Arkadaşlar cihazın ram ini 4 gb a çıkarmak isitiyorum. desteklediği söyleniyor böyle bi muamma var.Vr330 modelinde 2gb üzeri ram deneyen arkadaş varmıdır? bende 3 adet 1 gb ram olduğundan deneme imkanım yok.bu tür tecrübesi olanlar varsa yorumlarını bekliyoruz. saygılar.
Ayrıca diğer tuşlar üzerinde Fn tuşu ile aynı renk olan semboller/rakamlar vardır.Tuşun asıl işlevi dışında bu mavi renkli işlevleri kullanmak istersen Fn tuşuyla birlikte basmalısın... Yalnız nasıl söylenir bilmiyorum ama bütün bunlar ve kullandığınız Notebook'a ait daha bir sürü şey kullanım kılavuzunda yazmaktadır.Okumak daima zevkli ve öğreticidir.Okuyunuz...İyi çalışmalar...
Case Logic firmasının İstanbul İstinye Park'ta bir mağazası var. burada Lap top çantalarının yanı sıra cep telefonu kılıfı gibi Lap top kılıfları var. neoprene adı verilen su geçirmeyen etli kalın kumaştan yapılmış bir kılıf. Ben bunu darbe emici olmayan çantamda lap top taşiyabileyim diye aldım. 14'' boyutu yok ama esnek bir kumaş olduğundan 13'' oldu. fermuarlı modelini aldım. fiyat 35 lira. İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
Arkadaşlar cihazın ram ini 4 gb a çıkarmak isitiyorum. desteklediği söyleniyor böyle bi muamma var.Vr330 modelinde 2gb üzeri ram deneyen arkadaş varmıdır? bende 3 adet 1 gb ram olduğundan deneme imkanım yok.bu tür tecrübesi olanlar varsa yorumlarını bekliyoruz. saygılar.
gökdeniz, önceki sayfalarda 4 gb uyumlu olduğunu bir arkadaş söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam takmış kullanıyordu.
Case Logic firmasının İstanbul İstinye Park'ta bir mağazası var. burada Lap top çantalarının yanı sıra cep telefonu kılıfı gibi Lap top kılıfları var. neoprene adı verilen su geçirmeyen etli kalın kumaştan yapılmış bir kılıf. Ben bunu darbe emici olmayan çantamda lap top taşiyabileyim diye aldım. 14'' boyutu yok ama esnek bir kumaş olduğundan 13'' oldu. fermuarlı modelini aldım. fiyat 35 lira. İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
Teknosalar ve D&Rlar bu marka kılıflar satıyor ama tam bu modeli bulamadım. araştırmak lazım. Case logic'in Türkiyede kendi internet satışı yok sanırım.
gökdeniz, önceki sayfalarda 4 gb uyumlu olduğunu bir arkadaş söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam takmış kullanıyordu.
vala hocam tereddütteyim.şimdi alıcaz 2 tane gb ram 120 ytl.sonra elimizde kalmasın.zaten 3 tane 1 lik ram var elimde
Arkadaşlar benim vr330 um pil ile çalışırken hızını azaltmıyor dolayısı ile pili çabuk bitiyor. bu ayar nereden yapılıyor yada ayrı bir program mı gerekiyor. bilen varsa yardım lütfen
selamlar.dün ben de vr330 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. bir süredir bu forumu takip ediyordum zaten en sonunda aldım ben de. yalnız tabi ki seste cızırtı var. şu an msi'in sitesindeki son sürücüleri çekiyorum onları denicem. eğer onlarla geçmezse forumda verilen linklere başvurucam. aletle ilgili ilk izlenimlerim oldukça iyi. yalnız wireless'a bağlanmıyorum bir türlü. evde wireless modem yok gerçi ama etrafta da hiç ağ falan bulamıyor. wireless için özel bişey mi yapmam gerekiyor(wireless tuşuna basıp açıyorum)
Beyler tüm forumu okuyamadım kusura bakmayın, daha önce geçmiştir belki de ama bana bir sorum olacak: 4.1 ses sistemimde 2 adet jack var bilgisayara bağlamam gereken, yalnız ben tekini bağlayabiliyorum, mevcut CD'den çıkan yazılım 2 kanal sese izin veriyor.. şimdilik 2.1 ses alabiliyorum, yazılımını değştirmem mi gerek? diyelim ki yazılımı güncelledik, öbür jack'ı hangi slota takacağız? (mikrofon mu, yoksa öbürü mü?)
Masaüstü sağ tıkla -> Nvidia Display -> Laptop Display -> PowerMizer iki tane bar var, sağa doğru maximum performance, sola doğru maximum ekonomi (çalışma hızı azalır, ısı azalır, pil ömrü uzar, ..) Üstteki bar 220 V AC ile çalışırken, alttaki bar pil ile çalışırken.. Ben şöyle ayarladım: üstteki (elektrik ile çalışırken) ortada, pil ile çalışırken ise en solda (minimum tüketim, maksimum ekonomi..
En azından benim S 430x modelinde böyle, ki vr330x ile kardeş olduklarına göre aynı olması lazım.. Bir de Fn tuşu ile birlikte F4 tuşuna basarsan ekran parlaklığı azalır, bu da sana ortalama % 5 civarında ekonomi sağlar.. (Fn + F5 = parlaklık artar..) İyi günlerde kullanalım arkadaşlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 30 Mart 2008; 19:37:33 >