n patchini alamıy0r cddeb yukleyenler pcnizden kaldırıp bu linkten yukleyın

oha bu 6 7 saat süren download değilmi
  • Valla Suan ki pc me yükledim sorun yok ama

diğer pc'mde senın yazdığın sorun var
    valla bi sürü işimiz var demek
    tek tek nasıl yüklücez beaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDosTuM -- 13 Eylül 2007; 4:14:13 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Ben Setuptan yükledim zaten.Ama bendede hata veriyor.Ben koyu update ederken Launcherdan edememiştim extract hatası veriyordu o yüzden patchleri elle yükledim.Manuel olarak bu yüzden hata veriyor olabilirmi.Zaten oyunu setup ile kurmuştum.Setup'u konun resmi sitesinden indirmiştim...

evet 0labilir tekrar kur,patchleri launcher 0t0matik yukler zaten 0yle dene

İşte sorun orda patchleri launcher yüklemiyor.Kaç kere denedim extract failed veriyor.Tekrar deniycem başka çare yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

ya cdden yukleyenler m0rad0n patchini alamıy0r cddeb yukleyenler pcnizden kaldırıp bu linkten yukleyın

oha bu 6 7 saat süren download değilmi

O Download Ne Kadar Sürer Bilmemde Ben 2 Saatte İndirdim Ko Sitesin Ko Setubunu Yamayıda 20 dk da Felan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.