Arkadaşlar, ben logitech 525 kumandaya pil dayandıramıyorum.. 1300 Mahz şarjlı pil aldım, o bile 1 hafta anca gitti.. Ben yanlış birşey mi yapıyorum.. Sizlerin ne kadar dayanıyor, hangi ayarlar yaptınız?
en ucuza yurtiçinde nereden bulabiliriz, bilgi verecek olan varsa sevinirim
Biraz geç cevap yazıyor olacağım affola, Evet dostum ben ebay'den 30 Ağustos 2007'de carlsable adlı satıcıdan almıştım ürünü amcamda hiç sorun yoktu, zaten sonra da bir çok adam mal amış bir sorun yaşamamış ancaaak ne olduysa 7 Aralık 2007'den sonraki tüm satışlarında - feedback almış, benim tahminim 7 Aralık 2007'de abiyi cin carpmış
merhaba bende bu logitech harmony 520 evrensel kumanda aldım ama sanırım kurulumu tam yapamadım benım evdekı aletlerden bır tek tv yı kumanda edıyor ama ondada tam randuman yok dvd uydu ve ses sıstemını calıstırmadı bana kurulumu detaylı bır sekılşde anlatırmısınız bırde bu aletın kullnım felsefesını tam kavrayamadım bunuda net bır sekılde ıfade edersenız sevınırım
merhaba bende bu logitech harmony 520 evrensel kumanda aldım ama sanırım kurulumu tam yapamadım benım evdekı aletlerden bır tek tv yı kumanda edıyor ama ondada tam randuman yok dvd uydu ve ses sıstemını calıstırmadı bana kurulumu detaylı bır sekılşde anlatırmısınız bırde bu aletın kullnım felsefesını tam kavrayamadım bunuda net bır sekılde ıfade edersenız sevınırım
Logitec yazılımını yükleyip kendine bir hesap aldıktan sonra ve o hesapla giriş yaptıktan sonra önce "Add Device" seçeneği ile evinde hangi kumandaları eklemek istiyorsan eklemelisin, mesela bende şu şekilde TV komutunda Samsung 37R81B kumandam ekli (Logitech database'inde zaten vardı bu kumanda), DVD bölümünde Samsung HD870 ekli (Logitech database'inde buda vardı), AV Receiver kısmında Kenwood amplim ekli (Logitech database'inde buda vardı).
Ama Kullandıgım uydu alıcısı olan D-Smart GOldmaster kumanda Logitech database'inde yoktu, bende ne yapmak zorunda kaldım, o kumandayı sıfırdan tanıttım, bunuda teker teker tışları alete yani Logiteche kızılötesi ile yapıyorsun, böylece her kumandayı aslında IR Learn (kızılötesi ile öğrenme) modu ile tanıtabilirsin.
Tüm cihazlarını tanıttıktan sonra, iş aktivite atamaya geldi, bunu da elindeki cihazlara göre yapıyorsun yani en basiti TV yi açma aktivitesi mesela (Watch TV olarak geçiyor). Bunda ilk mesajımda bahsetmiştim, biaz kurcalarsan sende öğreneceksindir zamanla.
525 sahibi biri olarak anlamadıgım tek sey.bu sensör olayı.bende hıc oyle bisey olmuyor.tuslara bastıgımdada yanmıyor ısıkların hepsi activites yanıyor sadece.glow basmazsam ısık yanmıyor.nedendir sizce
525 sahibi biri olarak anlamadıgım tek sey.bu sensör olayı.bende hıc oyle bisey olmuyor.tuslara bastıgımdada yanmıyor ısıkların hepsi activites yanıyor sadece.glow basmazsam ısık yanmıyor.nedendir sizce
525 i bilemiyorum ancak aklıma gelen acaba aktivite atamamış olabilir misin kumandaya, yani bende aktitivete dolu çünkü, Watch TV, Watch DVD, PC gibilerinden...