Şimdi Ara

Master Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum sizin için komik bi soru olabilir ama ben gerçekten bilmiyorum master nedir ve nasıl açılır lütfen cevaplayınız ve bide lütfen dalga geçmeyin

• metallicanın şarkısı master of puppets
    şaka la şaka master efendı demek turkce karsılıı master ı actıın zaman yenı we daha guclu skıller acılır we attack powerın artar yanı usta bır oyuncu kıwamına gelırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

metallicanın şarkısı master of puppets
    şaka la şaka master efendı demek turkce karsılıı master ı actıın zaman yenı we daha guclu skıller acılır we attack powerın artar yanı usta bır oyuncu kıwamına gelırsın

heh bu açıklaması bende master malzemeleri için neler gerektiğinin linkini vereyim

http://forum.donanimhaber.com/m_16566838/mpage_1/key_master//tm.htm#16566838

bak burdada master var

• hazir acikmistken seneye +60 car kasacam asas 70e kadar kascam peki 70 e kadar asasiana verecemde giderini explare mi masteremi verecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

hazir acikmistken seneye +60 car kasacam asas 70e kadar kascam peki 70 e kadar asasiana verecemde giderini explare mi masteremi verecem

master
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

hazir acikmistken seneye +60 car kasacam asas 70e kadar kascam peki 70 e kadar asasiana verecemde giderini explare mi masteremi verecem

belki seneye oyun olmaz nerden biliosun.vay beaa seneler öncesinden planlar yapılıo demekki oyunda
  • Master;

Oyunda, belli bir lvla gelince bazı itemler karşılığında seni daha üstün bir hale kılınmandır.(Bunun gibi birşey)

Daha üstün hale kılınmadan kastım silahlardan daha çok ap alırsın, statler fazlalışır ve daha iyi yararlanırsın, ap %20 artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • explare koptum
  • master = usta demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Master;

Oyunda, belli bir lvla gelince bazı itemler karşılığında seni daha üstün bir hale kılınmandır.(Bunun gibi birşey)

Daha üstün hale kılınmadan kastım silahlardan daha çok ap alırsın, statler fazlalışır ve daha iyi yararlanırsın, ap %20 artar.

kılınman güzel bi acıklama
  • Master olunca artık oyun o aşamadan sonra başlıo..Adam yerine konulmaya başlıyosun...
  • 60 üstü olman gerikir master açmak içinn ve baya bi paran olması sart
  • Ayrica 61 den sonra 5 stat pointi kazaniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 8 Eylül 2007; 12:54:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.