Şimdi Ara

Satılmıştır ilginize teşekkür ederim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat hızı 625 ramlar 2000 mhz...gts den hiç bir farkı kalmamış alanlarda aynısını söylüyor zaten

kategori: EKRAN KARTI
    Marka: PALIT
    Model: 8600GT SONIC+ plus
    Tarih: 04.08.07
    ÖZELLİKLER: Bellek Miktarı : 256 MB, 128 bit

Bellek Türü : GDDR3, 1.0 ns

Bağlantı Arabirimi : PCIExp

Grafik Chipseti : Geforce 8600GT SONIC+

Engine Clock (MHz) : 625

Memory Clock (MHz) : 2000

RAMDAC Speed (Mhz) : 400

Stream Processors(İş hattı): 32

Max Ekran Çözünürlüğü: 2560x1600

Tv-Out : Var (HDTV, S-Video, Composite)

OpenGL: 2.0

DirectX: 10

TEST SONUÇLARINDA 8600GTS Yİ YAKALAMIŞ

Default ayarlar:
    3DMark06 (1.0.2) / 1280*1024 5056 3DMarks (625 / 2000)
    AMD X2 3800 / 1024 800 RAM / 320 SATA / MSI NF430 ANAKART
    3DMark06 (1.0.2) / 1280*1024 5485 3DMarks (625 / 2000)
    AMD X2 6000 / 1024 667 RAM / 320 SATA / MSI NF430 ANAKART

Over Clock yapılmış halde:
    3DMark06 (1.0.2) / 1280*1024 5543 3DMarks (720 / 2150)
    AMD X2 3800 / 1024 800 RAM / 320 SATA / MSI NF430 ANAKART
    3DMark06 (1.0.2) / 1280*1024 5976 3DMarks (720 / 2150)
    AMD X2 6000 / 1024 667 RAM / 320 SATA / MSI NF430 ANAKART

Fiyat 206 TL görünüyor ama 1 aydır stoklarında yokmuş...

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2600

3 hafta önce aldım daha oyun bile oynamaya fırsat bulamdım bu yüzden satıyorum kutusu ve full içeriği 2 sene garantisi + kutudan çıkan oyunla beraber 180 tl

bu paraya piyasada daha iyi bir kart olmadığını iddia ediyorum...

Kart Yarın sabah manisaya doğru yol alacak ilginize alakanıza teşekkürler para hesabımda..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 4 Eylül 2007; 23:00:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

18 yaş altındakilerle alışveriş yoktur.

• 190 biraz pahalı gibi sanki

sorun yaşadıklarım: yuzgen
  • Sıfırı o kadar.
    Ernest Hemingway

Sorunlu alış-veriş ; msavural
  • 180 olsun o zaman fiyat linki verdim zaten yorulmayın diye ramlari 2000 likler piyasada bulunmuyor bulabilirseniz banada haber verin ona göre fiyatı belirlerim..

• en temizinden bir 150 ytl benden

• YORUMA AÇIK VEYA KAPALI MANTIKEN KİMSE 206 TL LİK ÜRÜNE GİDİP 2 .. ELE 190 TL VERMEZ...
    REFERANSLAR -- Comiser -- Öztin -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix --serkemal --neo_dracula -- Salenko = çok daha fazlası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teşekkürler..
    8 yıl önce açıldı
    Teşekkürler
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150 diorm teklifim geçerli

• Stoklarda bulunmuyorsa beklemek şstemeyen ve parası olan herkes alır neden almasın sıfırdan farkı yok 180 oldu

• hocam nasıl yok dfs bilgisayardan 199 ytlden alabilirsin.. amaç satısı baltalamak değil bende ilgileniyorum oyüzden mantıklı bir fiyata cekersen ilgilenebilriim

• aynen mantıklı bir fiyat ve 2 alıcı

• EVET MANTIKLI FİYAT OLURSA BENDE ALABİLİRİM KATIM YOK ZATİ GİTTİ 7600 GT YERİNE İYİ BİR KART LAZIM
    REFERANSLAR -- Comiser -- Öztin -- Zioboroty-- Pixel-- Player -- Pisina -- Isırgan -- Mkoyuncu -- Alişeker -- Ahmet_tem -- Fatalist -- Meneme2002 -- Al pac -- Bestpowerteams -- Thebelair -- Mr.marvel -- Bahadır _bado -- Vgulgec x2 -- Barbarostugrul -- Gencfenerli_ertan -- Mericg -- Gallavi -- Murat99 -- Mus_efe -- Tvardar -- Esh -- Safakhan -- Plextor -- pEgaTR -- kadirbey123 -- burak9006 -- maverick_2006 -- spaydix --serkemal --neo_dracula -- Salenko = çok daha fazlası..
  • 150 çok az bence 180 den biraz fazla 2 sinin ortası olabilir
  • ben dağıttım sistemi lga775 ve pci-e geçiş için akşama komple sistemi vercem ordan gelcek parayla toplicam güya ama anakart bulamıorm ekran kartı da öle cpu ve ram de bakalım kaç ay laptopta kalcam

• quote:

Orjinalden alıntı: deathlord

hocam nasıl yok dfs bilgisayardan 199 ytlden alabilirsin.. amaç satısı baltalamak değil bende ilgileniyorum oyüzden mantıklı bir fiyata cekersen ilgilenebilriim

dfs nin stoklarında mevcut değil şu an hem o görünen kartın ramları 1800 ...bendeki 2000

http://www.dfsbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?brand=Palit&group=OEMVGAPCE

• hocam fark ettiysen stokta war ve yok vede siparişle diye belirtmişler bu kart siparişle geliyor yane 1 günde kargolanmasada 3 günde kargolanıyor tam süreden emin değilim ama biraz geç olsada geliyor orda yazan 1800 imla hatası + (plus) olarak tek model cıakrdı palit ++ diye birşey yok =P adamlar kutunun resmini koymus 2000 yazıyor ama alta 1800 yazmıslar yanlış yazılmış..

• quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

Stoklarda bulunmuyorsa beklemek şstemeyen ve parası olan herkes alır neden almasın sıfırdan farkı yok 180 oldu

Arkadaşlar artık 2000MHZ versiyonu bulmak imkansız her yerde 1800 lük var o yüzden bu kart 2000 lik ne kadar aralarındaki fark sadece bios da olsa garantisi 2000 hızında geçerli o yüzden hiç sorun yok bence fiyatta yapılacaksa çok ufak bir oynama yapılabilir ne bileyim 170 olabilir 175 olabilir ama kimse bu kartı 150 YTL den almayı beklemesin sparkle 8600GT düz versiyonlar o fiyata anca gidiyor.

Bu kart bulunmaz hint kumaşı adeta artık hele 2. elde.

Bence sıfır 1800 lük alınacağına 20 lira bile ucuz olsa 2. el bu kart alınır

quote:

Orjinalden alıntı: deathlord

hocam fark ettiysen stokta war ve yok vede siparişle diye belirtmişler bu kart siparişle geliyor yane 1 günde kargolanmasada 3 günde kargolanıyor tam süreden emin değilim ama biraz geç olsada geliyor orda yazan 1800 imla hatası + (plus) olarak tek model cıakrdı palit ++ diye birşey yok =P adamlar kutunun resmini koymus 2000 yazıyor ama alta 1800 yazmıslar yanlış yazılmış..

Aksine iki ayrı model var dostum.

Bir model 2000 lik birisi 1800 lük.

Şu anda piyasadakiler 1800 lük ama ramleri aynı rahatlıkla 2000 e OC edilebilir ama bu kart 2000 iken de garantisi sorunsuz 2000 olarak belirlenmiş bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 4 Eylül 2007; 17:39:04 >

• gigatek 196 ytl
    al��veri� yapt�klar�m BoCeKzzz, the engine, solo TC, Nosferatu', �ztin, sktem, tosunermc, darkseed, vgulgec, exurtcies, hurbatur, bucoskun
  • Bende özel mesaj gönderdim. Cevap bekliyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.