ozanunal hiç dikkat ettinmi, arkadaşındakinin kanal açma hızı daha iyi falan olmasın. ss2 ler için kanal açma hızı yavaş diyorlardı, yani kulağıma öyle geldi. D versiyonunda düzeltilmiş olabilirmi? 2.6C aldıktan sonra pişman olmayalım?
kumanda baya kolaylaştırır işini kanal geçişlerinde ise bi değişme olduğunu sanmam bu arada başka biyerde gördün mü bu kartı hepsiburadanın yazım hatası filan olmasın
itiraz kabul edersen ss2 yerine başka bişi al derim. ama C'mi D'mi dersen heralde C al derim. ama dediim gibi bana sorarsan ikisinide alma. twinhan ürünü bişi al. kumandası olup da daha uygun fiyata daha kaliteli kartlar var twinhan üretimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamon -- 17 Ocak 2005, 21:31:36 >
anladım siyahaslan. skyvisionla uydu download yapıyosun mesela filegraber ve skynetle. ama sattorentde bi problem çıktı sanırım. çalışılıyo şimdi onunla ilgili, çözcekler işallah yakında. tv konusunda gerçekten iyi, görüntü kalitesi çok iyi... sanırım 62 $ +kdv genelde... benim insanlara genel önerim skyvision. tabi bunları gözönünde bulundurmak lazım...
Kumanda var tv kartımda ama kullanmıyorum. Zaten bilgisayarla yapışık ikiz gibiyiz Yanlız her yere baktım yok bu skyvision. Nereden alıcaz? Birde Skystar2 de motorlu çanak desteği varmı?