İnfocus X2'de kullanmak üzere Dvi - M1 kablo arıyorum... Vga'dan aldığım sonuçla da mutluyum gerçi ama insan hep daha iyisini istiyor. TR'de bu kabloyu bulabileceğim bir yer varmıdır acaba?
İnfocus X2'de kullanmak üzere Dvi - M1 kablo arıyorum... Vga'dan aldığım sonuçla da mutluyum gerçi ama insan hep daha iyisini istiyor. TR'de bu kabloyu bulabileceğim bir yer varmıdır acaba?
arkadaşlar panasonıc ae 2000 hakkında c net editörünün görüşleri var fakat imgilizcem yok o kadar anlayamıyorum neler demıiş kısaca ingilizcesi iyi olan arkadaşlar aydınlata bilirmi lütfen
Arkadaşlar bir sorum var, Acaba projeksiyonun optik zoom unu o yapıp mesafeyi ona göre mi ayarlamalı yoksa perde, ile projeksiyon cihazının mesafesini sabitlerken cihazın optik zoom unu kulanmalı mı bilen varmı hangisi daha iyi sonuç verir,
Bilgeolun burada olsaydı çok iyi olurdu, ama belki başka cevap verecek vardır..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Ben bilgeolun tavsiyesi uzerine sanyo dsu20 aldım ve cok memnunum, vga girişinden kullanıyorum, devamlı hd içerik izliyorum,herkese tavsiye ederim.
1) Dusuk ısık ve contrast ayarlarında film izlemek lamba omru acısından faydalımıdır yoksa etkisizmidir? Lamba güç kontrolü sadece eco ve tam guc fonksiyonlarından mı olusuyor yoksa degisen kontrast ve isik ayarlarına gore eszamanlı olarak lamba guc kontrolu yapılıyormu? Eğer sarfedilen güç ve lamba ömrü açısından fark yoksa, ayarları serbestçe kullanacağım. Projektör dlp, sabit ışık gücü ve aynalar vasıtası ile sönümleme olduğundan şüpheleniyorum. Bu durumda düşük kontrast vb. ayarlarda ışığın büyük bölümü boşa harcanacaktır.
2) Manuel focus goruntu kalitesinde cok etkili, tam 12 'den vurabilmek için uyulanabilecek resim, powerpoint vb. dosya mevcutmudur? Dün HD belgesel izlerken, 10 dk bulanık izlemisim, altyazılara gore netlestirdigimi zannederken. Ayarı cok hafifce oynattgımda , huh, resim resmen canlandı. Yani focus yaparken , ibredeki 1-2 mm oynama bile cok farkediyor.
3) En dıştaki lens üzerinde toz birikmeye başladı, henüz fiziksel temas yapmadım. Temizlik mi yapılmalı ve nasıl? Yoksa olduğu gibi mi kalmalı. Lensa kapağı devamlı kapalı durumda.
dostum hayırlı olsun yenı cıhazın gule gule kullan ..üstad yok bu aralar ..cihazını bır araba gıbı dusun ne kadar gaza basarsan o kadar lambadan yersın ..eco modda calıstırman daha saglıklı olur brıghtness fazla onemlı dııl arkadasım ama temızlıgın e dıkkat et 500 saat derler genelde fıltre ıcın ama sen 200 satte bır fıltrenı temızle dostum sıcakken kesınlıkle mercege dokunma dikkattt !!!!!!! temızlemek falan kesınlıle oılmaz sogukken yapmalısın gerekırse aldıgın yerın servısını ara unutma bır lamba cıhaz kadar..
sevgili nick dlp kullanmadım ama sen serbestce kulanabılırsın cıhazını netıcede ınan bana aradakı saat farkı sadece 200 satt azalacak ınan bana ... ben kendı adıma 10 tane fılm fazladan ızlıcem dıye kalıtemden ödün asla vermem o kadar da ugrasıp para harcadıktan sonra üstelık ... evet alt yazıları referans al cıhazını focuslarken kesimlikle