Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
pda lar neden 2 mp

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> pda lar neden 2 mp Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaisersosse

5 Eylül 2007; 0:59:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar hemen hemen tüm markaların kamerası neden 2 mp ? ekran çözünürlükleri 480*640 zorluyor 600 hatta 620 640 mhz lik işlemcisi olanlar var 256 ram 1 gb romu olan bile var ama neden kamera bu kadar zayıf neden çoğunda gps yok cep telefonlarının satılırlığı ile ilgili bi anlaşma filanmı var ??

okitoxxx

5 Eylül 2007; 1:14:41 

quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

arkadaşlar hemen hemen tüm markaların kamerası neden 2 mp ? ekran çözünürlükleri 480*640 zorluyor 600 hatta 620 640 mhz lik işlemcisi olanlar var 256 ram 1 gb romu olan bile var ama neden kamera bu kadar zayıf neden çoğunda gps yok cep telefonlarının satılırlığı ile ilgili bi anlaşma filanmı var ??

Öyle icab ediyo veya ettiriliyo demek ki...

blackgod

5 Eylül 2007; 1:56:19 

Hemen hemen hepsini üreten firma HTC olduğu için, o sistem baz alınarak yapılıyor yani.

..Knight..

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007; 2:14:54 

PDA tarzı cihazları kimsenin kamera için alacağını sanmıyorum. Ayrıca megapiksel değeri bir kalite ölçütü değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Eylül 2007; 2:15:19 >

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Digipod A-2841P tripod + Digipod BH-18N başlık / 2 x 91 cm Weifeng WOS 3005 şemsiye / Weifeng W803 ayak / Weifeng W4005 ışık soketi

Çok yakında: Blazzeo 4 channel flash V2s trigger
kaisersosse

6 Eylül 2007; 2:42:56 

ne için alınır ki pda ????????????? elimin altında herşey olsun diye değilmi????? eskiden telefon özellikleride yoktu ozamanda pda tarzı cihazlar telefon özellikleri için alınmazmı derdiniz? biraz geri kalmış bir düşünce bence !

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Eylül 2007; 2:57:22 

ne olduğu beni ilgilendirmiyor fakat bence 2Mp yeterli P990i var bende çok başarılı kameraya sahip
kaisersosse

6 Eylül 2007; 6:57:02 

yok ben 2 mp yeterlimi diye düşünmedim bu cihazlar bütün özellikleri ile sınırları zorluyorlar da niye kamera kosunda eh işte ler bi nedenimi vardır onu merak ettim

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Eylül 2007; 13:37:23 

Ama Allahtan sonyericsson kamera konusun nokia gibi hatalara düşmüyor.Nokianın bütün kameralı telefonları ne kadar iyi çekiyor deselerde grenli grenli grenli arkadaşım.Ben sonyericsson u bu konuda takdir ediyorum.P910i'nin kamerası beni hiç tatmin etmemişti sonradan dedim boşver bir daha sonyericsson alma ta ki abim w800i alana kadar.Baktım sonyericsson kendini düzeltmiş ee p990i nin kmaerada 2.Mp olduğu halde bütün nokialardan daha kaliteli ve net çekiyor almaya karar verdim ve aldım çokta memnunum.Ayrıca 2 mp foto bastırmak için de yeterli pixel e sahip yani herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Nokia tutturmuş bi Carl zeiss sonyericsson un kameralarının yanına bile yaklaşamıyor bütün fotolar kalitesiz net değil göz bulandırıcı.Sırf marka var başka ne var hiçbirşey Ben Samsung d900i ve p990i kameralarınıda kıyasladım d900i nin kamerasının 3mp olmasına rağmen p990i kadar iyi çekemediğini söyleyebilirim.Yani önemli olan 5mp 10mp değil kaliteli temiz net grensiz çeksin 2mp olsun tam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 6 Eylül 2007; 13:38:05 >
kaisersosse

6 Eylül 2007; 13:46:10 

arkadaşım seni ve 990 nını takdir ediyorum ama hala soruma bir cevap alamdımki ben ?

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Eylül 2007; 13:54:52 

Ah ah o kadar çok şey yazdım ama hala nedenini bulamadım ki bende.Şeyde saçmaydı mesela bilirsin p910i vardı bir aralar telefon mükemmel özelliklere sahipti kamera vga idi ve irençti.

Eeee benden başka kimse bakmıyormu bu konuya

Ya bunların işlerine akıl sır ermiyor
PHI

Sisteme Gözat

6 Eylül 2007; 13:59:07 

PDA kullanıcıları multimedyadan çok cihaın döküman işleme hafıza hız konularına dikkat ederler

..Knight..

Sisteme Gözat

6 Eylül 2007; 16:34:37 

quote:

ne için alınır ki pda ????????????? elimin altında herşey olsun diye değilmi????? eskiden telefon özellikleride yoktu ozamanda pda tarzı cihazlar telefon özellikleri için alınmazmı derdiniz? biraz geri kalmış bir düşünce bence !

PDA'lar iletişim alanında da oldukça başarılıdır. Ancak PDA almayı düşünen bir tüketicinin genel olarak kullanım amaçları bellidir. (İnternet, e-mail, iletişim, not alma, ajanda ve multimedya)

Ayrıca piyasadaki en iyi kameraya sahip olduğu iddia edilen telefonların fotoğraf performanslarını beğenmiyorum. Firmalar megapiksel değerini tüketicinin ilgisini çekme amaçlı kullanır. Lens kalitesi, sensör boyutu ve fotoğrafı işleme yazılımı gelişmedikten sonra bir anlamı bulunmuyor.

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Digipod A-2841P tripod + Digipod BH-18N başlık / 2 x 91 cm Weifeng WOS 3005 şemsiye / Weifeng W803 ayak / Weifeng W4005 ışık soketi

BL@DE

6 Eylül 2007; 17:06:17 

pda lar kamerada iddialı değiller üretim amaçları farklı olduğu için 2mp kamerayı yeterli görüyorlar bencede pdalar için son derece yeterli

kaisersosse

6 Eylül 2007; 17:41:08 

ama konumuz ilahi bir şey deilki ticaret ? yani 480*640 ekran çözünürlüğü 620 mhz işlemcisi 5 mp kamerası olan ince bir pda deli satmazmı neden yapmıyorlar onu merak ettim bu teknolojiye geçmekmi zor zira hemen hemen her bilgisayar parçası üreticisinin ürettiği bir iki cihaz var yani pda yı yapmak kolayda bu kamera olayımı zor nedir ?

..Knight..

Sisteme Gözat

6 Eylül 2007; 17:46:00 

quote:

ama konumuz ilahi bir şey deilki ticaret ? yani 480*640 ekran çözünürlüğü 620 mhz işlemcisi 5 mp kamerası olan ince bir pda deli satmazmı neden yapmıyorlar onu merak ettim bu teknolojiye geçmekmi zor zira hemen hemen her bilgisayar parçası üreticisinin ürettiği bir iki cihaz var yani pda yı yapmak kolayda bu kamera olayımı zor nedir ?

Öncelikle teknolojide hiçbir şey imkansız değildir. Ancak pazarlama stratejileri gereği firmalar ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya daima azar azar sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Eylül 2007; 21:14:20 >

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Eylül 2007; 18:19:43 

[/quote]

Öncelikle teknolojide hiçbir şey imkansız değildir. Ancak pazarlama stratejileri gereği firmalar ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya daima azar azar sunar.
[/quote]

yakinn

6 Eylül 2007; 19:22:51 

quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Ama Allahtan sonyericsson kamera konusun nokia gibi hatalara düşmüyor.Nokianın bütün kameralı telefonları ne kadar iyi çekiyor deselerde grenli grenli grenli arkadaşım.Ben sonyericsson u bu konuda takdir ediyorum.P910i'nin kamerası beni hiç tatmin etmemişti sonradan dedim boşver bir daha sonyericsson alma ta ki abim w800i alana kadar.Baktım sonyericsson kendini düzeltmiş ee p990i nin kmaerada 2.Mp olduğu halde bütün nokialardan daha kaliteli ve net çekiyor almaya karar verdim ve aldım çokta memnunum.Ayrıca 2 mp foto bastırmak için de yeterli pixel e sahip yani herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Nokia tutturmuş bi Carl zeiss sonyericsson un kameralarının yanına bile yaklaşamıyor bütün fotolar kalitesiz net değil göz bulandırıcı.Sırf marka var başka ne var hiçbirşey Ben Samsung d900i ve p990i kameralarınıda kıyasladım d900i nin kamerasının 3mp olmasına rağmen p990i kadar iyi çekemediğini söyleyebilirim.Yani önemli olan 5mp 10mp değil kaliteli temiz net grensiz çeksin 2mp olsun tam olsun

evet sonyericsson dünyanın en iyi cep telefonu üreticisidir o yüzden dünya telefon satışlarında 4 veya 5. sıralarda yer almaktadır nokia ise dandiktir o yüzden dünyanın en çok satan cep telefonu üreticisidir ve dünyadaki milyonlarca insan aptaldır o yüzden nokia yı tercih etmektedir.
Yani çok kolay cevap verilebilir karalamak en kolayıdır herzaman o yüzden bu tür yazılardan kaçınmak gerek bu marka iyidir öteki kötüdür yani.

kaisersosse

6 Eylül 2007; 19:29:34 

konu dışı olacak ama yakinn arkadaşıma katılıyorum zamanında ericsson pazar lideri iken taktı birbirinin aynı cihazlara 768 788 768 siyah inci t18 ile iki sene oyalandı derken nokia yürüdü şimdi aynı hatayı sonyericsson da yapıyor tamam k750 ile olay yaptınız ama k790 k800 k810 hatta k850 hem tip hem özellik olarak nerdeyse aynı bir kamerası farklı cihazlar hata belli sonu belli allah ıslah etsin

yakinn

6 Eylül 2007; 19:41:12 

bu tarz yazılara gerçekten kızıyorum adam sormuş neden PDA larda 2 mp camera var diye ya sen nerden girdin konuya sonim de 2mp camera var sony nokiadan iyidir ne alaka nerden daldın konuya yani bişileri karalayacan amacın sadece saldırmak ya bi yerden girivereyim düşüncesi uysada oldu uymasada gel arkdasım sole yapma bu forumda varsa PDA larda neden 2 mp camera kullanılıyor sen onu yaz dalma polemiklere hemde alakasız yerde hayır yani yarattığın polemiğinde aslı astarı yok kimsenin kimsenin yanına yaklaşamama durumu yok eger olsaydı bu forumda sayfalarca K750 ile N90 veya N73 ile K790 topikleri olmazdı.

..Knight..

Sisteme Gözat

6 Eylül 2007; 21:14:40 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

HP firması bugün 3.2 MP, autofocus özellikli kameraya sahip iki yeni model duyurdu: http://forum.donanimhaber.com/m_17357602/tm.htm

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Eylül 2007; 0:29:11 

Ben doğruları söylüyorum evet bütün insanlar aptal o yüzden grenli kameraya sahip nokia telefonlarını alıyorlar neyse.Benim için sonyericsson bir numara Yola devam aman.... Sonyericsson kullananlar bilirler
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Eylül 2007; 0:31:16 

bende şunu merak ederim neden çift sim kartlı telefonlarda bluetooth yok
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Eylül 2007; 0:34:51 

quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

Ben doğruları söylüyorum evet bütün insanlar aptal o yüzden grenli kameraya sahip nokia telefonlarını alıyorlar neyse.Benim için sonyericsson bir numara Yola devam aman.... Sonyericsson kullananlar bilirler

bende kullanmam sonyericsson varken ama yanlış konuşuyorsun hakaret etme insanlara
..Knight..

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 0:44:19 

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

Philips 699, çift sim kart teknolojisine sahip. Telefonda Bluetooth V2.0 ve A2DP profili desteği bulunuyor.

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Eylül 2007; 0:46:15 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

Philips 699, çift sim kart teknolojisine sahip. Telefonda Bluetooth V2.0 ve A2DP profili desteği bulunuyor.

başka örneği var mı
TOM SAWYER

7 Eylül 2007; 1:32:30 

pda lar için 2mp kamera son derece yeterli olduğu için daha yüksek mp li kamera koymuyorlar kanaatindeyim.

GüneşiN Rengine Benzemez Gecenin Rengi Üşütür Ayaz Korkutur Karanlık Bugün Bir Gariplik Bir Hüzünlük Var Yüreğimizde Ya Biz Fazlayız Bu Şehirde Yada Bir Dost EskiK
Eski Nick: Eagles007
kaisersosse

7 Eylül 2007; 1:57:21 

knight saolasın ben olayı çözdüm galiba birbirlerini bekliyorlarmış asusta duyurdu :)

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Eylül 2007; 2:03:32 

Benim de merak ettiğim birşey var.Günümüzde binlerce kişi msn kullanıyor neden standart bir msn programı içinde yüklü olmuyor Çok gerekli birşey sonuçta
kaisersosse

7 Eylül 2007; 2:15:09 

belki para vermeye kıyamıyorlardır belkide ms iliklerine kadar kuruttuğu için başka bişeye bütçe kalmıyordur

face1tr

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 6:52:57 

Voxtel w740:

karizmatic1

7 Eylül 2007; 10:58:06 

Değişik ve güzel bir tasarım,beğendim.

4 OCAK DOĞUMGÜNÜMÜ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.:)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> pda lar neden 2 mp Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
The House Of The Dead: Overkill
Saldırgan mutantlar Wii ile geri döndü.
Street Fighter IV
Sokak dövüşlerinde son perde.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

MotorStorm: Pacific Rift ( Playstation 3)

Resistance 2 (Playstation 3)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

1.017