Şimdi Ara

Asus WL-600G Kablosuz 4 Port Modem İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün gittim ve artık sıkıldığım cnet modemimin yerine bu modemi aldım Linksys mi US Robotics mi derken bunu buldum ve direk aldım.Çünkü gerçekten çok dayanıklı wirelessı güçlü ve çoğunda olmayan bir özellik var.FTP server yapabilmesi üzerinde bulunan çift usb den herhangi birine usb disk takılınca ftp server yapmış oluyorsunuz ve dünyanın herhangi bir yerinden diske erişim sağlayabiliyorsunuz.NAsıl gerçekten çok iyi bir özellik değilmi.Tabii print server özelliğide var o zaten çoğunda var.Bu arada ışıklarına tasarımına gerçekten aşık oldum.Fotoğraflar ofisten bir abimizin yeni aldığı cep telefonuyla çektik.Kullandıkça çıkacak olan izlenimlerimide buraya yazacağım.Bu arada içinden adaptör için çevirici çıkmadı onuda çankayadan onur handan 2.4 ytl ye almak zorunda kaldım.

Kutu içeriği son derece klasik gibi görünsede Asus kalitesi bazı parçalarda kendisini gösteriyor

Modemin genel özelliklerini kutusundan okuyabilirsiniz.Okunabilir yazıların çekimi için sonyericssona teşekkür etmeyi unutmamak lazım

Modemin üstten görünüşü de gerçekten çok şık Özellikle antenine bittim.Arka paneli gerçekten çok düşünülerek hazırlanmış.Çift USB çıkış çok iyi olmuş.
    Genel olarak aklıma gelenler bunlar.İlerleyen günlerde yeni bir şeyler çıkarsa yazarım.Umarım işe yarar alacak arkadaşlar için

• hayırlı olsun

fiyat ne acaba

bende dün zyxel aldım

bin pişmanım şuan

hala wirelesi çalışmış değil

habire bağlantıdan düşüyorum
  • Yapma be hakkaten üzüldüm aslında iyi modemdir zyxel ama.Fiyatı çok uygun oldu çünkü şirketin hesabıyla aldık indexten.120 ytl ye aldım hakkaten hesaplı oldu
    Ben en çok bitiren özelliği FTP server oldu resmen bittim mybook u takıp server yapmayı düşünüyorum şu an netten ulaşırım atarım istediğim gibi
  • Sanırım Asus modem forumda pek sevilmiyor cevap yazan yok ilgilenen yok neyse artık
  • ilaç gibi geldi bu konu bende bu aralar modem alacağım fiyatına göre harika bir ürün sanırım bu modemi alacağım. Gerçi FTP olayı için statik bir ip gerekecek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 13 Eylül 2007; 1:25:19 >
  • ftp ye bişiler atta çekelim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

ilaç gibi geldi bu konu bende bu aralar modem alacağım fiyatına göre harika bir ürün sanırım bu modemi alacağım. Gerçi FTP olayı için statik bir ip gerekecek sanırım

İşe yaradığına gerçekten çok sevindim. Verdiğim emeğin boşa gitmediğini görünce bir işe yaadığını görünce her aldığım ürünü yazmak istiyorum.Ah bir de makinam olsa foto çekebileceğim güzel bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

ftp ye bişiler atta çekelim :D

Olur tabii neden olmasın sen ne istiyosun onu söyle sebil yaparım ben diski sana
    Bu arada kullanıcı açıp istediğin kullanıcı adı şifreyi verip bağlanmalarını sağlayabiliyosun nasıl ama
  • @merzah: Asus wl-600g'nin yanında gelen orijinal adaptör "switch-mode" bir modeldir; umarım benzerini almışsındır...

Vallahi bu modemi ben de 2 aydır kullanmaya başladım. Daha (üşengeçlikten/yoğunluktan) Print Server veya FTP Server taraflarını kurcalamaya vaktim olamadı. Sadece harici HD'lerde NTFS'i tanımadığını biliyorum.

Ama görüntüsü olarak "muhteşem" bir alet. Aslında kasa oldukça büyük; örneğin bir AirTies RT-211'e göre kasa alanı herhalde %30 fazladır. Ama masa üzerinde beyaz gövdesiyle gerçekten çok şık duruyor ve gerçekten de oldukça az ısınıyor. Ve kasa geniş alanlı olduğundan, sadece orta bölümü ısınmakta. (Ancak benimkisi hem orijinal SMPS adaptörüyle çalışıyor hem de Voltaj Regülatör özelliği olan KGK'ına bağlı...) Ama bir USR-9108 kadar da "iri" ve "hantal" görünümlü asla değil. Şeytan diyor, paraya kıyıp bir tane de"yedeğini" satın al!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

ftp ye bişiler atta çekelim :D

Olur tabii neden olmasın sen ne istiyosun onu söyle sebil yaparım ben diski sana
    Bu arada kullanıcı açıp istediğin kullanıcı adı şifreyi verip bağlanmalarını sağlayabiliyosun nasıl ama

Yok vazgeçtim ben sana söyliyim sen DVD'ye at gönder daha kolay öyle

• Olur olur sen kargo bilgilerini at bana allam yardın akşam akşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

@merzah: Asus wl-600g'nin yanında gelen orijinal adaptör "switch-mode" bir modeldir; umarım benzerini almışsındır...

Vallahi bu modemi ben de 2 aydır kullanmaya başladım. Daha (üşengeçlikten/yoğunluktan) Print Server veya FTP Server taraflarını kurcalamaya vaktim olamadı. Sadece harici HD'lerde NTFS'i tanımadığını biliyorum.

Ama görüntüsü olarak "muhteşem" bir alet. Aslında kasa oldukça büyük; örneğin bir AirTies RT-211'e göre kasa alanı herhalde %30 fazladır. Ama masa üzerinde beyaz gövdesiyle gerçekten çok şık duruyor ve gerçekten de oldukça az ısınıyor. Ve kasa geniş alanlı olduğundan, sadece orta bölümü ısınmakta. (Ancak benimkisi hem orijinal SMPS adaptörüyle çalışıyor hem de Voltaj Regülatör özelliği olan KGK'ına bağlı...) Ama bir USR-9108 kadar da "iri" ve "hantal" görünümlü asla değil. Şeytan diyor, paraya kıyıp bir tane de"yedeğini" satın al!...

Dediklerin kesinlikle çok doğru bende aşık oldum alete Asus işte yaptımı yapıyor.Bu arada adaptör almadım çevirici aldım sanırım daha iyi oldu.Benimkide powercom 1000 wattlık kgk ye bağlı.
    Isınma olayı hiç yok dediğin gibi çok memnun kaldım.Yedeğini alma fikri mantıklı hakkaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Dediklerin kesinlikle çok doğru bende aşık oldum alete Asus işte yaptımı yapıyor.Bu arada adaptör almadım çevirici aldım sanırım daha iyi oldu.Benimkide powercom 1000 wattlık kgk ye bağlı.
    Isınma olayı hiç yok dediğin gibi çok memnun kaldım.Yedeğini alma fikri mantıklı hakkaten

Tanrı başlarına bir dert vermesin (ve de nazarımız dokunmasın) amma bu Asus modedm'lerin doğal ömrü bitene kadar da bu memlekete Wi-Max eninde sonunda gelir; biz de alacağımız o "yedek" Asus wl-600g'leri Rahmi Koç Müzesine hediye etmek zorunda bile kalabiliriz...

• Yedek modem işin esprisi dostum Asus bu modemde gerçekten kalitesini konuşturmuş yılların network uzmanı müdürümüz bile bu alet taş dedikten sonra
    Gerçekten de çok iyi tepkiler aldım.Bu arada Wi-Max hakkaten umrumda değil ben hep kablo kullanıcam masaüstü bilgisayarımda
  • Merhaba. Benim şuan kullandığım Onixon 4 portlu ADSL modemimin 3. ve 4. portu bozuldu. Garantisi bitti, serviste de bi modem parası alacaklarını tahmin ediyorum, üstelik ilerde bir de laptop almayı düşündüğümden dolayı, direkt modemi değiştirmeye karar verdim. Evim üç katlı ve üç katta da desktop pc var. Yine 4 portu kablolu olsun istiyorum, ama bir de laptop aldığımda kablosuz bağlantı imkanı olsun istiyorum. Sanırım bu modem tam da benim aradığım şey. Sizce ihtiyacımı tam anlamıyla karşılar mı? Bir de kablolu kullanacağım için normalde kablosuz özelliğini kapatma şansımız var mı? Malum kablosuz modemlerin zararları var, aynı cep telefonları gibi. Bir de kutudan adaptör çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa nasıl bağlıyoruz? Ekstra adaptör almama gerek kalırsa önceki Onixon modemimin adaptörünü kullanma imkânım var mı?
  • Bu modemde ısınma , hattan düşme tekrar bağlanamama gibi problemler oldu mu?
    Şuanda kullandığım bir modemde bağlantı kesildiğinde tekrar bağlanması uzun sürüyor ayrıca ısınma problemi var belkide bu sebeple bağlantı kesiliyorda olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERCAN_MTB

Merhaba. Benim şuan kullandığım Onixon 4 portlu ADSL modemimin 3. ve 4. portu bozuldu. Garantisi bitti, serviste de bi modem parası alacaklarını tahmin ediyorum, üstelik ilerde bir de laptop almayı düşündüğümden dolayı, direkt modemi değiştirmeye karar verdim. Evim üç katlı ve üç katta da desktop pc var. Yine 4 portu kablolu olsun istiyorum, ama bir de laptop aldığımda kablosuz bağlantı imkanı olsun istiyorum. Sanırım bu modem tam da benim aradığım şey. Sizce ihtiyacımı tam anlamıyla karşılar mı? Bir de kablolu kullanacağım için normalde kablosuz özelliğini kapatma şansımız var mı? Malum kablosuz modemlerin zararları var, aynı cep telefonları gibi. Bir de kutudan adaptör çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa nasıl bağlıyoruz? Ekstra adaptör almama gerek kalırsa önceki Onixon modemimin adaptörünü kullanma imkânım var mı?

Öncelikle senin sorularını cevaplamadan önce Asusun wireless konusunda uzman olduğunu belirtir bu modeminde gerçekten çok başarılı olduğunu söylemek isterim.
    Bu modem 4 kattanda fazlasına çeker bağlanırsın o konuda rahat ol.Kablolu kullanacaksan şimdilik tabi ki kapatabilirsin wirelessı hemde çok basit enable/disable olayı ben kapadım şu an kapalı wireless.
    Adaptör çıkıyor fakat fişin ucu farklı onun için Türkiye standartlarına çevirien bir aparta ihtiyacın var 2.4 ytl ye satılıyor ve sorun çıkartmıyor.Önceki modeminin ki uymaz büyük ihtimal hiç deneme bile.
    Bu arada ek olarak alet hiç ısınmıyor heybetli ve çok şık.Özelliklerini zaten saymıştım anlatılmaz yaşanır
    Şimdiden hayırlısı olsun güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Bu modemde ısınma , hattan düşme tekrar bağlanamama gibi problemler oldu mu?
    Şuanda kullandığım bir modemde bağlantı kesildiğinde tekrar bağlanması uzun sürüyor ayrıca ısınma problemi var belkide bu sebeple bağlantı kesiliyorda olabilir.

Isınmanın I sı yok dostum çok enteresandır hiç ısınmıyor çünkü kocaman delikleri ve altından hava geçmesi için ayakları var aletin üzerinde.Heybetlide olduğu için zaten ısınmıyor ama kesinlikle usroboticsler gibi kaba görünmüyor tasarım çok iyi
    Henüz hiç bağlantı problemi yaşamadım hiç düşmedim, kesilmedim inşallah bundna sonrada olmaz.
    Kesinlikle çok memnunum Asus 'a teşekkürler ne diyim Asus a küstüğüm bir anda ilaç gibi geldi artık eski günlerdeki gibi Asus fanıyım ! dağaalıyynn uleeeynnn

• acil yardım arkadaşlar.. çok acil çünkü işin içinden çıkamıyorumm.. şöylekihttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd70936 buradan bu ürünü aldım. kargo geldi açtım amerikan prizlere göre yapmışlar onu hallettim Türkçe pdf sinide saka_saka nın sağolsun verdiği linkten aldım. kurdum yalnız internete bağlatamadım..
    1.Ez setuptan ve 192.168.1.1 den ayarlarını yaptım.
    2.kablosuza şifre falan koydum modem yeniden başladı. dizüstüm ve psp em kablosuzu rahatlıkla gördü.
    3.ama adsl ve ip yeşil yandıgı halde internet yok.. eski robotichsi takıyorum var.. asusu takıyorum yok.
    sıyırmak üğzereyim. ayrıca frimware eklentisini indirdim ama uzantısı yok bu xp içinmi anlmadım. resmi sitede driver bölümündede driver yok. ez setupta habire yüklüyorum olmuyor.. yaklaşık 5 kez default edip baştan yaptım.. nerde hata yapıyorum arkadaşlar bi yardım edermisiniz.. şimdiden teşkkürler..
    Not : acil yazdım çünkü burası van ve kargo geç geliyor benimde bunu halletmem lazım iade süresi dolmadan.. saygılar..

• arkadaşlar aynı modemi bende aldım. görüntüsüne aşık oldum fakat bu modemde söyle bir sor yaşıyorum. bilmiyorum bu bir sorun mu fakat canım sıkılmıyo değil. aleti kapatıp açtığımda adsl ve ip ışığı kırmızı yanıyor ve alete kesinlikle ulaşamıyorum. kapatıp açmama rağmen düzelmiyor. sonra bir süre sonra çok defalar açma kapama yaptıktan sonra düzeliyor. aynı sorunu yaşayan ve düzeltebilen varmı? bunun dışında modem çok harika. bağlandıktan sonra kopma gibi bir problem olmuyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.