ben 2 aydır kullanıyorum cok memnunum benim için tek eksiği flaşı olmaması ve mp3 sesi biraz düşük bunlar haricinde harika telefon artı yönü ise wirelwsi cok kuvvetli heryerdeki wirelesi buluyo ve bağlantı kopmuyo:) he bide ince ve kibar telefon
arkadaşlar masa üstündeki telesekreter kuruldu yazısını kaldıramıyorum. yardımcı olurmusunuz? etkin bekleme menüsüne girdim orada bulamadım yanlışlık nerde acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spideytncitu -- 12 Mayıs 2008; 11:31:20 >
bu topicte bilenlerin bilgisini esirgemesi nedeni ile, faydası olmayan alım satım mesajları verilen bir bölüm olmuş çıkmış, kimsenin birşey sormasına gerek yok, çünkü yanıtlayan yok!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoni1 -- 16 Mayıs 2008; 13:18:46 >
Selam arkadaşlar, paralel ithalattan, gri E51 ime kavuştum ve problemsiz çalışıyor çok şükür fakat, benim makinada windows live messenger yüklü değil, beraberinde gelen cd leri inceledim, ,çinde windows live messenger için sizi internetteke linke; europe.nokia ya yönlendiriyor fakat yine oradanda program indirilmiyor. Ana menüde İNDİRME klasöründeki İNTERNET klasörünün içinde sadece Video Center ve Widsets diye 2 program var. Listeyi yenile dediğimde de eklenen bişey olmuyor.
E51 de Windows live Messenger nerede?
Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacioz -- 14 Mayıs 2008; 10:48:26 >
işte bende onu diyorum, o bir link ve sizi europe.nokia ya yönlendiriyor ve oradada yalnızca N serisi için olduğu anlatılıyor ve programı indirebileceğiniz bi download verilmiyor. Yani E51 de şuan için nokia destekli bir Windows Live Messenger YOK ARKADAŞLAR!!!
bir sürü değişik model ve marka telefon kullandıktan sonra (......N95,N82.N95 8gb.W960) ıkı gun once E51 aldım
nokia.kom garantili 600 e aldım izmir çankayadan
bi telefon bu kadar mı stabil çalışır
symbian lı telefon bu kadar mı hızlı olur
kullandığım onca modelden sonra e51 hakıkaten cok hosuma gıttı
muzik dinlemek için core player ı ve kulaklık olarak ep630 kullanıyorum muzik telefonu diye geçinen cihazları aratmıyor,tamam dışarıya verdiği ses o kadar yuksek degıl tabi ama tatmin edici
wlan oldukça hızlı ve stabil
bana göre iki ufak eksiği var
-ekran bundan önce kullandığım cihazlara göre ufak ama zamanla alışılır
-boyu uzun gibi biraz kılıflara sığmıyor
bunların dışında eksik yok gibi görünüyor
aynı anda msn opera galeri ve core player çalıştığı halde herhangi bir yavaşlama veya kilitlenme söz konusu değil
şu ana kadar bir kere kilitlenme yaptı oda yukarıda saydığım programlar ilr birlikte ses komutları tuşuna bastım
bazı arkadaşlar ek kablo ile tv ye baglanıp görüntü akatarıldığını söylüyorlar acaba doğrumu doğru ise hangi kablo ile nasıl bağlanıyor.....
msn kullanan varsa programı gönderebilirmi **** bi zahmet. bi arkadaşım göndermişti çok tşk ederim ancak ben onu yanlışlıkla sildim diğer programlarla birlikte yine içinizden birisi gönderirse çok memnun olurum.