Giriş | |
|
|
|
7 Ağustos 2008; 13:58:38
|
|
|
Şimdik ben resmimi koyardım ama sedat abi olmak istemiyorum . Sonra sağlık açısından sakıncaları olabilir , tipten de sorunlarım var . Ya da Levo lovers klübü de açılabilir . Sayfa başı . Sorunluyum , sorunlusun , sorunlu , sorunluyuz , sorunlusunuz , sorunlular . Sorunlu kardeşliği Bu konuya bir şeftalili patlıcan oturtma gerek ! Edit : İmla sorunu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 7 Ağustos 2008; 13:59:26 >
|
|
|
7 Ağustos 2008; 14:07:51
|
|
|
Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz NOT: Resmi çeken, ingilizce konuşarak karıyı bağlayan ama başka bişi yapmadan kalanını ona yaptırarak 3.000 $'a ortak olan benim
|
|
|
7 Ağustos 2008; 14:11:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz NOT: Resmi çeken, ingilizce konuşarak karıyı bağlayan ama başka bişi yapmadan kalanını ona yaptırarak 3.000 $'a ortak olan benim Ziböröhollotik höböhöllöşlü zımpara .
|
|
|
7 Ağustos 2008; 14:11:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz NOT: Resmi çeken, ingilizce konuşarak karıyı bağlayan ama başka bişi yapmadan kalanını ona yaptırarak 3.000 $'a ortak olan benim [img]http://img156.imageshack.us/img156/5008/photo0018hn7.jpg__[/img] Olm FW'ye git keremizim
|
|
|
7 Ağustos 2008; 14:38:48
|
|
|
TheHitchhiker, denizlili_yamuk, ZzWitchzZ Denizlili bir tane resim plizz
|
|
|
7 Ağustos 2008; 14:42:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem 10.000$ emin misin ? 100.000 Silk ^^
|
|
|
7 Ağustos 2008; 15:23:26
|
|
|
Hardcore anlayışı 0 ... Ben de bir resim koyacağım ama zehirlenme , felç olma ya da omurgada geçici kayma yaşayabilirsiniz .
|
|
|
7 Ağustos 2008; 15:37:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Pyrexia Hardcore anlayışı 0 ... Ben de bir resim koyacağım ama zehirlenme , felç olma ya da omurgada geçici kayma yaşayabilirsiniz . i love softcore xD
|
|
|
7 Ağustos 2008; 16:27:28
|
|
|
Du ben resim koyimda cossun burasi
|
|
7 Ağustos 2008; 16:42:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr Du ben resim koyimda cossun burasi Hayııııııırrr ... Yapmaaaaaa !
|
|
|
7 Ağustos 2008; 16:46:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem O resmi ben 1500 dolara çektim boru mu yalnızca yabancı dil bilgisi + fotoğrafçılık işin amelelik kısmı arkadaşa ait.
|
|
|
7 Ağustos 2008; 16:59:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem O resmi ben 1500 dolara çektim boru mu yalnızca yabancı dil bilgisi + fotoğrafçılık işin amelelik kısmı arkadaşa ait. Gel orti olalım ben 500 dolara bile çekerim.Sen yeterki poz ver Kadınıda bağlarız helle mello suck muck falan ![]() | | | |