Betada var galiba böyle bişi yada daha değişik bir şekli Burning lerin oraya adam merchant kurmus 7-8 tane md+3 satıyordu.Shouttan bağırıyordu ayrıca +4 md sınırsız alınır diye :S .Bi tanesini bile basamıyor mu :S
Post kasma olayı farklı açılarda olabiliyor. İstemedende post kasabiliyorsunuz. Mesela ben, 3 günde 500 küsür mesaj atmıştım. Sadece bir bölümde odaklanmazsanız artıyor. Ön yargılı olmamak lazım.
Post kasma olayı farklı açılarda olabiliyor. İstemedende post kasabiliyorsunuz. Mesela ben, 3 günde 500 küsür mesaj atmıştım. Sadece bir bölümde odaklanmazsanız artıyor. Ön yargılı olmamak lazım.
usko'ya geleceğini tahmin etmıyorum çünkü adamların amacı zaten bizi iteme zor ulaştırmak,zor ulaşalım ki daha çok zaman gitsin daha çok pre alalım daha çok cash alıp satalım onla item alalım.Tabi gelmesi çok hayırlı olur bızım için o ayrı.
şuan yok diye biliyorum ama ilerde beta gelince sınırsız md görevi gelecek die biliyorum
nasıl bukadar emin olabiliyosun görevin o şekilde gelmiceği konusunda ben kesin gelcek demiyorum gelmicekde demiyorum ama bütün silah görevleri öyleydi +5 celaver venren lard orc görevini 40 a kadar istediğimiz kadaar yapabiliyoduk