Üyelik gerektiren bazı internet sitelerinde yayımlanan resimlerde; DM 800 HD kutusunun üzerinde 400 MHz MIPS İşlemci yazmasına rağmen, tunerin altındaki İşlemcinin Broadcom BCM7401 olduğu görülür. Bu işlemci 300MHz özelliğindedir.
İşlemci aynı kalır , 300Mhz ise öyledir.Son kullanıcı test aşamasında donanım değiştirilimesi zordur , helede SOC sistemlerde işlemcinin kendisini.Değişiklikler olarak bundan sonra yazılıma yoğunlaşılır.HDMI bu cihaz da yoktur fakat ne farkeder sonuçta dvi çıkış mevcut.Zaten gördüğüm kadarı ile yanında gelen kablo da dvi to hdmi yani plazma lcd bağlantılarda sorun çıkmaz.İyi çalışmalar
bazı forumlarda okuduguma gore hdmi lisansının acık kaynak kodlarına izin vermemesi şartı oldugundan dream multimedia nın hdmi lisansı almayıp dm800 e dvi koyma nedenin bu oldugu soyleniyor...ahh su bilinmezlikler
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
bazı forumlarda okuduguma gore hdmi lisansının acık kaynak kodlarına izin vermemesi şartı oldugundan dream multimedia nın hdmi lisansı almayıp dm800 e dvi koyma nedenin bu oldugu soyleniyor...ahh su bilinmezlikler
böyle bir şey olsa KATHREİN de hem hd hem linux işletim sistemli olmazdı..
böyle bir şey olsa KATHREİN de hem hd hem linux işletim sistemli olmazdı..
bende ole dusunuyorum..su kathreinde cccam olayı olsa cok ii olurdu da işte...
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM