Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ## Sayfa: <<   < önceki  43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokdeniz26

28 Mart 2008; 15:40:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar cihazın ram ini 4 gb a çıkarmak isitiyorum.
desteklediği söyleniyor böyle bi muamma var.Vr330 modelinde 2gb üzeri ram deneyen arkadaş varmıdır?
bende 3 adet 1 gb ram olduğundan deneme imkanım yok.bu tür tecrübesi olanlar varsa yorumlarını bekliyoruz.
saygılar.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
DemirAlkan

28 Mart 2008; 15:43:57 

Fn+F2 :Vga/S-video çıkışını aktif eder
Fn+F3 :TouchPad'i kapatır
Fn+F4 :Parlaklık azaltır
Fn+F5 :Parlaklık artırır
Fn+F7 :Ses azaltır
Fn+F8 :Ses arttırır
Fn+F9 :Ses kapatır
Fn+F12:Bilgisayarı uyku moduna sokar

Ayrıca diğer tuşlar üzerinde Fn tuşu ile aynı renk olan semboller/rakamlar vardır.Tuşun asıl işlevi dışında bu mavi renkli işlevleri kullanmak istersen Fn tuşuyla birlikte basmalısın...
Yalnız nasıl söylenir bilmiyorum ama bütün bunlar ve kullandığınız Notebook'a ait daha bir sürü şey kullanım kılavuzunda yazmaktadır.Okumak daima zevkli ve öğreticidir.Okuyunuz...İyi çalışmalar...

Husqvarna

28 Mart 2008; 16:00:46 

Case Logic firmasının İstanbul İstinye Park'ta bir mağazası var. burada Lap top çantalarının yanı sıra cep telefonu kılıfı gibi Lap top kılıfları var. neoprene adı verilen su geçirmeyen etli kalın kumaştan yapılmış bir kılıf. Ben bunu darbe emici olmayan çantamda lap top taşiyabileyim diye aldım. 14'' boyutu yok ama esnek bir kumaş olduğundan 13'' oldu. fermuarlı modelini aldım. fiyat 35 lira. İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.

cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 19:19:19 

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

desteklediği söyleniyor böyle bi muamma var.Vr330 modelinde 2gb üzeri ram deneyen arkadaş varmıdır?
bende 3 adet 1 gb ram olduğundan deneme imkanım yok.bu tür tecrübesi olanlar varsa yorumlarını bekliyoruz.
saygılar.

gökdeniz, önceki sayfalarda 4 gb uyumlu olduğunu bir arkadaş söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam takmış kullanıyordu.

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
MAS207

28 Mart 2008; 22:07:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Husqvarna

Case Logic firmasının İstanbul İstinye Park'ta bir mağazası var. burada Lap top çantalarının yanı sıra cep telefonu kılıfı gibi Lap top kılıfları var. neoprene adı verilen su geçirmeyen etli kalın kumaştan yapılmış bir kılıf. Ben bunu darbe emici olmayan çantamda lap top taşiyabileyim diye aldım. 14'' boyutu yok ama esnek bir kumaş olduğundan 13'' oldu. fermuarlı modelini aldım. fiyat 35 lira. İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.

internet satış adresi varmı ?

ASUS F3SC220DR
Husqvarna

28 Mart 2008; 23:41:16 

Teknosalar ve D&Rlar bu marka kılıflar satıyor ama tam bu modeli bulamadım. araştırmak lazım. Case logic'in Türkiyede kendi internet satışı yok sanırım.

gokdeniz26

29 Mart 2008; 8:48:39 

quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

saygılar.

gökdeniz, önceki sayfalarda 4 gb uyumlu olduğunu bir arkadaş söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam takmış kullanıyordu.

vala hocam tereddütteyim.şimdi alıcaz 2 tane gb ram 120 ytl.sonra elimizde kalmasın.zaten 3 tane 1 lik ram var elimde

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mühendis360

29 Mart 2008; 22:58:27 

Arkadaşlar benim vr330 um pil ile çalışırken hızını azaltmıyor dolayısı ile pili çabuk bitiyor. bu ayar nereden yapılıyor yada ayrı bir program mı gerekiyor. bilen varsa yardım lütfen

herşey gönlünüzce olsun
coppermine

30 Mart 2008; 0:19:34 

bu laptopdaki ExpressCard slotu ExpressCard/34 mü yoksa ExpressCard/54 müdür?

üzerine takılı olan plastik parçanın dış yüzeyi (en geniş yüzey) 54, iç kısmının da en dar yüzeyi 34 mm.

Saygılarımla...

DemirAlkan

30 Mart 2008; 1:38:07 

quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

bu laptopdaki ExpressCard slotu ExpressCard/34 mü yoksa ExpressCard/54 müdür?

üzerine takılı olan plastik parçanın dış yüzeyi (en geniş yüzey) 54, iç kısmının da en dar yüzeyi 34 mm.

Saygılarımla...

İkiside uyar...26 Pin...

Ekteki dosya (1)

ozansah

30 Mart 2008; 8:54:20 

selamlar.dün ben de vr330 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. bir süredir bu forumu takip ediyordum zaten en sonunda aldım ben de. yalnız tabi ki seste cızırtı var. şu an msi'in sitesindeki son sürücüleri çekiyorum onları denicem. eğer onlarla geçmezse forumda verilen linklere başvurucam. aletle ilgili ilk izlenimlerim oldukça iyi. yalnız wireless'a bağlanmıyorum bir türlü. evde wireless modem yok gerçi ama etrafta da hiç ağ falan bulamıyor. wireless için özel bişey mi yapmam gerekiyor(wireless tuşuna basıp açıyorum)

fotoseyhan

30 Mart 2008; 17:05:31 

Beyler tüm forumu okuyamadım kusura bakmayın, daha önce geçmiştir belki de ama bana bir sorum olacak:
4.1 ses sistemimde 2 adet jack var bilgisayara bağlamam gereken, yalnız ben tekini bağlayabiliyorum, mevcut CD'den çıkan yazılım 2 kanal sese izin veriyor.. şimdilik 2.1 ses alabiliyorum, yazılımını değştirmem mi gerek? diyelim ki yazılımı güncelledik, öbür jack'ı hangi slota takacağız? (mikrofon mu, yoksa öbürü mü?)

Teşekkürler..

herhangi bir MSI s430 kullanıcısı..

fotoseyhan

30 Mart 2008; 19:36:49 

Mühendis360 arkadaşımızın sorusuna cevap:

Masaüstü sağ tıkla -> Nvidia Display -> Laptop Display -> PowerMizer
iki tane bar var, sağa doğru maximum performance, sola doğru maximum ekonomi (çalışma hızı azalır, ısı azalır, pil ömrü uzar, ..)
Üstteki bar 220 V AC ile çalışırken, alttaki bar pil ile çalışırken.. Ben şöyle ayarladım: üstteki (elektrik ile çalışırken) ortada, pil ile çalışırken ise en solda (minimum tüketim, maksimum ekonomi..

En azından benim S 430x modelinde böyle, ki vr330x ile kardeş olduklarına göre aynı olması lazım..
Bir de Fn tuşu ile birlikte F4 tuşuna basarsan ekran parlaklığı azalır, bu da sana ortalama % 5 civarında ekonomi sağlar.. (Fn + F5 = parlaklık artar..)
İyi günlerde kullanalım arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 30 Mart 2008; 19:37:33 >

mühendis360

30 Mart 2008; 20:55:44 

fotoseyhan arkadaşa teşekkür ederim dediklerini uyguladım bakalılm sonuç alacakmıyım

herşey gönlünüzce olsun