Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
turkuaz34

Sisteme Gözat

4 Mart 2008; 16:42:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum. AE1000 nin fiyatini dusurmusler. Bir bakın isterseniz.. Fakat Full HD ile alakalı bir sorun hic duymadim.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-AE1000-LCD-PROJEKSIYON,1182.html

quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

aslında konu model bilmek değil model çok ama fiyatlar uçuk
pt-ae1000u modeli hdmi üzerinden 1080p kabul etmiyo diyolar.
4000-4500 ytl yi geçmemek üzere 1080 p projeksiyon cihazı bakıyorum
en iyi seçenek sanyoZ2000 gibi şuanda eğer daha iyi bilen biri varsa tavsiye bekliyorum
iyi günler

Mr_Thunder

4 Mart 2008; 17:29:04 

quote:

Orjinalden alıntı: audio master

yorumunuz için teşekkür ederim.
giriş seviyesi ev sineması projektörü olarak acer ph530 tavsiye edildiğini okudum çoğunlukla.
bu arada lamba konusunda uygun fiyatla bulabileceğiniz bir yer var karaköyde.
Gül Elektrik. www.gulelektrik.com
adamlar ampül işi yapıyor ve projeksiyondan söktüğünüz ampülün kodunu verirseniz bazı modelleri bulabiliyorlar.
fiyat ise 150-200 YTL civarında
birebir aynı ampülü getirdikleri oluyor bakmaya değer

Şayet giriş seviyesinde orta direk vatandaş için kaliteli markalardan bir HD projektör tavsiyesi istiyorsanız Epson TWD10 öneririm. Ancak bu model 1200 ansilümen ve 1000:1 kontrast oranıyla gece karanlığında kullanım için uygundur. Bu model hakkında ayrıntılı bilgi lazımsa size sunabilirim.

Diğer taraftan Acer cihazlarda hata oranı(arıza yapma vs.) fazla oluyormuş söylenildiğine göre. Bu bakımdan pek ucuz şeyleri tavsiye etmiyorum. Ama yine de Tr. projeksiyon piyasasında kendi kabul ettirmiş, doğru-dürüst servisi ve teknik desteği olan markalara bakmanızı öneririm.

hanjin

4 Mart 2008; 19:13:16 

saol turkuaz bende ordan takip ediyorum, fiyatları güzel.
ama alırsam yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bi şekilde

KDS-55A2000 1080p,Epson TW20,HarmanKardon 145,Dream77 pure acustics,X-fi xtreme music
İmzamdaki TW20 Satılıktır
turkuaz34

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 11:59:32 

TWD10 u Altunizade Goldda gormustum. Ortam cok aydinlik degildi. Ama goruntusu cok kotuydu. Ayrica makina 7 kg. Entegre DVD player icin almaya degmez. Acerlarin ariza oranin yuksek olduguna katiliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

quote:

Orjinalden alıntı: audio master

yorumunuz için teşekkür ederim.
giriş seviyesi ev sineması projektörü olarak acer ph530 tavsiye edildiğini okudum çoğunlukla.
bu arada lamba konusunda uygun fiyatla bulabileceğiniz bir yer var karaköyde.
Gül Elektrik. www.gulelektrik.com
adamlar ampül işi yapıyor ve projeksiyondan söktüğünüz ampülün kodunu verirseniz bazı modelleri bulabiliyorlar.
fiyat ise 150-200 YTL civarında
birebir aynı ampülü getirdikleri oluyor bakmaya değer

Şayet giriş seviyesinde orta direk vatandaş için kaliteli markalardan bir HD projektör tavsiyesi istiyorsanız Epson TWD10 öneririm. Ancak bu model 1200 ansilümen ve 1000:1 kontrast oranıyla gece karanlığında kullanım için uygundur. Bu model hakkında ayrıntılı bilgi lazımsa size sunabilirim.

Diğer taraftan Acer cihazlarda hata oranı(arıza yapma vs.) fazla oluyormuş söylenildiğine göre. Bu bakımdan pek ucuz şeyleri tavsiye etmiyorum. Ama yine de Tr. projeksiyon piyasasında kendi kabul ettirmiş, doğru-dürüst servisi ve teknik desteği olan markalara bakmanızı öneririm.

turkuaz34

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 12:11:07 

Avrupadan ziyade Amerika fiyatlari cok uygun. Oradan almak mantikli. Bir de uluslararasi garantisi olan bir marka almak lazim.
quote:

saol turkuaz bende ordan takip ediyorum, fiyatları güzel.
ama alırsam yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bi şekilde

hanjin

5 Mart 2008; 15:06:29 

evt amerika çok mantıklı acaba hangi markalarda uluslararası garanti var bilgisi olan biri yazabilirmi.
Birde anket gibi olcak siz olsanız 55" fullhd projeksiyon tv mi yoksa fullhd projeksiyonmu daha keyifli olur?

KDS-55A2000 1080p,Epson TW20,HarmanKardon 145,Dream77 pure acustics,X-fi xtreme music
burak reis

5 Mart 2008; 15:40:18 

quote:

evt amerika çok mantıklı acaba hangi markalarda uluslararası garanti var bilgisi olan biri yazabilirmi.
Birde anket gibi olcak siz olsanız 55" fullhd projeksiyon tv mi yoksa fullhd projeksiyonmu daha keyifli olur?

dostum bizdeki tv leri gören bilen birilerinin bu soruya cevap vermesi mantıklı olur. çünkü SXRD gerçekten fiyatının çok üzerinde keyif veren bir görüntüye sahip en azından benim görüş ve düşüncem bu yönde. bu arada bende full hd projeksiyon alıcam kısmetse yaz aylarında. ama elimdeki kds tv mi satmayı düşünmüyorum. hatta yedek lambasını bile aldım benim fikrimi sorarsan tv ni satma. eğer imkan varsa satmadan yanına istediğin projeksiyon cihazını alman bana göre daha mantıklı. ben bu şekilde yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 5 Mart 2008; 15:41:38 >

psn : reis72
turkuaz34

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 18:45:26 

Projeksiyon Tv leri cafelerde gordugum kadariyla biliyorum. bir sure sonra hafif caprazdan izleyemiyorsun. ayrica cok fazla yer kapliyor. ote yandan lamba omurleri projeksiyonlara gore daha uzun.. Ama ben yinede Full HD projeksiyon alirdim
quote:

copyone

5 Mart 2008; 19:11:07 

arkadaşlar ben panasonic pt ax 100 projeksiyon cihazı var bunu NEXT YE 2000X CI PLUS uydu cihazı var bunu en iyi şekilde

projeksiyona bağlarsam iyi bir görüntü alırım acaba next cihazda s video , scart çıkışları var

yardımcı bekliyorum saygılarımla

turkuaz34

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 21:04:16 

Sanirim Projeksiyon cihazini Uydu aliciniza nasil baglayacaginizi soruyorsunuz. Eger altin uclu scart to component bulursaniz en iyi goruntuyu bu sartlarda bu sekilde alirsiniz..
quote:

Orjinalden alıntı: copyone

arkadaşlar ben panasonic pt ax 100 projeksiyon cihazı var bunu NEXT YE 2000X CI PLUS uydu cihazı var bunu en iyi şekilde

projeksiyona bağlarsam iyi bir görüntü alırım acaba next cihazda s video , scart çıkışları var

yardımcı bekliyorum saygılarımla

hanjin

5 Mart 2008; 22:40:46 

turkuaz bu cafelerde görebileceğin bi tv değil ya 140 ekran fullhd lcd diye düşün görüntü kalitesi bu yani:)
aslında diyorum 720p projeksiyon cihazı eklesem yanına onun tadı nasıl olur

murattolga

5 Mart 2008; 22:43:44 

quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

Orjinalden alıntı: murattolga

şu ana kadar toplam 1300 saat kullandım. Lambası hiç değişmedi. 250 saatte bir rutin bakımını yaptım (Lamba haznesini çıkarıp filtrelerindeki tozları temizlemek) Vga : Dvi kablo ile bilgisayarımdan çıkış alıyorum. Bilgisayar kasamda, Nvidia kartlara göre görüntü kalitesini daha başarılı bulduğum bir Ati Radeon 9550 kart mevcut.. program olarak KMplayer kullanıyorum ve bu programda da kod çözücü olarak Power DVD'nin kendi codeclerini kullanıyorum. en optimum sonucu böyle aldım. Projeksiyon ve perde arası 4 mt kadar. Perde basit bir storlu perde.. öyle alaşımlı bir şey değil yani. Ben projeksiyonumu sadece film izlemek için kullanıyorum. Yukarıdaki Shrek Görüntüleri şu aralar Torrentturk sitesinde dağıtımı yapılan 2 GB'lik HD rip'e ait... çözünürlük 800 x 600... daha iyi riplerde daha kaliteli görüntü alıyorum ve projeksiyonuma bir şey olduğu vakit alacağım şey ne bir LCD ne de bir plazma yine projeksiyondur. 2x2 mt bir ekranda hiç bir LCD yada plazmada böyle bir kalite görmedim çünkü... işleyiş mantığı olarak da sinema duygusunu en çok yine projeksiyonla ediniyorum.

Dilerseniz başka filmler yada TV görüntüleri ile ilgili resimler de koyabilirim.

yeni resimler eklerseniz kendi adıma memnun olurum . birde projeksiyon nun markası nedir acaba ?? teşekkürler.

İnfocus X2 yeni fotoğraflar geldi :)

^believe in angels^
cancanax

6 Mart 2008; 0:19:37 

Selam herkese....Gül gibi geçinip gidiyoduk optoma hd72 imle...

Arkadaşlar varmı fikri,bilgisi,önerisi olan???

Cihazı açıyorum...Görüntü geldikten yaklaşık 1 dakika sonra lamba sönüyor...Makine hala çalışıyor ama lamba sönüyor...Düğmeden kapatıp soğuması bittikten sonra hemen açıyordum böyle yapınca sorunsuz gitti bi müddet...Şimdi artık yemiyor onuda...Lamba sönüyor kapatıp açıyorum 1 dk içinde tekrar sönüyor.....Hiç bi ısınma falan sorunu olmayan bi cihaz yani ısınma hatası değil....Lamba 778 saat kullanıldı....Yardım lütfen...

burak reis

6 Mart 2008; 8:59:21