JackDaniels hoparlör nerde bu cihazda resimdekinden tamamen farklı bu yaa allah allah niye böle yapmışlar acaba???mat siyah gibi duruyor resimlerde öylemi!!!incelemelerini ve resimlerini biraz daha arttır sana zahmet!!!çok teşekkürler resimler için!!!alma kıvamına gelıyorum birde mesela fifa 2007 fln varsa performans ölçebilirmisin bize???ısınma ve sarj onuda anlat bize
cahit kardeş yaw ortak mı aldınız pc yi. sıkıştırma arkadaşı biraz aletin tadını çıkarsın. zaten sonra görüşlerini yazar
bende yarın siparişi vercem.Estore den.sonra yorumlara başlarım. bende her eve lazım bundan birer tane.al hiç bi şey yapamazsan mutfağa koy para değil vala 725 ytl. Bu arada Acer da yeni bi ürün sürdü piyasay.fiyatı aynı 499+kdv usd celeron.ama bu msi hoşuma gitti.ben bunda karar kıldım
JackDaniels hoparlör nerde bu cihazda resimdekinden tamamen farklı bu yaa allah allah niye böle yapmışlar acaba???mat siyah gibi duruyor resimlerde öylemi!!!incelemelerini ve resimlerini biraz daha arttır sana zahmet!!!çok teşekkürler resimler için!!!alma kıvamına gelıyorum birde mesela fifa 2007 fln varsa performans ölçebilirmisin bize???ısınma ve sarj onuda anlat bize
cahit kardeş yaw ortak mı aldınız pc yi. sıkıştırma arkadaşı biraz aletin tadını çıkarsın. zaten sonra görüşlerini yazar
bende yarın siparişi vercem.Estore den.sonra yorumlara başlarım. bende her eve lazım bundan birer tane.al hiç bi şey yapamazsan mutfağa koy para değil vala 725 ytl. Bu arada Acer da yeni bi ürün sürdü piyasay.fiyatı aynı 499+kdv usd celeron.ama bu msi hoşuma gitti.ben bunda karar kıldım
haklısın yaww bismillahh heycanlandım kusura bakmayın birde okula ıspartaya dönücem yakın zamanda oyüzden biraz acele ediyorum!!!
gokhan o dediğin notebook un bi linkini falan bi şeettirirmisin onuda bi inceleyelim !!!
ama celeron benimde içime sinmedi.ayrınca MSİ yi estoreden alırsanız 1 yıllık bitdefender hediyeli.Güzel kampanya.ram ilavesi ile çok süper olur bu alet.
valla ucuza laptop ararken bunu gördüğüm iyi oldu tam da yarın ACER 5101 alıcaktım ....ekranı biraz küçük ama özellikleri iyiymiş
ACER5101 =950YTL
MSİ VR330=750 YTL sizce 200ytlye değecek bir fark varmı ???siz olsanız hangisini alırdınız........
valla bana maliyeti 830 u buldu
ama şöyle
40 lira çantaya 60 lira 1gb rame verdim
ben ekranı küçük cihaz arıyodum zaten
ve bu fiyata bulunca hiç kaçırmadım açıkçası
ama küçük ekran istemiyosan başka öarkayı değerlendirebilirsin
MAX 950ytl ye önerebileceğiniz başka modeller varmı sadece internet ve ofis için kullanılacak ,laptop konusunda çok bilgili sayılmam görüşlerinizi bekliyorum.........
eee güzelmiş xpde kuruldu cihaza sorunsuz WİRELESS+SES nasıl??? birde fifa 2007 tipi bir oyun açabilirmiyiz acaba bunu merak ediyorum hala???deneyebilme ihtimalin varmı JackDaniels???