Şimdi Ara

windows'tan anlayanlar baksın lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows um orjinal olmasına rağmen 1 aydır ''yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz. bu windows kopyası orjinal windows doğrulamasından geçmedi. '' diye bir uyarı alıyorum.. bi arkadaş tavsiyesiyle kayıt defterine bi kaç komut ekledim ancak 1 gün sonra tekrar aynı durum ortaya çıktı.. ne yapmam gerek kesin çözüm için?
    yardım icin tesekkürler simdiden..

• starta bas

orda eer klasik görünümde ise

resimde burası yazdıım yerdeki kısımda wianahtar simgeli bi seçenek olmalı oraya tıkla ve sana gösterdii seçenekler sınırlı devam et

ileri ileri diyerek kolayca yapabilirsin

windows'tan anlayanlar baksın lütfen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: begu_

windows um orjinal olmasına rağmen 1 aydır ''yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz. bu windows kopyası orjinal windows doğrulamasından geçmedi. '' diye bir uyarı alıyorum.. bi arkadaş tavsiyesiyle kayıt defterine bi kaç komut ekledim ancak 1 gün sonra tekrar aynı durum ortaya çıktı.. ne yapmam gerek kesin çözüm için?
    yardım icin tesekkürler simdiden..

vallaha şaştım ben orjinal kullanmıyorum bir yöntemle orjinal gösteriyorum bir sorun çıkmadı

• pardon pardon uykuluyum biraz ii okuyamamışım:D

sen bi kaç komut ekledm demişin ya

eer komut eklediin tarihden önceki bi tarihe sistem geri yükleme yaparsan sorun ortadan kalkar
  • zaten böyle bi problem vardı onu düzeltmek için komut ekledim (Arkadas tavsiyesi..) düzelir dedi cidden düzeldi soraki gün actım pc yi yine aynı hata.. önemsemiyordum önceden çünkü bi zararını görmedim şu ana kadar.. ama 2 gün önce arkadasım ''benimde böle bi problemim vardı 2 ay sora pc meftaaa'' diyince tırstım
    bi kolay yolu vardır umarım
  • yasak burda google alalım sizi
  • yasak olucak ne var zaten yıllardır orjinal windows kullanıyordum bu uyarı nerden çıktı bende anlamış değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    BİRİ LÜTFEN BAKSIN
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bu tarz söylentilere inanmayın çökme falan yok hurafe bunlar.
    2. olarak xp orjinalse microsoft la iletişim kur hatayı düzeltsinler.
    son olarak bu sahte ibaresini engelleyen ve orjinal gibi gösteren bi yöntem var hatta suyu çıktı artık.
    google da "sahte xp yi orjinal yapma" die aratırsan bulursun.
  • işte o yöntemi denedim zaten ama bigün sonra yine hatayı vermeye başlıyor.. açıkçası illegal bi yolda denemek istemiorum çünkü bu konuda microsoft tan yardım isteyince ( sizden yardım gelmezse ) ''abi denemeseydin baska yollar direk bizi arasaydın kusura bakma yardım edemeyiz'' demeleri hosuma gitmicektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: begu_

işte o yöntemi denedim zaten ama bigün sonra yine hatayı vermeye başlıyor.. açıkçası illegal bi yolda denemek istemiorum çünkü bu konuda microsoft tan yardım isteyince ( sizden yardım gelmezse ) ''abi denemeseydin baska yollar direk bizi arasaydın kusura bakma yardım edemeyiz'' demeleri hosuma gitmicektir

Siz yanlış yapmışsınız o yüzden olmamıştır..
  • Aynı yöntemle eski key i gir ondan sınra adamlara haber ver.
  • yanlış yapmış olsaydık orjinal haline dönmezdi ki...
    bu yöntemi kullanan bikaç kişide de duydum 1 gün sonra tekrar uyarı verdiğini genel bi durum 1 gün sora eski haline dönmesi galiba.. yetkililerle bağlantıya geçmekten başka manuel yapabileceğim birşey yokmu
  • Manuel yöntem çok ama burada açıklayamıyoruz işte. google sana bayağ yardım eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 8 Eylül 2007; 1:49:08 >
  • kanaatimi bu uyarının bi zararını görmediğimden dolayı hic kurcalamamaktan yana kullanıcam.. oluşabilcek en büyük sorunda yeni bi orjinal windows cd si almakla çözülecektir diye düşünüyorum
  • ya kardeşim ne gibi bi uyarı bu senn bahsettiiin

bi ekranı çekip resim koyarsan daa kolay yardımcı olabiliriz

ve bu uyarının ne gibi zararları war zararı yoksa elleme kalsın

windowsu etkinleştirmekse sorun etkinleştir

etkinsede microsofta report et anlat derdini yardımcı olurlar

(ingilizce konusunda yardımcı olurum)
  • http://img261.imageshack.us/my.php?image=asdsa0.png
    hata bu
    orjinal hale getirmek icin dediği yöntemleri uyguladım microsoft un internet sayfasına yönlendiriyo ve 149.00$ a windows orjinal ürün avantaj seti alabilirsiniz diyor.. internet sitesinin ayrıntılı açıklaması ise şu; Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi.
    Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı, engellenmiş bir Toplu Lisans Anahtarı'dır (VLK).
    Ürün anahtarı, Microsoft tarafından yalnızca orijinal Windows yazılımlarına atanan benzersiz bir tanımlayıcıdır. Bu anahtar eksik veya hatalıysa, sahte yazılım bulunduğunu gösterebilir ve bilgisayarınız risk altında olabilir.

Bu bilgisayarda yüklü olan Windows ürün anahtarı, engellenmiş bir Toplu Lisans Anahtarı'dır (VLK). VLK, genellikle Windows'un birden çok kopyasını kullanmak isteyen kuruluşlara lisanslanır. Ancak bir VLK'nın çalındığı veya sızdırıldığı bildirilirse, doğrulamayı geçmesi engellenir ve orijinal olarak nitelendirilmez.

• arkadaşlar bugün pc yi açınca windows açılırken hata verdi dosya eksikliği yüzünden.. yine bu orjinal olmama problemi yüzünden çıktı sanırım birkaç kez reset atarak durumu kurtardım çokta fazla bişey anlamadığım için müdahele de edemiyorum
    bu konuda acilllll yardımcı olucak biri lazım
  • arkadaşım bak şimdi. microsoftun ürün orjinalliğini test eden güncellemesini o dediğin üç adımda orjinalleştirme programını kurmadan pc ye yüklediysen eğer ozmaan bunu yapsan bile sistem kendini önceye çevirecektir. öncelikle tüm update lerini kaldır ve daha sonra yap. ondan sonra zaten güncellemelerini yaparsın.

kolay gelsin
  • hocam daha açıklıyıcı söylermisin?
  • http://uploaded.to/?id=gd8t2a bu işe yarar kesin çözüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.