arkadaşlar hemen hemen tüm markaların kamerası neden 2 mp ? ekran çözünürlükleri 480*640 zorluyor 600 hatta 620 640 mhz lik işlemcisi olanlar var 256 ram 1 gb romu olan bile var ama neden kamera bu kadar zayıf neden çoğunda gps yok cep telefonlarının satılırlığı ile ilgili bi anlaşma filanmı var ??
arkadaşlar hemen hemen tüm markaların kamerası neden 2 mp ? ekran çözünürlükleri 480*640 zorluyor 600 hatta 620 640 mhz lik işlemcisi olanlar var 256 ram 1 gb romu olan bile var ama neden kamera bu kadar zayıf neden çoğunda gps yok cep telefonlarının satılırlığı ile ilgili bi anlaşma filanmı var ??
ne için alınır ki pda ????????????? elimin altında herşey olsun diye değilmi????? eskiden telefon özellikleride yoktu ozamanda pda tarzı cihazlar telefon özellikleri için alınmazmı derdiniz? biraz geri kalmış bir düşünce bence !
yok ben 2 mp yeterlimi diye düşünmedim bu cihazlar bütün özellikleri ile sınırları zorluyorlar da niye kamera kosunda eh işte ler bi nedenimi vardır onu merak ettim
Ama Allahtan sonyericsson kamera konusun nokia gibi hatalara düşmüyor.Nokianın bütün kameralı telefonları ne kadar iyi çekiyor deselerde grenli grenli grenli arkadaşım.Ben sonyericsson u bu konuda takdir ediyorum.P910i'nin kamerası beni hiç tatmin etmemişti sonradan dedim boşver bir daha sonyericsson alma ta ki abim w800i alana kadar.Baktım sonyericsson kendini düzeltmiş ee p990i nin kmaerada 2.Mp olduğu halde bütün nokialardan daha kaliteli ve net çekiyor almaya karar verdim ve aldım çokta memnunum.Ayrıca 2 mp foto bastırmak için de yeterli pixel e sahip yani herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Nokia tutturmuş bi Carl zeiss sonyericsson un kameralarının yanına bile yaklaşamıyor bütün fotolar kalitesiz net değil göz bulandırıcı.Sırf marka var başka ne var hiçbirşey Ben Samsung d900i ve p990i kameralarınıda kıyasladım d900i nin kamerasının 3mp olmasına rağmen p990i kadar iyi çekemediğini söyleyebilirim.Yani önemli olan 5mp 10mp değil kaliteli temiz net grensiz çeksin 2mp olsun tam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselyilgin -- 6 Eylül 2007; 13:38:05 >
Ah ah o kadar çok şey yazdım ama hala nedenini bulamadım ki bende.Şeyde saçmaydı mesela bilirsin p910i vardı bir aralar telefon mükemmel özelliklere sahipti kamera vga idi ve irençti.
ne için alınır ki pda ????????????? elimin altında herşey olsun diye değilmi????? eskiden telefon özellikleride yoktu ozamanda pda tarzı cihazlar telefon özellikleri için alınmazmı derdiniz? biraz geri kalmış bir düşünce bence !
PDA'lar iletişim alanında da oldukça başarılıdır. Ancak PDA almayı düşünen bir tüketicinin genel olarak kullanım amaçları bellidir. (İnternet, e-mail, iletişim, not alma, ajanda ve multimedya)
Ayrıca piyasadaki en iyi kameraya sahip olduğu iddia edilen telefonların fotoğraf performanslarını beğenmiyorum. Firmalar megapiksel değerini tüketicinin ilgisini çekme amaçlı kullanır. Lens kalitesi, sensör boyutu ve fotoğrafı işleme yazılımı gelişmedikten sonra bir anlamı bulunmuyor.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Digipod A-2841P tripod + Digipod BH-18N başlık / 2 x 91 cm Weifeng WOS 3005 şemsiye / Weifeng W803 ayak / Weifeng W4005 ışık soketi
ama konumuz ilahi bir şey deilki ticaret ? yani 480*640 ekran çözünürlüğü 620 mhz işlemcisi 5 mp kamerası olan ince bir pda deli satmazmı neden yapmıyorlar onu merak ettim bu teknolojiye geçmekmi zor zira hemen hemen her bilgisayar parçası üreticisinin ürettiği bir iki cihaz var yani pda yı yapmak kolayda bu kamera olayımı zor nedir ?
ama konumuz ilahi bir şey deilki ticaret ? yani 480*640 ekran çözünürlüğü 620 mhz işlemcisi 5 mp kamerası olan ince bir pda deli satmazmı neden yapmıyorlar onu merak ettim bu teknolojiye geçmekmi zor zira hemen hemen her bilgisayar parçası üreticisinin ürettiği bir iki cihaz var yani pda yı yapmak kolayda bu kamera olayımı zor nedir ?
Öncelikle teknolojide hiçbir şey imkansız değildir. Ancak pazarlama stratejileri gereği firmalar ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya daima azar azar sunar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Eylül 2007; 21:14:20 >
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Digipod A-2841P tripod + Digipod BH-18N başlık / 2 x 91 cm Weifeng WOS 3005 şemsiye / Weifeng W803 ayak / Weifeng W4005 ışık soketi
Öncelikle teknolojide hiçbir şey imkansız değildir. Ancak pazarlama stratejileri gereği firmalar ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya daima azar azar sunar. [/quote]
Ama Allahtan sonyericsson kamera konusun nokia gibi hatalara düşmüyor.Nokianın bütün kameralı telefonları ne kadar iyi çekiyor deselerde grenli grenli grenli arkadaşım.Ben sonyericsson u bu konuda takdir ediyorum.P910i'nin kamerası beni hiç tatmin etmemişti sonradan dedim boşver bir daha sonyericsson alma ta ki abim w800i alana kadar.Baktım sonyericsson kendini düzeltmiş ee p990i nin kmaerada 2.Mp olduğu halde bütün nokialardan daha kaliteli ve net çekiyor almaya karar verdim ve aldım çokta memnunum.Ayrıca 2 mp foto bastırmak için de yeterli pixel e sahip yani herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Nokia tutturmuş bi Carl zeiss sonyericsson un kameralarının yanına bile yaklaşamıyor bütün fotolar kalitesiz net değil göz bulandırıcı.Sırf marka var başka ne var hiçbirşey Ben Samsung d900i ve p990i kameralarınıda kıyasladım d900i nin kamerasının 3mp olmasına rağmen p990i kadar iyi çekemediğini söyleyebilirim.Yani önemli olan 5mp 10mp değil kaliteli temiz net grensiz çeksin 2mp olsun tam olsun
evet sonyericsson dünyanın en iyi cep telefonu üreticisidir o yüzden dünya telefon satışlarında 4 veya 5. sıralarda yer almaktadır nokia ise dandiktir o yüzden dünyanın en çok satan cep telefonu üreticisidir ve dünyadaki milyonlarca insan aptaldır o yüzden nokia yı tercih etmektedir. Yani çok kolay cevap verilebilir karalamak en kolayıdır herzaman o yüzden bu tür yazılardan kaçınmak gerek bu marka iyidir öteki kötüdür yani.
konu dışı olacak ama yakinn arkadaşıma katılıyorum zamanında ericsson pazar lideri iken taktı birbirinin aynı cihazlara 768 788 768 siyah inci t18 ile iki sene oyalandı derken nokia yürüdü şimdi aynı hatayı sonyericsson da yapıyor tamam k750 ile olay yaptınız ama k790 k800 k810 hatta k850 hem tip hem özellik olarak nerdeyse aynı bir kamerası farklı cihazlar hata belli sonu belli allah ıslah etsin
bu tarz yazılara gerçekten kızıyorum adam sormuş neden PDA larda 2 mp camera var diye ya sen nerden girdin konuya sonim de 2mp camera var sony nokiadan iyidir ne alaka nerden daldın konuya yani bişileri karalayacan amacın sadece saldırmak ya bi yerden girivereyim düşüncesi uysada oldu uymasada gel arkdasım sole yapma bu forumda varsa PDA larda neden 2 mp camera kullanılıyor sen onu yaz dalma polemiklere hemde alakasız yerde hayır yani yarattığın polemiğinde aslı astarı yok kimsenin kimsenin yanına yaklaşamama durumu yok eger olsaydı bu forumda sayfalarca K750 ile N90 veya N73 ile K790 topikleri olmazdı.
Öncelikle teknolojide hiçbir şey imkansız değildir. Ancak pazarlama stratejileri gereği firmalar ellerindeki teknolojiyi son kullanıcıya daima azar azar sunar.
Ben doğruları söylüyorum evet bütün insanlar aptal o yüzden grenli kameraya sahip nokia telefonlarını alıyorlar neyse.Benim için sonyericsson bir numara Yola devam aman.... Sonyericsson kullananlar bilirler
Ben doğruları söylüyorum evet bütün insanlar aptal o yüzden grenli kameraya sahip nokia telefonlarını alıyorlar neyse.Benim için sonyericsson bir numara Yola devam aman.... Sonyericsson kullananlar bilirler
bende kullanmam sonyericsson varken ama yanlış konuşuyorsun hakaret etme insanlara
pda lar için 2mp kamera son derece yeterli olduğu için daha yüksek mp li kamera koymuyorlar kanaatindeyim.