Şimdi Ara

CODEMASTERS/ RACE DRIVER ONE (GRID)---ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
12.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası daha önce hiç duymamıştım bu oyunu..
    Ama PGR4'e ciddi bir rakip olacak gibi duruyor...

http://www.gamersyde.com/news_4977_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKSBAKs -- 28 Mayıs 2008; 15:37:47 >

• Ooo süper görünüyor grafikler. PGR4 ü yemesini geçtim GT5 i de yer bu grafik.
  • ben duymustum bunu dirtin grafik motoruyla neonla yapılıyor.ama fazla bilgi yok heralde
  • PGR taklidine benziyor.Ancak çıtır çerez bi oyun olur toca.
  • Vay bee!! ilk kez gördüm ama bu haliyle cikarsa grafik bakimindan yaris oyunlarinda rakipsiz olur.
  • Hemen rakipsiz demeyin 2 resimle. Kontrol ses kariyer modu nedir vs.. GT5pye rakipmi bu simdi hemen karar verdin mahser gaza gelme bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

PGR taklidine benziyor.Ancak çıtır çerez bi oyun olur toca.

aslında fena bi seri değil toca. belki pgr4 kadar iyi olabilir bile kim bilir?
    codemasters da boş bi firma değil sonuçta.
  • Grafikler süperrrrrrrr!
    Sağlam bi oyun daha gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

Hemen rakipsiz demeyin 2 resimle. Kontrol ses kariyer modu nedir vs.. GT5pye rakipmi bu simdi hemen karar verdin mahser gaza gelme bu kadar

Dikkatli OKU yazdigim mesaji..Bu sekilde cikarsa GRAFIK BAKIMINDAN rakipsiz olur..evet olur...ayrica dikkat et oyunun daha ps3e mi xboxa mi cikacagi belli bile degil..
    Sende cikar artik maskeni kendini xbox fani gibi gösterip ps3 fanligi yapiyorsun her mesajda..
    Buda fake lerin yeni taktigi olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 10 Eylül 2007; 16:53:38 >
  • PGR 4'den daha iyi gibi grafikleri ama gt5'den kesinlikle daha iyi değil.
  • Ben fan degilim. GT5 rakipsiz
  • Oyun 2008 İlkbahar da PC,PS3,Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Grafik olarak GT HD den bile iyi olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
  • grafıkler çok iiiiiiiii ama yinede buyuk konuşmamak lazım(pgr4 ve gt5 geçer gibilerinden)
  • toca race driver serileri çıktığı dönemine göre her zaman yüksek kalitede grafik sunmuştur. Bu oyunun da kötü olacağına şüphem yok. Fakat linkteki grafikler sanki renderlanmış gibi gözüküyor.
  • GT5 nireee PGR 4 nireee ay balam
  • beyler ss ler codemaster in istegi uzerine kaldirildi yaziyor. simdi goremiyecek miyiz o resimleri? O resimleri kimse kaydetmedi mi ya? Birisi upload edip linkini verebilir mi acaba imageshack.us tan falan? Soyle yigit bir erkek yapsa su guzelligi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

beyler ss ler codemaster in istegi uzerine kaldirildi yaziyor. simdi goremiyecek miyiz o resimleri?

hehe,resimlerin renderlanmış olduğu kanısı iyice güçlendi şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

beyler ss ler codemaster in istegi uzerine kaldirildi yaziyor. simdi goremiyecek miyiz o resimleri? O resimleri kimse kaydetmedi mi ya? Birisi upload edip linkini verebilir mi acaba imageshack.us tan falan? Soyle yigit bir erkek yapsa su guzelligi be

İyiki resimleri kaydedip upload etmişim :p

http://www.psturkiye.com/yazi/race-driver-one-ilk-goruntuler-yayimlandi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

GT5 nireee PGR 4 nireee ay balam
    PGR 4 bura GT5 ne yav.Halla halla sende nereden çıktın aybalam?sen sanki ban yemiştin karıştırdımmı yoksa?Yada geleceyimi görür oldum.

• Yol kaplama kötü araclar fena degil Neon motoru Lightining i cok iyi gösteriyor. Agaclardaki detaylar muazzam DIRT, bu resimlerde de binalar cok hos özellikle Cathedral cok güzel, Codemasters Toca serisinde fizik ve kontrol sorunu hep var insallah bu kez iyi seyler görürüz. Neon gücü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.