Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
osCommerce ile alışveriş sitesi kurmak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hazır forum ve portallar >> osCommerce ile alışveriş sitesi kurmak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ThisisaNightmare

6 Eylül 2007; 16:57:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar SSL almam gerektiğini biliyorum. Bunun dışında sanal Pos sistemi de getireceğim. Fakat bu sistemler bana ne kadar mal olur ve osCommerce bedava bir yazılım olduğundan pek fazla sorun çıkmaz diye düşündüm. Onun dışında bu sistemleri osCommerce ye nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Sthostair

6 Eylül 2007; 17:08:36 

Bunun için araştırma yapman gerekli osCommerce sanal pos entegre edilebiliyor ama bun yapmak baya zor bunu için php bilginin yüksek olması gerekiyor veya sanal pos entegre için bazı firmalar 250$ civarına sanal pos entegresini yapıyorlar.

Telefon No : 0554 784 39 30
ThisisaNightmare

6 Eylül 2007; 22:56:37 

250 $ ye entegre falan etmek direk kazık olur heralde millet 40 dolara komple alışveriş sistemi satıyor.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
madmann

7 Eylül 2007; 0:02:25 

mail order kullan ben öyle yaptım veya paypal eklentisi kullan gayet kullanışlı

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com-pozitifoyuncu.com
narec

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 0:17:28 

quote:

Orjinalden alıntı: madmann

mail order kullan ben öyle yaptım veya paypal eklentisi kullan gayet kullanışlı

Şimdiye kadar bildiklerinizi unutun! Projeksiyon alemini sarsacak ürün geliyor... NAREC HD çok yakında msn: projeksiyoncum@hotmail.com
ThisisaNightmare

7 Eylül 2007; 2:22:34 

yok kardeş mail order yöntemi olmuyor en basitinden paypalı tr bankalarına yatırmak için mevcut paranın %50 si gidiyor. ben pos sisteminde kararlıyım.

ThisisaNightmare

7 Eylül 2007; 4:24:09 

godaddyden ssl yi aldım bile eğer ssl alacak biriyseniz domaini önce ssl yi sonra değil ssl yi önce alınca domain 2$ ye veriyolar eşşeklik yaptım ben

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hazır forum ve portallar >> osCommerce ile alışveriş sitesi kurmak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS Eee BOX Lansmanı
ASUS un Eee serisi artık masa üstünde
Zotac 8800GTS 512MB video
Zotac 8800GTS 512MB video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç