Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: ## MSI'dan 499$'a 13.3'' Dizüstü Bilgisayar ## Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
netmaster

10 Eylül 2007; 10:05:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

"Keene" (Socket S1, F2, 90 nm, Low power)

All models support: MMX, SSE, SSE2, SSE3, Enhanced 3DNow!, NX bit, AMD64 (AMD's x86-64 implementation)

Mobile Sempron 3500+ 1800 MHz 512 KiB 800 MHz 9x 0.950v - 1.125v 25 W May 17, 2006 SMS3500HAX4CM

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Sempron_microprocessors#.22Keene.22_.28Socket_S1.2C_F2.2C_90_nm.2C_Low_power.29

From the movie SPAWN:
The Devil says to Spawn: "I'm not a vibrator, I'm a VIOLATOR !"
Mehmet_Han

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 10:48:24 

quote:

Orjinalden alıntı: netmaster

"Keene" (Socket S1, F2, 90 nm, Low power)

All models support: MMX, SSE, SSE2, SSE3, Enhanced 3DNow!, NX bit, AMD64 (AMD's x86-64 implementation)

Mobile Sempron 3500+ 1800 MHz 512 KiB 800 MHz 9x 0.950v - 1.125v 25 W May 17, 2006 SMS3500HAX4CM

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Sempron_microprocessors#.22Keene.22_.28Socket_S1.2C_F2.2C_90_nm.2C_Low_power.29

Teşekkürler

'Var'lıkla 'Yok'luk arasında kaldım... Ne ileri gidebiliyorum ne de geri!
------------------------------------------------------------------
Hanedan Sunucu ve İş İstasyonu Sistemleri: Dükkan
Hanedan Sunucu ve İş İstasyonu Sistemleri: Blog
@FÜVV

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 11:02:01 

uygun fiyat....internet ve ofis uygulamaları için harika...

calculus

10 Eylül 2007; 14:07:02 

Bir arkadaş Mavi Bilgisayarda var demiş hani nerede?

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=Listele&No=38

why does it always rain on me?
gokdeniz26

10 Eylül 2007; 14:13:22 

arkadaşlar bu cihazı alan yada kullanan varsa yorum yazarlarsa sevinirim.bende düşünüyorum çünkü

1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI - MANİSA!!!
gokdeniz26

10 Eylül 2007; 14:16:16 

ısınma sorun olur denilmiş.gerçektende bu kadar problem olurmu ben cihazı akşamları sadece 4 saat kullanıcam.aralıksız tabiki.bazı ufak tefek oyunlarda oynarım.ama kafam karıştı.bu cihaz konusunda.sizin görüşlerinize ihtiyacım var bekliyorum

Archelot

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 15:13:25 

Türkiye piyasası ne olacak acaba..MSI ın notebookları güzel...

Alışverişlerim : maydemir52 , olivier_kahm , rotasmmm , metbey , srkbrt , d_darko , gezmen , ugura75 , Ivellous , rommy6719 , emre_mech ,fifo , talanas , omarcinar , okanakkoyun , muratozek , pSyCo , greatchecker , u_haluk , mazhar , red a!ert , waraxe , ^^^^CRAZY^^^^ , ScR , tpcshkr , moravec , pcman5334 , Rem1903 , akaras , PHI , unknownartist , ardaaladag , zinedinew .
drend

10 Eylül 2007; 16:00:23 

merhabalar
ürünü biraz önce aldım. kadıköy eksen bilgisayardan 499$+kdv fiyata aldım. hepsiburada da gördüğüm resimler dışı siyah içi gri idi ancak benim aldığım her tarafı siyah. satıcı başka modeli olmadığını söyledi resimler genelde temsili olabiliyormuş.içinde suse linux enterprise yüklü olarak geldi, ben su an pardus yukluyorum. 30 dk dır çalışıyor ısınma gibi bir şey gormedim. parlak ekranlı, kompak hoş bir tasarımı mevcut. benim ihtiyaçlarıma yeterince cevap verecek gibi. pardus kurulsun biraz kurcalayıp daha fazla bilgi veririm selamlar

JackDaniels

10 Eylül 2007; 16:16:54 

quote:

Orjinalden alıntı: drend

merhabalar
ürünü biraz önce aldım. kadıköy eksen bilgisayardan 499$+kdv fiyata aldım. hepsiburada da gördüğüm resimler dışı siyah içi gri idi ancak benim aldığım her tarafı siyah. satıcı başka modeli olmadığını söyledi resimler genelde temsili olabiliyormuş.içinde suse linux enterprise yüklü olarak geldi, ben su an pardus yukluyorum. 30 dk dır çalışıyor ısınma gibi bir şey gormedim. parlak ekranlı, kompak hoş bir tasarımı mevcut. benim ihtiyaçlarıma yeterince cevap verecek gibi. pardus kurulsun biraz kurcalayıp daha fazla bilgi veririm selamlar

ben bugün sordum oraya telefonla 737 lira nakit istediler

bende estoreden 728 liraya kargo dahil 5 taksitle sipariş ettim

bakalım hayırlısı

imza yok nedense?
cahit.as

10 Eylül 2007; 16:47:56 

hayırlı olsun drend beklicez yorumlarını!!!cihazının resimlerini burayada koyabilirmisin???siyah rengini merak ettim,hemde görmüş oluruz mümkünse ekle sana zahmet !!!

==>C A S S S / N E S S S<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
gokdeniz26

10 Eylül 2007; 16:57:14 

evet arkadaşlar bende yarın sipariş vermek istiyorum.şayet resim koytabilirseniz çok iyi olur.
mutlu oluruz

Cihazı bende çok merak ediyorum.lütfen yorumlarınızı yazın

drend

10 Eylül 2007; 17:02:47