Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: yepyeni nokia "E51":: (e50+WLAN+2 mp kamera+12 mm incelik+...)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: yepyeni nokia "E51":: (e50+WLAN+2 mp kamera+12 mm incelik+...) Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sympatique

Sisteme Gözat

5 Şubat 2008; 18:16:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gri-siyah ve açık pembemsi bi renk olmak üzere 3 rengi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 5 Şubat 2008; 18:17:14 >

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
erenergezer

5 Şubat 2008; 19:04:08 

dostlar gümüş rengi ve diğer renk E51 Türkiyede satışa çıkmayacaktır. Ankara'daki Nokia Shop'a gittim kendim sordum aynen şunu dediler. 'Gümüş rengi Tr'de satışa çıkmayacak tek renk olarak satılmaktadır.Oda siyah rengidir.'

Onun için boşa beklemeyin ama şu şekilde yapabilirsiniz yurt dışından getirebilirsiniz.

Kullandığı cihazlar: Nokia E51 & Nokia 6300

Xanderian

5 Şubat 2008; 20:27:46 

Teşekkürler sympatique..

Sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama Gri diğerlerine göre çok daha şık duruyor (:

spideytncitu

6 Şubat 2008; 8:09:25 

diğer renge bronze diyorlar.

<object width="200" height="200"><param name="movie" value="http://media.rockstargames.com/flies/multibadge/gta_widget.swf?xid=&pid=tuncytr&f1os=&f2os=&f3os=&f4os=&"></param><param name="wmode" value="transparent"></param></param><embed src="http://media.rockstargames.com/flies/multibadge/gta_widget.swf?xid=&pid=tuncytr&f1os=&f2os=&f3os=&f4os=&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="200" height="200"></embed></object>
Sympatique

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 9:08:25 

quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

dostlar gümüş rengi ve diğer renk E51 Türkiyede satışa çıkmayacaktır. Ankara'daki Nokia Shop'a gittim kendim sordum aynen şunu dediler. 'Gümüş rengi Tr'de satışa çıkmayacak tek renk olarak satılmaktadır.Oda siyah rengidir.'

Onun için boşa beklemeyin ama şu şekilde yapabilirsiniz yurt dışından getirebilirsiniz.

İstanbuldaki Nokia shop ise geleceğini söylüyor neden acaba ?

Acaba siyah rengi satmak için düşünülen bir pazarlama politikası olmasın ?

6131 ilk çıktığı zaman siyah renk en çok tutulan renkti..Daha sonra siyah renk birden ortalıktan kayboldu her yerde gri renk cihazlar dolaşmaya başladı sorduğun zamanda siyah renk artık yok üretilmiyor v.s. dendi...Ama hala 6131 siyah üretiliyor ve satışta...

bu tür küçük pazarlama hilelerine kanmayın...

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
Xanderian

6 Şubat 2008; 10:13:01 

Cidden ya, ben de bir an için bizim milletin ticarette de dürüst davranabildiklerini sandım..Basbaya pazarlama politikası bu, gümüş gelicek derlerse siyah ellerinde kalır da ondan yanaşmıyorlar söylemeye..Çapsız şoparlar (shoplar)

fmo005

6 Şubat 2008; 16:18:25 

bende bekliyorum e 51 i ama hala fiyatı bana göre yüksek 525 ytl ye e 50 aldık şimdi 270 ytl bu telefonun kvl garantilisi bana göre 400 ytl olmalı..

fatih mehmet özmen
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 17:21:12 

Güncel fiyat listesi (06.02.2008)

Ereyon.com: 588 YTL / 582 YTL (Havale indirimi)
Ereyon.com (Paralel ithalat): 525 YTL / 519 YTL (Havale indirimi)
Genpatech.com: 654 YTL / 628 YTL (Havale indirimi)
KVK.com: 629 YTL
Hepsiburada.com: 606 YTL / 587 YTL (Havale indirimi)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
alamana55

6 Şubat 2008; 23:53:47 

Nokia'nın Türkiye sitesinde E51 için üç renk seçeneği koymuşlar, ayrıca Samsundaki Nokia servise gittiğimde duvarda E51'in gümüş renkte olan Türkçe afişini gördüm.Gümüş renk satışa çıkar sanırım, Nokia'ya mail attım cevap bekliyorum.

Toshiba A200-1M4
MyStİCaL

7 Şubat 2008; 1:31:28 

Arkadaşlar ürüne dair en ufak çekinceniz olmasın kalite ve performansa dair ama şunu belirtmek isterim bu ürünün sar oranı 1.4 gibi ekstrem bir değer. N95de bu oran 0.5 0.6 civarı

N91+6680+ixus i+Sony T5+2gb MS+EP630+ixus 800 IS+2Gb Kingston SD

Herşey zehirdir mühim olan dozdur!
missed approach

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Şubat 2008; 12:38:47 

telefon daha trye gelmeden yurtdışında baktım gerçekten güzel cihaz wifisi şarj düşmanı bunu herkes biliyor böle elinize aldığınızda ağırlık hissi veriyor insana gri görünümü ile metallik hissi veriyor kolay kolay aşınmaz diyorum alanlar güzel bir şeçim yapmış olacakladır ama kamerasına okadarda iyi diyemeyebilirim

Kotiledon

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 17:45:32 

Mavi Bilgisayar
Nokia E51
6 taksit 527 YTL KDV dahil

Orjinalden alıntı: Albert Camus
Ölmeyecekmiş gibi çalış, öleceğini bile bile yine de çalış.

sinar

7 Şubat 2008; 23:24:58 

arkadaşlar telefonun bugun siyahını aldım iyiki de bu rengini almısım her ne kadar yanında parmak izi silmek icin bez cıksada gumus rengi parmak izini cok belli eder.telefonun her ozelligini hemen hemen kullandım ve herseyi gercekten cok ise yarar ve guzel. ben ankaradan ana dagıtım yapan teleses ten aldım 568 liraya. zamanla zaten duser daha fiyatı. sar degerine de cok takılmamak lazım maksimum olan degere ancak wlan acık ve turkiyede olmayan WCDMA sebekesini kullanarak konusma yapıldıgında 1.4 degerine ulasılabiliyor ki bu da MAX deger. yani GSM sebekesi kullanırken alcagınız sar degeri nokia nın resmi raporuna gore ancak 0.70-0.80e cıkan bir deger. bu da zaten bircok telefonda standart bir deger. almak isteyene kesinlikle tavsiye ederim cok ince cok sık ve cok kullanıslı. bu arada pil omrude gercekten iyi.su ana kadar baya bi kullandım ve fabrikasyon sarjında bile herhangi bir dusus yok.
spideytncitu

8 Şubat 2008; 8:09:30 

quote:

Orjinalden alıntı: sinar

arkadaşlar telefonun bugun siyahını aldım iyiki de bu rengini almısım her ne kadar yanında parmak izi silmek icin bez cıksada gumus rengi parmak izini cok belli eder.telefonun her ozelligini hemen hemen kullandım ve herseyi gercekten cok ise yarar ve guzel. ben ankaradan ana dagıtım yapan teleses ten aldım 568 liraya. zamanla zaten duser daha fiyatı. sar degerine de cok takılmamak lazım maksimum olan degere ancak wlan acık ve turkiyede olmayan WCDMA sebekesini kullanarak konusma yapıldıgında 1.4 degerine ulasılabiliyor ki bu da MAX deger. yani GSM sebekesi kullanırken alcagınız sar degeri nokia nın resmi raporuna gore ancak 0.70-0.80e cıkan bir deger. bu da zaten bircok telefonda standart bir deger. almak isteyene kesinlikle tavsiye ederim cok ince cok sık ve cok kullanıslı. bu arada pil omrude gercekten iyi.su ana kadar baya bi kullandım ve fabrikasyon sarjında bile herhangi bir dusus yok.

telefonu nakit mi o fiyata aldın? birde teleses nasıl bir firma ben daha önce hiç o firmadan almadım. kvk yada genpa gibi iyimi bu konuda?

<object width="200" height="200"><param name="movie" value="http://media.rockstargames.com/flies/multibadge/gta_widget.swf?xid=&pid=tuncytr&f1os=&f2os=&f3os=&f4os=&"></param><param name="wmode" value="transparent"></param></param><embed src="http://media.rockstargames.com/flies/multibadge/gta_widget.swf?xid=&pid=tuncytr&f1os=&f2os=&f3os=&f4os=&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="200" height="200"></embed></object>
HakikiVisco

9 Şubat 2008; 8:39:39 

quote:

Orjinalden alıntı: sinar

Bu Teleses tam olarak Ankara'da nerede? Adres ve telefonunu vermen mümkün mü acaba?

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

<
Xanderian

10 Şubat 2008; 14:03:45 

Ceppaket.com -> E51 Peşin/Tek Slip-> 520 YTL (512mb Hafıza Kart Hediyeli)

http://www.nekadar.com/90700.html