1-2 gün içerisinde sipariş verdiğim 200GB 7200rpm harddiskim gelecek inşallah...Yedekleme işlemlerini tamamladıktan sonra denemelere geçmeyi düşünüyorum...
Gelişmeler var mı abi? Yoksa yalan mı oldu bizim için MacOsX hayali?
merhabalar bende amd turion tl 52 ile upgrade yaptim. yaklaşık 10 gün oldu, işlemciyi değiştirirken termal macunu işlemciye denk gelen yere surdum, ekran kartının oraya dokunmadim. biraz once everest ile baktığımda işlemci sıcaklığı boşta çalışırken 40 derece ama ekran kartı 66 derece gozukuyor. daha onceki degerleri bilmediğim icin acaba fazlamıdır bu değer yanlış birşey mi yaptim diye size bir danisayim dedim. işlemci değişikliği yapmamış arkadaşlardaki değerler nasıldır bir bilgi verbilirmisiniz. şimdiden teşekkurler
merhabalar bende amd turion tl 52 ile upgrade yaptim. yaklaşık 10 gün oldu, işlemciyi değiştirirken termal macunu işlemciye denk gelen yere surdum, ekran kartının oraya dokunmadim. biraz once everest ile baktığımda işlemci sıcaklığı boşta çalışırken 40 derece ama ekran kartı 66 derece gozukuyor. daha onceki degerleri bilmediğim icin acaba fazlamıdır bu değer yanlış birşey mi yaptim diye size bir danisayim dedim. işlemci değişikliği yapmamış arkadaşlardaki değerler nasıldır bir bilgi verbilirmisiniz. şimdiden teşekkurler
Merhaba,
Ben işlemci değişimi yapmadım, Sempronla devam yani :) Everestin şu anda gösterdiği değerleri yazayım:
Grafik İşlemci: 67 CPU Diyot: 49 CPU: 40 (Bu hiç değişmiyor ama bilmem nedendir.)
Bu sıcaklarda da ısıda artış oluyor. Çok bir bilgim yok bu hususlarda ama değerler normal sanırım.
Piyasada Zepyroth,Kallway Leo4All gibi bir sürü MacOSX dolaşıyor...Zepyroth sürümünü deniyorum şu an...Aslına bakarsan daha ilk adımdayım...Cihaz boot ediyor ve boot ekranı geliyor ama elmada takılıp kalıyorum...35-40 kere format atanların hikayelerini forumlarda okudukça gözümde büyüyor bu iş...Olmazsa diğer dağıtımları da indirip denemeye devam edeceğim...Er ya da geç kurabilirsem eğer daha öncede dediğim gibi kapsamlı adım adım kurulumu burada paylaşacağım...Meraklı arkadaşlarında sistemlerinin yedeğini ghost'la aldıktan sonra denemelerini ve sonuçları bizimle paylaşmalarını isterim...Saygılar...
Arkadaşlar Tekrar merhabalar.Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.Askerlik hizmeti için aranızdan ayrılacağımdan bu topic ile 2 aydır ilgilenemiyorum.
vr330x kullanıcısıyım.yaklaşık 10 ay oldu. bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.sıkıntısız cihaz.Fakat laptop fiyatları iyice düştü diğer alternatifleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa cihaz ile ilgili her zaman (son 20 gün :) ) açıklamaya yardımcı olmaya hazırım. iyi forumlar
Arkadaşlar Tekrar merhabalar.Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.Askerlik hizmeti için aranızdan ayrılacağımdan bu topic ile 2 aydır ilgilenemiyorum.
vr330x kullanıcısıyım.yaklaşık 10 ay oldu. bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.sıkıntısız cihaz.Fakat laptop fiyatları iyice düştü diğer alternatifleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa cihaz ile ilgili her zaman (son 20 gün :) ) açıklamaya yardımcı olmaya hazırım. iyi forumlar
mesela bunun yerine alabilicegimiz yakın fiyata ama farkedilir farkta güç veren marka model verebilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bunun için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bir sorum olacak? MSI VR330 ve MSI VR330x arasında ki fark nedir (VR330x modelini forumda gördüm