Şimdi Ara

## Nvidia G98: 64-Bit Bellek Veri Yolu ile Gelecek ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Nvidia G98: 64-Bit Bellek Veri Yolu ile Gelecek ##


    Nvidia'nın iki yeni grafik işlemcisi G92 ve G98 üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta orta segmente yönelik olarak hazırlanan G92 gpu'sunun gün yüzüne çıkan tüm detaylarını daha önce yaptığımız haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık Şimdiyse elimize Nvidia'nın giriş seviyesine yönelik olarak hazırladığı G98 gpu'sunun bazı yeni detayları geçmeye başladı.

    G98, Nvidia'nın giriş seviyesine yönelik olarak hazırladığı yeni grafik işlemcisi. Firma G98'i özellikle rakibi AMD-ATi'nin hazırlıklarını sürdürdüğü RV620 gpu'suna cevap olarak hazırlıyor. Giriş seviyesinde yer alacak G98, 64-bit bellek veri yoluna sahip olacak. GeForce 8400GS'nin yerini alması beklenen G98 ayrıca PCIe 2.0 uyumlu da olacak.

    64-bit bellek veri yoluna sahip olacak G98 üzerinde 2.5ns'lik 800MHz'de çalışan GDDR2 bellekler yer alacak. GPU saat hızı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Performans noktasında ise muhtemelen G84 ve G86 arasında yer alacak G98 gpu'sunu kullanan ekran kartlarının piyasaya çıkış tarihi ve olası fiyatları hakkında net bir bilgi henüz bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 7 Eylül 2007; 9:22:44 >







  • gpu kod adları numarık olarak buyuyor performans olarak kuculuyor anlamadım gıttı...
  • bunlar ne yapmaya çalışıyorlar..ellerindeki teknolojiyi damla ile veriyorlar resmen...bir firma insanları bu kadar sömüremez..çıkaracaksan adam gibi canavar kartlar çıkarda milletin elinde kartlar patlamasın..bunlar iyice kayışı kopardılar...bunun duracağınıda zannetmiyorum..bilgisayar artık zulüm oldu resmen...artık konsol olayına iyice sıcak bakmaya başladım..xbox360 sorunları bi düzelsin hemen alacam bi tane..
  • şaka yapıyorlar herhalde lol ya..
  • Yuh ya şu giriş seviyesini hala 64 Bİt de niye diretirler anlamam.Gerçi benim X550 den fazla performans gösterecekleri kesin ama aynı bellek ve saat frekanslarında 128 BIT yapsalarda düşük bütçeli insanlarda yararlansa.....
  • PCIe 2.0 çok ihtiyaç duyulur ya bu kartla




  • Damla kelimemi heriflerde ne teknoloji var damla damla verse biraz yaklaşmış olurduk herhalde dx15 lere gelmiştir onlar :) hatta ilerde ekran kartları için özel ayrı kasa almak zorunda kalcaz :)
  • ohoh iyiki almışım 8600gt ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be bu haber cok güzel
  • lan bizde bizim burdaki uyankık bilgisayarcılar(diye geçinenler)yazarlar. son teknoloji dx10 lu bilgisayar falan. buna sinir oluyorum ben. adamlar araştırmadan bilgisayar alıyor. sonra beniml bilgisayar neden bu oyunu açmıyor gibi laflar ediyorlar.
  • word dökümanlarıyla ralli yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 7 Eylül 2007; 10:58:17 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bonser24

    bunlar ne yapmaya çalışıyorlar..ellerindeki teknolojiyi damla ile veriyorlar resmen...bir firma insanları bu kadar sömüremez..çıkaracaksan adam gibi canavar kartlar çıkarda milletin elinde kartlar patlamasın..bunlar iyice kayışı kopardılar...bunun duracağınıda zannetmiyorum..bilgisayar artık zulüm oldu resmen...artık konsol olayına iyice sıcak bakmaya başladım..xbox360 sorunları bi düzelsin hemen alacam bi tane..


    oyun için artık sadece konsol




  • Çok rekabetçi bir yapıya sahip
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Matruşka

    Çok rekabetçi bir yapıya sahip


    Çok güzel bir cevap vermişsin arkadaşım tebrik ederim
  • ya bu psı 2 olayını biz kullanabilecekmiyiz. yoksa 350 dolar gibi paralar ödeyip x38 yada rd 790 gibi bi anakart mı almak zorunda kalacağız.
  • walla 3. bir firma can kurtaran gibi yetisse artik cok güsel olur diye düsünüyorum herifler bizle dalga geciyor resmen




  • Yaw ayıp ya teknoloji o kadar gelişti diyorlar.
    Benim tarih öncesi GeForce MX4000 de bile 128 bit Veriyolu var...
    Adamlar düşük seviye ekran kartlarının hızını arttıracaklarına düşürüyorlar....
    Orta ve üst seviyeyle aradaki uçurum felaket seviyelerde....
    Heygidi 9550yi 9600XT yaptığımız günler.....
    O ekran kartı sayesinde ilk defa adam gibi bir kartım olmuştu...
    Ondan ATIyı sevmiştim ama şimdi ATIda nVidia gibi kar amacına iyice yöneldi...
    Kendileri kaybediyorlar haberleri yok...




  • fx 5200 yerine artık millete bilgisayarcılar bunu satar sonrada o bilgisayarın adı oyun bilgisayarı olur fx 5200'ün veliahtı bulundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 7 Eylül 2007; 11:53:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bonser24

    bunlar ne yapmaya çalışıyorlar..ellerindeki teknolojiyi damla ile veriyorlar resmen...bir firma insanları bu kadar sömüremez..çıkaracaksan adam gibi canavar kartlar çıkarda milletin elinde kartlar patlamasın..bunlar iyice kayışı kopardılar...bunun duracağınıda zannetmiyorum..bilgisayar artık zulüm oldu resmen...artık konsol olayına iyice sıcak bakmaya başladım..xbox360 sorunları bi düzelsin hemen alacam bi tane..

    CRYSİS konsola çıksaydı çoktan konsola geçmiştim




  • 64 bit mi kaldı yahu şaka gibi gidip TNT2 alırım daha iyi hiç olmazsa driver problemi yaşamam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.