Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
146.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bende pazartesi siparişimi vericem sanırım bakalım pazartesi biraz daha düşer belkide 450 ytl olur

Food For The Fun Of It!
  • Yalnız beyaz kasa varsa onu alın derim . Siyah kasanın metal kısımları terlemeden dolayı soyuluyor .

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

Arkadaşlar radyosu mono falan değil, dilersen mono yapabiliyorsun seçeneklerden.

Ayrıca kamera kalitesi fena değil diyecem ama renk uyumululuğu yok ırmızılar kızmızı değil bordo maviler yeşilimsi falan garip çekiyor.
    Yeni firmware ile düzeltirler umarım bunları.

Bu arada bu telefonu alacak arkadaşlara n82 ye de bakmalarını önereceğim.hepsiburada da fiyatı oldukça düşmüş görünüyor n82 nin.Yanlız sanırım bugün son gün.

E51 bence tam fiyat performans canavarı bir telefon, bataryası da epey uzunca gidiyor.Eee daha ister ki kullanıcı.Sadece Sar değeri yüksek ama kulaklıkla falan kullanılırsa uzun konuşmalarda onsan da etkilenilmez diye düşünüyorum

Saygılar.

n82 kaça e51 kaça .. arada 400 ytl fark var.. alet kamera ve gps dışında n82 nin yaptığı her şeyi yapıyor .. o da olsun derseniz E66 yı bekleyin derim ..

e51 de gps var..tek eksik kamera..470e bu ozellkler süper.. http://www.mobiletisim.com/haberler/en-ucuz-gps-cep-telefonu-hangisi

• e51 de gps yok dostum.

Yalnız beyaz kasa varsa onu alın derim . Siyah kasanın metal kısımları terlemeden dolayı soyuluyor .

garantiye göndeririz eğer öyle bişey olursa gg de kapak satanlar vardı metalik renk olanını 50 YTL ydi sanırım...

YAMAHA PACIFICA 112 JMX & ROLAND CUBE-20X
    SONY WM-GX688 // SONY PSP GO
    TIKLA >>> 2.EL DÜKKANIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Yalnız beyaz kasa varsa onu alın derim . Siyah kasanın metal kısımları terlemeden dolayı soyuluyor .

garantiye göndeririz eğer öyle bişey olursa gg de kapak satanlar vardı metalik renk olanını 50 YTL ydi sanırım...

Bunlar garanti kapsamına giriyormu ilker?birde seninkinde böyle bir sorunla karşılaştınmı?

Food For The Fun Of It!

• Üst metal kısmı benim soyuldu . Aslında soyulma demek yanlış . Resmen boya eridi . Garantiye verdim zor ikna ettim . Terlemeden dediler . 1 haftalık olduğu için yaptılar. Şimdi arka kapak alt kısmı soyuldu . Birkaç kere düşürdüm telefonu . Şimdi her tarafı soyulmuş durumda . Beyaz kapak düşme ve çizilme durumunda da avantajlı . Çizik ler belli olmaz. Siyah almayın derim tekrar . Yine de siz bilirsiniz .

Üst metal kısmı benim soyuldu . Aslında soyulma demek yanlış . Resmen boya eridi . Garantiye verdim zor ikna ettim . Terlemeden dediler . 1 haftalık olduğu için yaptılar. Şimdi arka kapak alt kısmı soyuldu . Birkaç kere düşürdüm telefonu . Şimdi her tarafı soyulmuş durumda . Beyaz kapak düşme ve çizilme durumunda da avantajlı . Çizik ler belli olmaz. Siyah almayın derim tekrar . Yine de siz bilirsiniz .

peki bu metalik olanı garantili nerden bulabiliriz?

Food For The Fun Of It!
  • evet metal kapak bulmak sorun olabilir ..

evet metal kapak bulmak sorun olabilir ..

hocam kapak değil telefonun kendisini satan varmı garantili?

Food For The Fun Of It!
  • bende telefonu kastettim zaten dostum.. birkaç yere baktım beyazı yok sitelerde..

bendekinde soyulma yok hala alalı 1 aydan fazla olucak soyulmayla karşılaşmadım orjinal kılıfında kullanıyorum aldığımdan bu yana düşürmedim de hala ilk günkü kondisyonda...

hatta kız arkadaşım telefonu masanın kenarına çarptı çizik bile olmamış öyle kıytırık bir malzeme değil ama kullanımdan kullanıma değişir tabi

garantiye girer tabi sen telefonu düşürmedikçe ve bişeyle kazıyıp soymadıkça üzerini... boya atması renk solması girer tabi garantiye firmalar her ne kadar değiştirmek istemese de bu durumlarda ürünleri değiştirmek zorundalar garantisine tonla para veriyoruz bunların bunu unutmayın ve telefonun kullanma kılavuzunda bi yerlerde yazmalı terden boyası atabilir vs... diye yoksa niye alayım boyası atacak telefonu ben... kimse kusura bakmasın yapmak değiştirmek zorundalar öyle durumlarda 2 yıl garanti ve garanti kapsamında bu durum belirtilmedikçe ki belirtilmiyor garantiye babalar gibi girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 3 Ağustos 2008; 22:44:52 >

YAMAHA PACIFICA 112 JMX &amp; ROLAND CUBE-20X
    TIKLA &gt;&gt;&gt; 2.EL DÜKKANIM

• OZAMAN BEN BUGÜN SİPRAİŞİ VEREYİM EN UCUZ SATAN HEPSİBURADA ZATEN

Food For The Fun Of It!
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote

e51 de gps yok dostum.

bn kullanmadm ama nokıashop a gidip inceledım menusunu..gps menusu vardi..nette bi çok sitedede vard diyo..

Orjinalden alıntı: kingkobra

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

e51 de gps yok dostum.

bn kullanmadm ama nokıashop a gidip inceledım menusunu..gps menusu vardi..nette bi çok sitedede vard diyo..

dahili gps alıcısı olmadığı için harici bir gps alıcısyla beraber kullanman gerek, gps menüsünü de bu şekilde yani bluetooth ile bağlantı kurabileceğin bir gps alıcısıyla kullanabiliyorsun.

hepsiburadan alan varmı telefonunu hangi distribütörden geldi size?

Food For The Fun Of It!
  • siparişi verdim 5 dakika sonra tedarik edildi ve gönderildi yarın elime geçiyor umarım iade ürün falan yollanmaz başlarına bela alırlar

Food For The Fun Of It!
  • merhaba. uzun zamandır bu başlığı takiop ediyorum. almayı düşündüğüm cihazlardan birisi idi. ancak kullanıcılar sürekli farklı sorunlardan bahsettiler. sizce bu cihaz gerçekten alınabilir mi? yani cihazon kronik sorunları var mı?

Orjinalden alıntı: pwcca

merhaba. uzun zamandır bu başlığı takiop ediyorum. almayı düşündüğüm cihazlardan birisi idi. ancak kullanıcılar sürekli farklı sorunlardan bahsettiler. sizce bu cihaz gerçekten alınabilir mi? yani cihazon kronik sorunları var mı?

bende bahsedilen o kronik sorunların hiç biri yok alırken titizlendim jelatini bile açılmamış cihazlardandı benimkisi ve biraz da şans hiç bir sorunu yok bataryam da sağlam kasada da sorun yok 4*4 lük telefon bence yanına bi de güzel foto çeken ufak bişey aldık mı 2. telefon derdim de ortadan kalkıcak bakalım hayırlısı

YAMAHA PACIFICA 112 JMX &amp; ROLAND CUBE-20X
    TIKLA &gt;&gt;&gt; 2.EL DÜKKANIM

• quote:

Orjinalden alıntı: pwcca

merhaba. uzun zamandır bu başlığı takiop ediyorum. almayı düşündüğüm cihazlardan birisi idi. ancak kullanıcılar sürekli farklı sorunlardan bahsettiler. sizce bu cihaz gerçekten alınabilir mi? yani cihazon kronik sorunları var mı?

farklı kronik sorun derken bütün topikte sadece bendeki soyulma sorunu var .. başka hiçbir sorunu yok .. 4x4 lük telefon ...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.