Radyo, incelik, sürgüsüz olması, daha küçük ekran ve az da olsa daha yüksek pil gücünden ötürü bunu seçerdim.
ekranın küçük olması iyi bişey mi ki ?? ama bu genişliğe de ancak o kadarı oluyo tabi... şahsen fiyatı daha uygun olursa E65'i düşünmek bile hata olur gibime geliyor...
E65 ile kıyaslandığında aradaki fark 0.2 inç, bu benim için kayda değer bir büyüklük farkı değil. Dolayısıyla 0.2 inç daha küçük ekranlı ama daha uzun süre kullanabileceğim bir telefon benim için daha kullanışlıdır.
süper bişi bu.2mp + wlan + incelik +şıklık 16mlyon renk + mp3 + radyo ama bu cok pahalı olr ya..aralıktan öncede çıkmas bu çıkınca e65 düşer..hangisi ucuz olrsa alırsz inş:D
her ne kdr e65 den özellikleri fazla da olsa e 65 in tipi yeter bu çıktığında kanımca 700 ytl fln eder fiyatıda düşük bnm tel alcaam zaman piyasaya cıkarsa düşünürüm brz ama eer şimdi tel alcak olsaydım bunun cıkmasını beklemez e 65 alırım...
süper bişi bu.2mp + wlan + incelik +şıklık 16mlyon renk + mp3 + radyo ama bu cok pahalı olr ya..aralıktan öncede çıkmas bu çıkınca e65 düşer..hangisi ucuz olrsa alırsz inş:D
350 yuro