Bildirim
En iyi 40 RPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
listeyi tam incelemedim ama çoğu zaman böyle listeler bi tuhaf oluyor garip garip oyunlr 1. falan oluyor ne bileyim bana pek inandırıcı gelmiyor -
walla rpg olmayan demişsin ama hepsi rpg. -
quote:
Orjinalden alıntı: bbr
walla rpg olmayan demişsin ama hepsi rpg.
walla bütün oyunları oynamadım listeden hepsini bilmiyorum ama rpg olmayanları yazıyım
diablo 2
marvel:ua
dungeon siege
fable:lost chapters bunlar bir kere hack&slash'tır. yani rpg değildir. ama olsun yine de konulabilir.
zaten saf rpg oyunlardan bir liste yapsan 40 tane oyun çıkaramazsın herhalde.
ki bana göre oblivion bile rpg değildir. içine inventory spellbook eklenmiş bir aksiyon oyunudur.
benim sıralamam
Fallout 2
Arcanum
Fallout
sw kotor
baldurs gate 2
sw kotor 2
neverwinter nights şeklinde giderdi... -
yani biraz karısık olmus ama guzel olmus ya yani ben begendim tamam hac and slash ler de var icinde ama rpg ogelerli barındırıyorlar genelde guzel guzel -
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
walla bütün oyunları oynamadım listeden hepsini bilmiyorum ama rpg olmayanları yazıyım
diablo 2
dungeon siege
fable:lost chapters bunlar bir kere hack&slash'tır. yani rpg değildir. ama olsun yine de konulabilir.
ki bana göre oblivion bile rpg değildir. içine inventory spellbook eklenmiş bir aksiyon oyunudur.
benim sıralamam
Fallout 2
Arcanum
Fallout
sw kotor
baldurs gate 2
sw kotor 2
neverwinter nights şeklinde giderdi...
Güzel sıralama yapmışsın altına gözüm kapalı imza atarım ama, hocam Fable'da hack&slash'se ben bir şey bilmiyorum. Diğer söylediğin oyunlar doğrudur h&s'tir ancak Fable konusunda sana katılmam mümkün değil.
Bir diğer mesele de Oblivion; bu güzel oyun içinde fazla saldırgan bir tutumun var. Evet Morrowind daha RPG idi, ama bu oyunda RPG'dir içinde bulunan aksiyon öğeleri ile RPG'nin yeni nesil oyuncular gözündeki, yeni tanımıdır. Damar oyun istiyorsan BG oyna, ama Oblivion'a da laf atma hocam.
-
Evet RPG olmayan bir ton oyun var dediğiniz gibi. WOW nerden giriyor bu listeye anlamak mümkün değil. Hele hele TOrment gibi bir oyunu 6. sırada görmek resmen "bi yol al" dememi sağladı.
MMORPG ile RPG ler çok farklı oyun türleri. Aynı listede olmaları saçma. hack&slash türlerini zati saymıyorum bile sayelerinde gerçek RPG türü öldü gitti.
FALLOUT 1 LİSTEDE YOOOKKKKKK. Daha ne olsun bu listeye saçma demek için.
RPG anlayan her insanın bileceği gibi ilk sıraları(sırası size kalmış) şu oyunlar alır tartışmasız.
Torment
Fallout serisi
BG serisi
KOTOR serisi
NW serisi
ES serisi
IWD serisi hack&slash tır gene. Zati çıkma amacıda budur. Tabii IWD ana şehirlerdeki RP öğesi bile Diablo vs gibi oyunlardan 100 kat fazaladır.
Zati Diablo daki dialog metinlerini toplasak 2 tane A4 kağıdını doldurmaz.
ve son olarak gelicek bazı şaçma tepkiler için. Diabloyu kötülemiyorum aksine bence diablo gerçekten çok başarılı bir oyun(ben sıkılsımda). Zati bir oyunu başarılı olduğu bir türden alakasız bir türe sokma çabalarını hiç bir zaman anlayamadım.
-
Oblivionu severim oynarım ama 3. sıraya konulacak kadar rpgsi yoktur.Olsun KOTOR ve Baldur's Gate II hak ettikleri yerlere gelmişler birde Fallout 2 neden öyle arka sıralarda? En önemlisi Erdax arkadaşımın dediği gibi Fallout 1 yok. -
ne uyduruk bir liste bu yahu . arkadaşların söylediği gibi en önemli seriler yok. o mmorg'lar listede ne arıyor yahu , o listeyi yapan dallama sitenin RPG'den anladığı yok belli oldu zaten.
erdax'ın dediği gibi , ilk sıralar direk bu seriler hatta boşverin sırayı bunlar direk birinciliği paylaşsınlar.
Torment
Fallout serisi
BG serisi
KOTOR serisi
NW serisi
ES serisi -
quote:
quote:
diablo 2
dungeon siege
benim sıralamam
Fallout 2
Arcanum
Fallout
sw kotor
baldurs gate 2
sw kotor 2
fable nasıl rpg olmadı sadece onu anlamadm :)
-
oblivion eğlendiriyo beni. valla grafikler de güzel sesler de. zaten bunlar olmasa günümüzde bi anlamı kalmaz. you are empty deki gibi grafik mi olacaktı?? o da fps ama grafik kötü die paraladılar oyunu. yok grafik kötü, yok ses kötü, konusubildik rus yapımı fala filan işte...
oblivion bence ileride baz alınacak bi rpg taslağıdır artık. bence first person malee-magic hoş olmadı oyunda ama gerisi güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ultimate Gamer_ -- 11 Eylül 2007; 14:54:58 > -
karışık bi liste olmuş notlama hakkında yorum yapmayacağım ama doğrudur -
quote:
Orjinalden alıntı: _Ultimate Gamer_
oblivion eğlendiriyo beni. valla grafikler de güzel sesler de. zaten bunlar olmasa günümüzde bi anlamı kalmaz. you are empty deki gibi grafik mi olacaktı?? o da fps ama grafik kötü die paraladılar oyunu. yok grafik kötü, yok ses kötü, konusubildik rus yapımı fala filan işte...
oblivion bence ileride baz alınacak bi rpg taslağıdır artık. bence first person malee-magic hoş olmadı oyunda ama gerisi güzel
oblivon güzel oyundur tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
quote:
quote:
diablo 2
dungeon siege
benim sıralamam
Fallout 2
Arcanum
Fallout
sw kotor
baldurs gate 2
sw kotor 2
Güzel sıralama yapmışsın altına gözüm kapalı imza atarım ama, hocam Fable'da hack&slash'se ben bir şey bilmiyorum. Diğer söylediğin oyunlar doğrudur h&s'tir ancak Fable konusunda sana katılmam mümkün değil.
Bir diğer mesele de Oblivion; bu güzel oyun içinde fazla saldırgan bir tutumun var. Evet Morrowind daha RPG idi, ama bu oyunda RPG'dir içinde bulunan aksiyon öğeleri ile RPG'nin yeni nesil oyuncular gözündeki, yeni tanımıdır. Damar oyun istiyorsan BG oyna, ama Oblivion'a da laf atma hocam.
hocam hakli olabilirsin ben fable oynamadım hiç. arkadaşlar oynadı diablo tarzı dediler ondan yazdım. öyle diyorsan öyledir bişey diyemem.
@feel so bad
hocam ben kotordan sonra onu yazacaktım ama unutmuşum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 11 Eylül 2007; 15:42:10 >
-
RPG nin anlamı nedir -
bende 1 numara diablo olurdu sonrasında titan quest olabilir sadece online oynanan oyunlar beni ilgilendirmez -
listede hack n slash ve mmorgların yer alması listeyi gayri ciddi bir liste konuma getiriyor yine de baldur's gate i 1. sırada görmek güzel fakat icewind dale, nwn 2 ve fallout a haksızlık edildiğini vampire the masquerade bloodlines, gothic 1-2-3 ve eski might and magic serilerini almayıp onların yerine marvel wow guild wars gibi oyunları alarak da hata ettiklerini düşünüyorum -
Kotor 1 baldur's gate ten önce gelmeliydi bence
benim ilk 8 im şöyle olur
1. Kotor 1
2. Diablo2
3. Nwn 1
4. Oblivion
5. Nwn2
6. WoW
7. Kotor 2
8. Frozen Throne
Wow u genel açıdan söyledim. T
Kotor 2 ve nwn2 den pek emin olmasamda iyiler onlarda -
quote:
Orjinalden alıntı: BLAZEX!
RPG nin anlamı nedir
Rol yapma oyunu. -
Bir RPG listesi çıkarıcaksak bunun içinde diablo wow Dungeon siege gibi oyunların bulunması mantıksız olur. Çünkü bunlar farklı türler.
Eğer Hack&slash listesi yapıcaksak benim oyumda kesinlikle diablo olurdu ama RPG olucaksa diablo'nun listede yeri yok.
Kendi listem şöyle olurdu.
Torment (Bu oyunu oynayın sonra ne anlatmak istedğimizi zati anlıcaksınız)
Fallout ve bg serisi (Açıkcası ben birini diğerinden üstün tutamadım :))
Arcanum
KOTOR 1
ES 3
Daggerfall(ES2)
Bundan sonraları için bi sıralama yapmadım ama daha saymadım çok güzel oyunlar var.
Benzer içerikler
- expedition 33 türkçe yama
- witcher 2 türkçe yama
- dark souls 3 türkçe yama
- stranded deep kaç kişilik
- pokemon fire red cheats
- bannerlord hileleri
- mmorpg oyunlar
- the last of us part 2 sistem gereksinimleri
- roleplay ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X