Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amf23

18 Mayıs 2008; 1:27:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

arkadaşlar bişey sorucam .
sımdı benım sony cs 7 yı balıcam perde gelınce
daha 2000 saat var heba olmasın dıyorum , o arada da düşer fiyatlar bıraz . s vıdeo bırde d sub gırısı var . d sub 15 pin diyo . bu gırısı kullanırsam s vıdeo dan daha ıyımı sonuc alırım acaba ?,normal çözünürlük 800 3 600 fakat 1400 e 1050 kadar oluyo çözünürlük , blu ray ve hd dvd de denıcm bakalım rahatsızlık vermez ıyı performans verırse ıdare eder benı bu yaz .

gözüm dsub yani vga girişi kullan o svideo dan daha iyidir.

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
amf23

18 Mayıs 2008; 16:19:53 

Sevgili doubtful1,
Öncelikle yeni düzenlemen hayırlı olsun çok başarılı görünüyor, ben de böyle bir sinema odası yapma düşüncesindeyim, dolayısıyla birkaç sorum olacak;
yeni ekranı 2.35:1 yaptım demişsin, tam ölçüler yatay 2,35m dikey 1m midir?
2.35:1 in altındaki örneğin 1.85:1 bir videoda nasıl bir görüntü alıyorsun, görüntü daralıp dikeyde boyutu artacağı için problem olmuyor mu? yoksa farklı bir durum mu var? bir de eğer mümkünse ekranda görüntü yokken aydınlıkta duvarın resmini, kablolama ve projeksiyonun yerini çekip koyabilir misin? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 18 Mayıs 2008; 16:18:58 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS

gencetas

19 Mayıs 2008; 13:29:45 

Arkadaşlar bende Ax200 siparişi verdim. Darısı sizlere...Bilgiler için teşekkürler...
Thai-Fun

19 Mayıs 2008; 13:53:29 

HAYIRLI OLSUN...

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
amf23

19 Mayıs 2008; 17:11:43 

quote:

Orjinalden alıntı: gencetas

Arkadaşlar bende Ax200 siparişi verdim. Darısı sizlere...Bilgiler için teşekkürler...

hayırlı olsun, güle güle kullan, dediğin gibi darısı bizlere
cihazın ve perdenin yerleşimini fotoğraflayıp yayınlarsan benim gibi planlama aşamasındakilere de faydası olur diye düşünüyorum

tr5454

19 Mayıs 2008; 17:56:16 

quote:

Hocam nereden verdiniz ? ve mal stoklarında mevcut muymuş?
doubtful1

19 Mayıs 2008; 19:15:16 

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sevgili doubtful1,
Öncelikle yeni düzenlemen hayırlı olsun çok başarılı görünüyor, ben de böyle bir sinema odası yapma düşüncesindeyim, dolayısıyla birkaç sorum olacak;
2.35:1 in altındaki örneğin 1.85:1 bir videoda nasıl bir görüntü alıyorsun, görüntü daralıp dikeyde boyutu artacağı için problem olmuyor mu? yoksa farklı bir durum mu var? bir de eğer mümkünse ekranda görüntü yokken aydınlıkta duvarın resmini, kablolama ve projeksiyonun yerini çekip koyabilir misin? teşekkürler

tesekkurler amf23...
2.35:1 ifadesi ultracinemaskop cekime verilen isimdir(sinemaya gittiginizde perdenin boyutu gibi,yani 2.35:1), 16:9 gibi...

genelde hd-dvd ve blu-ray disinda birsey izlemiyorum...e bunlarda zaten 2.35:1 ayarinda cekilmis olan filmler...yani genel tabirle extra genis ekran(alttan ustten kesik)

e bide lost izliyorum ve xbox 360 kullaniyorum bunlardada ekrani 16.9 moduna getiriyorum,yanlardan sadece biraz bosluk oluyor ama gozu rahatsiz etmiyor...

daha oda yeni oldugu icin sadece ekran olayina onem verdim onun disinda kablolar ortalarda henuz :)...

bi kac reesim daha var onlarida koyucam bugun yarin...

XBOX 360 NTSC-J PREMIUM / PS2 SILVER / TOSHIBA SATELLITE P100-437 LAPTOB / PANASONIC PT-AX100U HD 3LCD PROJECTOR / CREATIVE I-TRIGUE 5600 & CREATIVE INSPIRE T6060 5.1 SPEAKER SYSTEM / HONDA CIVIC 96 V-TEC
amf23

19 Mayıs 2008; 21:24:34 

quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

quote:

Sevgili doubtful1,

tesekkurler amf23...
2.35:1 ifadesi ultracinemaskop cekime verilen isimdir(sinemaya gittiginizde perdenin boyutu gibi,yani 2.35:1), 16:9 gibi...

genelde hd-dvd ve blu-ray disinda birsey izlemiyorum...e bunlarda zaten 2.35:1 ayarinda cekilmis olan filmler...yani genel tabirle extra genis ekran(alttan ustten kesik)

e bide lost izliyorum ve xbox 360 kullaniyorum bunlardada ekrani 16.9 moduna getiriyorum,yanlardan sadece biraz bosluk oluyor ama gozu rahatsiz etmiyor...

daha oda yeni oldugu icin sadece ekran olayina onem verdim onun disinda kablolar ortalarda henuz :)...

bi kac reesim daha var onlarida koyucam bugun yarin...

teşekkürler cevap için ama ben ekran ölçülerini alamadım henüz

gencetas

19 Mayıs 2008; 21:59:41 

quote:

quote:

cihazın ve perdenin yerleşimini fotoğraflayıp yayınlarsan benim gibi planlama aşamasındakilere de faydası olur diye düşünüyorum

Cihazın fotosunu verebilirim ancak yerleşim şuan yapmayacagımdan sonraya kalıcak. Mesafeyi vs klavuz veya hesaplayan sitelerden yaparım sanırım. Zaten perde başlangıç olarak 200*200 boyutlarında aldım ve görüntümü 200*112 ye göre yerleştiricem yani 3,69 mt gibi bir mesafeden.

Bu arada cihazı İst Bİlişimden aldım. Yarın elimde olmasını umuyorum.

Birde altın kaplama 10mt Hdmi kabloyu 25 ytl ye ve 10mt vga kabloyuda 15 ytl ye Ankara Ulustan aldım, duyurulur.
amf23

19 Mayıs 2008; 22:50:18 

quote:

quote:

quote:

Cihazın fotosunu verebilirim ancak yerleşim şuan yapmayacagımdan sonraya kalıcak. Mesafeyi vs klavuz veya hesaplayan sitelerden yaparım sanırım. Zaten perde başlangıç olarak 200*200 boyutlarında aldım ve görüntümü 200*112 ye göre yerleştiricem yani 3,69 mt gibi bir mesafeden.

Bu arada cihazı İst Bİlişimden aldım. Yarın elimde olmasını umuyorum.

Birde altın kaplama 10mt Hdmi kabloyu 25 ytl ye ve 10mt vga kabloyuda 15 ytl ye Ankara Ulustan aldım, duyurulur.

perdeyi nereden, kaça aldığını ve markasını öğrenebilir miyim?

burak reis

20 Mayıs 2008; 9:40:46 

@ gencetas
öncelikle hayırlı olsun. mesafe hesabı için siteleri karıştırmanıza gerek yok. AX200 ün içinden çıkan kitapçıkta tüm perde boyutlarına göre cihaz mesafesi yazılmış.

psn : reis72
gencetas

20 Mayıs 2008; 14:04:21 

Perdeyi Ankarada Kızılayda tripot fotoğrafçılık tan aldım. Zaten bir çok yerde mevcut. Liteout 200*200. Fiyatı 100 ytl.

Arkadaşlar cihaz elime ulaştı. Herşey çok güzel, çok sessiz, ancak sanki biraz fazla ısınıyor gibi. Bir seferinde temp indicator u yanıp sondu yani sıcaklık fazla uyarısı verdi ve sogumasını bekledim. Dogrusu odam da sıcak tı :). Sİzlerde sıcaklık durumu nasıl?
Neyse computer In girişi ile yaptıgım laptop baglantısında bir sorum olacak. Yeni pencereleri açtıgımda anlık olarak ekran da enlemesine hafif bir dalgalanma oluyor hemen gidiyor, bu konuda bilgisi olan varmı? (yanlız bu problem sadece laptop dan çıkış aldıgımda var, masaüstü pc de yok)

Birde 5 er 10 ar dk dan 3-4 kere kullandım saat süresi 2 saat oldu hemen ilginç...

Lens önünde de bez yardımı ile yok edemediğim lekelenme var ancak görüntüde problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencetas -- 20 Mayıs 2008; 17:18:09 >