Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ## Sayfa: <<   < önceki  44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozansah

27 Haziran 2008; 17:12:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DemirAlkan

quote:

Orjinalden alıntı: ozansah

@ DemirAlkan

naptın abi? uğraşabildin mi hiç?

1-2 gün içerisinde sipariş verdiğim 200GB 7200rpm harddiskim gelecek inşallah...Yedekleme işlemlerini tamamladıktan sonra denemelere geçmeyi düşünüyorum...

Gelişmeler var mı abi? Yoksa yalan mı oldu bizim için MacOsX hayali?

drend

28 Haziran 2008; 18:57:22 

merhabalar
bende amd turion tl 52 ile upgrade yaptim. yaklaşık 10 gün oldu, işlemciyi değiştirirken termal macunu işlemciye denk gelen yere surdum, ekran kartının oraya dokunmadim. biraz once everest ile baktığımda işlemci sıcaklığı boşta çalışırken 40 derece ama ekran kartı 66 derece gozukuyor. daha onceki degerleri bilmediğim icin acaba fazlamıdır bu değer yanlış birşey mi yaptim diye size bir danisayim dedim. işlemci değişikliği yapmamış arkadaşlardaki değerler nasıldır bir bilgi verbilirmisiniz. şimdiden teşekkurler

Ghanja

1 Temmuz 2008; 17:58:52 

quote:

merhabalar
bende amd turion tl 52 ile upgrade yaptim. yaklaşık 10 gün oldu, işlemciyi değiştirirken termal macunu işlemciye denk gelen yere surdum, ekran kartının oraya dokunmadim. biraz once everest ile baktığımda işlemci sıcaklığı boşta çalışırken 40 derece ama ekran kartı 66 derece gozukuyor. daha onceki degerleri bilmediğim icin acaba fazlamıdır bu değer yanlış birşey mi yaptim diye size bir danisayim dedim. işlemci değişikliği yapmamış arkadaşlardaki değerler nasıldır bir bilgi verbilirmisiniz. şimdiden teşekkurler

Merhaba,

Ben işlemci değişimi yapmadım, Sempronla devam yani :) Everestin şu anda gösterdiği değerleri yazayım:

Grafik İşlemci: 67
CPU Diyot: 49
CPU: 40 (Bu hiç değişmiyor ama bilmem nedendir.)

Bu sıcaklarda da ısıda artış oluyor. Çok bir bilgim yok bu hususlarda ama değerler normal sanırım.

volkankilicoglu

1 Temmuz 2008; 22:11:18 

bende aldım bi vr330 teknosadan

model name:vr330-016tr bu hangi versiyon acaba bilen duyan var mı?

DemirAlkan

1 Temmuz 2008; 23:13:38 

@ ozansah

Piyasada Zepyroth,Kallway Leo4All gibi bir sürü MacOSX dolaşıyor...Zepyroth sürümünü deniyorum şu an...Aslına bakarsan daha ilk adımdayım...Cihaz boot ediyor ve boot ekranı geliyor ama elmada takılıp kalıyorum...35-40 kere format atanların hikayelerini forumlarda okudukça gözümde büyüyor bu iş...Olmazsa diğer dağıtımları da indirip denemeye devam edeceğim...Er ya da geç kurabilirsem eğer daha öncede dediğim gibi kapsamlı adım adım kurulumu burada paylaşacağım...Meraklı arkadaşlarında sistemlerinin yedeğini ghost'la aldıktan sonra denemelerini ve sonuçları bizimle paylaşmalarını isterim...Saygılar...

JSBach

2 Temmuz 2008; 11:32:54 

arkadaşlar bu aletin harddiski için SATA driver kurmamıza gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSBach -- 2 Temmuz 2008; 11:32:58 >
gokdeniz26

12 Temmuz 2008; 14:14:44 

Arkadaşlar Tekrar merhabalar.Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.Askerlik hizmeti için aranızdan ayrılacağımdan bu topic ile 2 aydır ilgilenemiyorum.

vr330x kullanıcısıyım.yaklaşık 10 ay oldu.
bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.sıkıntısız cihaz.Fakat laptop fiyatları iyice düştü diğer alternatifleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa cihaz ile ilgili her zaman (son 20 gün :) ) açıklamaya yardımcı olmaya hazırım.
iyi forumlar

Güngör Komando Taburu...Lefkoşa ..KIBRIS
cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 21:51:39 

quote:

Orjinalden alıntı: JSBach

arkadaşlar bu aletin harddiski için SATA driver kurmamıza gerek var mı?

gerek yok... yani ben öyle siyah ekran görmedim vr330'da

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
magicool

13 Temmuz 2008; 5:29:32 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

Arkadaşlar Tekrar merhabalar.Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.Askerlik hizmeti için aranızdan ayrılacağımdan bu topic ile 2 aydır ilgilenemiyorum.

vr330x kullanıcısıyım.yaklaşık 10 ay oldu.
bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.sıkıntısız cihaz.Fakat laptop fiyatları iyice düştü diğer alternatifleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa cihaz ile ilgili her zaman (son 20 gün :) ) açıklamaya yardımcı olmaya hazırım.
iyi forumlar

mesela bunun yerine alabilicegimiz yakın fiyata ama farkedilir farkta güç veren marka model verebilirmisiniz?

teşekkurler

pakgun

14 Temmuz 2008; 9:43:59 

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bunun için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Bir sorum olacak?
MSI VR330 ve MSI VR330x arasında ki fark nedir (VR330x modelini forumda gördüm

Aşağıdaki iki laptop arasında fark nedir?
1- MSI VR330 AMD SEMPRON 3600+ 2Ghz 13.3" 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN )
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71539

2- MSI VR330 AMD SEMPRON 3600+ 2Ghz 13.3" 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN ) MS-132612-016
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72032

2. bilgisayarın işletim sistemi vista olmasına rağmen daha ucuz sebebi nedir bilen varmı?

tufanpakgun@gmail.com
magicool

14 Temmuz 2008; 17:50:08 

birazdan s430x modelini nakit 570 ytl ye almaya gidiyorum

magicool

14 Temmuz 2008; 19:51:06 

arkadaşlar şuan aleti aldım bende aranız katıldım suan fabrika şarjının bitmesini beklemeli miyim?

yarıda kesilecek diye kurulumda yapmıyorum?

magicool

14 Temmuz 2008; 22:04:25 

arkdaşlar açılışta tanımlanamayan işletim sistemi diyor galiba freedos tan bahsediyor nasıl silebilirim?

birde suan daha ilk şarjı ama ben kruulum yapıyorum şarjdayken kullanmanın pile bir zararı olur mu?

Anthemx

15 Temmuz 2008; 1:28:50 

arkadaşlar pildeyken 2.0 çalıştırmak için bios dan nereye giriyorduk laptop pildeyken iyice yavaşlamaya başladı da

sendman

15 Temmuz 2008; 19:21:13