Şimdi Ara

Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.177
Cevap
1
Favori
78.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Adı: Left 4 Dead

Yapım: Turtle Rock

Dağıtım: Valve

Türü: First Person Shooter

Platform: Pc, Xbox360

Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2008

Konu:: Left 4 Dead, Valve’nin yavuklusu Turtle Rock tarafından geliştiriliyor. Turtle Rock isim olarak yabancı gelirse hemen hatırlatma yapalım. Kendileri daha önce pek çok kez el değiştiren ve yapımı yılan hikayesine dönen Counter-Strike: Condition Zero’yu geliştirmişlerdi. Şimdiki projeleri olan Left 4 Dead de aslında Counter-Strike tarzında bir oyun olacak. Çünkü Survivor ve Infected, eğer Türkçe mealiyle ele alırsak; hayatta kalmaya çalışanlar ve zombiler olmak üzere iki takım bulunuyor. Bu iki takımı da yine oyuncular yönlendirecek. Survivor grubu dört kişiden oluşacak. Ellerinde oldukça çok cephane ve silah bulunacak. Pompalı, tabanca, tüfekler ve daha nice silah yer alacak. Ayrıca güvenlik ekipmanları ve çeşitli araç gereçlerde bulunacak. Survivor takımındakileri canlandıran oyuncuların yegane amacı, belli bir noktada onları kurtarmak için bekleyen helikoptere sapasağlam ulaşmak ve kendilerini yemek için bekleyen zombileri durdurmak olacak.

[Kunye=84-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Survivior’un önündeki engel ise bir zamanlar insan olan zombiler olacak. Yaşayan ölülerimiz aslında kendi aralarında normal zombiler ve Boss olmak üzere ikiye ayrılıyorlar. Normal zombi dediklerim, çoğu oyunda karşımıza çıkan normal yaşayan ölüler. Bunlar öncü kuvvetler olacak ve bilgisayar tarafından kontrol edilecekler. Survivor takımını durdurmak için peşlerinden gidecekler. Gerektiği zaman zıplayacak, gerektiği zaman koşacak, gerektiği zaman eğilip gidecekler. Aptal olmayacaklar, kendilerince diğer oyuncuları bulmak için belli bir yön bulma yetenekleri olacak. Aslında bu zombiler birer çıtır çerez, çünkü asıl olay Boss kısmında yatıyor. Zombilerin Boss olarak tabir edilenleri, aynı Survivor’dakiler gibi oyuncular tarafından kontrol edilecek. Dört farklı Boss bulunuyor ve bunların hepsinin ayrı birer güçleri var.

Boomer: Oldukça kötü ve pis bir görünüşleri olacak. En büyük özellikleri çevreye attığı kusmuk. Sadece olay bununla sınırlı kalmayacak. Bu kusmuk karıncaların kimyasal sinyali gibi etrafa birer uyarı verecek. Bu uyarıyla bir anda etraftaki zombiler kusmuğun olduğu yere toplanacak. Artan kalabalık ve sonucu ölüm getirebilecek.

Smoker: En büyük özelliği uzayan ve yakalayan dili olacak. Bu dili en etkili silahı ve yakaladığı anda oldukça zarar verebilecek. Uzayan diliyle belli bir mesafeden istediği gibi saldırı yapabilecek.

Tank: Bu zombi oyundaki en güçlü ve dayanıklı karakter olacak. Etraftaki ağır nesneleri rakip oyuncuların üstüne atma özelliği var. Fakat bunlara karşın ağır hareket edecek.

Avcı: Bu Boss hareketli ve oradan buraya zıplayan bir zombi. En büyük kozu beklenmedik anlarda yaptığı ani saldırılar ve tuzakları olacak. Ama hızı ve çevikliğine rağmen, hafif olması ve biraz dayanıksızlığı kulağa çalınanlar arasında.

Ölüm kalım savaşı

Left 4 Dead, Multiplayer ağırlıklı bir oyun olacak. İnternet üstünden veya LAN bağlantıdan da oynanabilecek. Fakat çoklu oyuncu seçeneğini istemeyenler için Singleplayer olarak botlarla karşılaşmaların yapılacağı söyleniyor. Valve, Left 4 Dead projesine gerçekten önem veriyor ve bunu çoğu yerde belirtiyor. Source grafik motorunun gücünü kullanan yapım, X360’a ve PC’ye çıkacak. O zaman ete aç zombilerin mi yoksa yaşamak isteyen insanların mı kazanacağını göreceğiz.

•  Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

Left 4 Dead™ (ÇIKTI)

• Hemen ufak bir düzeltme oyundaki yaratıklar zombi değildir.Kesinlikle sadece "infected human" dır.Zaten o zombi demek değil mi demeyin üstüne çok tartışıldı çok açık bir şekilde 2'si çok ayrı dünyaların karakteri.
  • Daha önce sanki bu konu vardı gibi hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Daha önce sanki bu konu vardı gibi hatırlıyorum.

Evet daha öncede ben açmıştım ama şimdi yeniledim konuyu.
  • Oyun 15 Şubat'ta çıkıyor. Hadi bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel oyuna benziyor harbiden bekliyorum
  • hatırladığım kadarıyla o çıkış tarihi kesin değil.First Half of 2008 diye geçiyo nette.
  • quote:

evet ya açılmıştı
  • hey yavrum hey,oyun buram buram source motoru kokuyor,bu sayede düşük sistemli arkadaşlarımız da rahat oynar diye tahmin ediyorum.Forever source and unreal3 engine
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

evet ya açılmıştı

Ya onu da açan benim. Fake nickle açmıştım, yalan oldu yeniden açtım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

quote:

evet ya açılmıştı

Ya onu da açan benim. Fake nickle açmıştım, yalan oldu yeniden açtım.

İspat Et

• quote:

quote:

evet ya açılmıştı

http://forum.donanimhaber.com/m_11634402/mpage_1/key_Left%252CDead//tm.htm#11634402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Ocak 2008; 2:12:38 >

• Diğerini sildim, burdan devam edelim
  • Dead risingi hatırlattı bana.
  • Zombi olan oyunları herzaman sevmişimdir, bu da güzel olacak gibi.
  • 15 şubat ı sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

15 şubat ı sabırsızlıkla bekliyoruz

Boşuna bekleme çünkü oyun Ağustos-Eylül aylarına ertelendi:)

http://www.shacknews.com/onearticle.x/50710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 12 Ocak 2008; 10:16:35 >
  • Bu oyunu ilk açıklandığından beri bekliyorum . Valve ismi altın gibi parlarken , daha önce ki denemesi CS:CZ olan bir firma bütün bunları gölgeliyor . Source motorunu kullanıyor oyun , bakalım CS:CZ'yi yapan Kaplumbağa'lar düzgün kullanabileceklermi motoru . Daha önce ki videoları güzeldi (en azından oyunun atmosferini göstermek adına) fakat grafiklerde eksiklikler vardı .

Sabırsızlıkla bekliyorum ama , çok çok bir umudum yok bu oyunla ilgili .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.