Arkadaşlar, Birazdan digitürk ün LİGTV nin hemen yanında olan HD test yayınından CREA RECEIVER im ile aldığım sonuçları koyacağım, ama forumda sorun var galiba önceki CREA receıver HD yayın resimleri silinmiş neden anlamadım ?
Hadi bakalım Bismillah,
görünmüyor resimlerrrr
testt
resimleri istersen baska bi adrese upload edip link ver. ona gore bizde girip ordan bakalim.
BAKALIM OLMUŞ MU..
3 tane aynı konu var.bir tane de ana konu.hepsini sen açmışın.reimleri imageshack.us a at linkini koy.
Nasıl yapabilirim biraz daha ayrıntılı yazarsan çok sevinirim, özenle çekmiştim resimleri hevesim kursağımda kaldı. bu arada resimlerin mesaja eklenmesi mümkün olmayacak mı artık bilgin var mı, yakında olacaksa 2 ayrı iş yapmayayım..
www.imageshack.us sitesine upload et resimleri.sonra linkler çıkar.oradan linki image kodlarının içine almadan buraya koy.
image kodlarının içine koyarsan çarpı olarak gözükür ama sağ tıklayıp remi göster dersen,resim gözükür.
çok resim var, yakında bu durum düzelecekse bununla uğraşmıyim bilgin var mı durum nedir.
bilmiyorum ama düzeli bir süre sonra.
istersenwww.sihirli.net e upload et.10 tane resim aynı anda upl yapabilirsin.
Resimlerin linkini tıklayınca çeşitli sayılarda indirilmiş görünüyor, bu ne ola ki sadece ben mi göremiyorum yoksa, herkes bakıp indiriyo da benim mi haberim yokk
resimleri önceki topiclerde ben de görememiştim. başka upload sitelerine eklerseniz resimleri çok memnun olacağım crea alma konusunda oldukça hevesliyim
ama next hd modelini de yazılım konusunda artısından dolayı düşünmüyor değilim. arada 200 ytl fark var bakalım naparız
deneme
hala yeni resim de upload edilemiyor, bi yönetici zahmet edip bilgi verse de anlasak neler olduğunu..