Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CaRaBeeN

10 Mayıs 2008; 21:47:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bizim perdeler iyi ihtimaller ile haziranın 2. haftası geliyor

gri perde benimde aklımı çok çeliyor..bende dün lost 720p izlerken siyahlar direk griye çalıyordu..keza karayip korsanları 720p bluray rip`te de durum aynıydı..
biliyorsunuz elimdeki örnek parçalar ile yaptığım testlerde gri yüzeyler direk siyahları tam siyah veriyordu..renkler daha canlıydı ama totalde herşey koyuydu..yani cinema modlarda seyretmek çok güçleşecek gibiydi..

anlayacağınız 2 uçlu değnek misali..siyah tam siyah olsun diyorsan gri ama bu vakitte parlaklık ve canlılıktan kaybın oluyor..

cam tozlu için ise.......yorum yapamıyorum hele bir burak reis test etsin göreceğiz..

373.üye
hakansolak

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 21:51:50 

abi o herşey koyu diyonda . o mevzu işte .cam tozlu baba cam tozlu lazım bana .
Batuhan Bayazıt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 0:12:17 

kusura bakma signore hoca

XBOXLive : batubatubatu
PSN : hololoy112
www.enisbatu.net
Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir.
BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
hakansolak

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 15:56:09 

arkadaşlar bişey sorucam .
sımdı benım sony cs 7 yı balıcam perde gelınce
daha 2000 saat var heba olmasın dıyorum , o arada da düşer fiyatlar bıraz . s vıdeo bırde d sub gırısı var . d sub 15 pin diyo . bu gırısı kullanırsam s vıdeo dan daha ıyımı sonuc alırım acaba ?,normal çözünürlük 800 3 600 fakat 1400 e 1050 kadar oluyo çözünürlük , blu ray ve hd dvd de denıcm bakalım rahatsızlık vermez ıyı performans verırse ıdare eder benı bu yaz .
gencetas

12 Mayıs 2008; 17:33:11 

Arkadaşlar birde ben şunu merak ediyorum.
Progressive scan tam olarak nedir ne işe yarar?

Her türlü medya (cd,dvd...) ile işe yararmı?

Progressive scan özelliğini kullanabilmek için illaki komponent (yuv) bağlantımı kurmak gerekli yoksa hdmi vs de olurmu? Sadece yuv kablo ile mümkünse , sadece dvd ,vcd, divx izlemek için hdmi dan daha kaliteli görüntü alırmıyız?

Kullanıcı açısından faydaları nelerdir?

Bu konu haricinde şu konularda da yardımcı olursanız sevinirim.

Projektör skı aparatları standartmı?

30-40 ytl aldığım askı aparatı işe yararmı, her projektöre uyumlumudur.

Tavana bağladığımızda projektör ters döneceginden görüntüyüde ters döndermesi otomatikmi yoksa manuelmi yapılıyor.

Birde projektörden tv izlemek için ne gerekli (ara sıra kullanılacagı varsayılırsa en ucuz nasıl olur, elimde sadece anten kablosu oldgunu varsayım)? İllaki digiturk vsmi olmalı yoksa tv ye antenle görüntüyü aktarıp tv den scartla çıkış alıp projektöre aktarmak mümkünmü?

Saygılarımla
tawi

12 Mayıs 2008; 19:27:02 

Arkadaşlar Sanyo dsu20 çok beğeniliyor.Ancak param SANYO xw55'e param yetiyor ne dersiniz.Hangisi daha avantajlıdır.

DSU20 nin lambası 1000 saat daha fazla dayanıyor.aklıma takılan da bu 1000 saat fazla olması olayı.
SANYO xw55 acaba daha mı net görüntü veriyor.

tawi
KTM_Adventure

12 Mayıs 2008; 19:39:47 

Merhaba arkadaşlar,

Yeni almış olduğum fakat kullanamadan servise gönderdiğim Panasonic AX-100 ümdeki kapanma sorununun iris ünitesinin değiştirilerek çözümlendiği bilgisine ulaşmış bulunuyorum. Cihazım ukraynaya geri geldiğinde umarım izleyebileceğim artık :)

Panasonic AX100
ramanujman

12 Mayıs 2008; 20:17:53 

Knauf diye bir Alman firması var, bunların yurt dışından getirdikleri MAGNOL adında bir sıvaları var. Sıvanın mıknatıs özelliği var. Yanı dıvara birşeyler asmak için mıknatıs kullanmak yetiyor. Ürün bilgisinde sıvanın projeksiyon perdesi olarak kullanılabileceği yazıyor. Sizce bu bilgi ne kadar doğrudur?

07saltan

12 Mayıs 2008; 20:28:17 

arkadaslar lamba değişimi hakkında bılgısı olan varmı?
ve lamba fıyatları ve bulabılecegımız yer hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım
ve lambayı kendımız değiştirebilirmiyiz?

murat-i-

12 Mayıs 2008; 20:32:20 

istanbulbilisimde var ama stokta olsuğunu kesin öğren.
Olmayan malı satıyorlar bazen.Forumda yazan arkadaşlardan öğrendim.
Ha bu arada Benq daha kolay bulunuyor google de arattır

"Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır"
gencetas

13 Mayıs 2008; 13:06:53 

Arkadaşlar progressive scan olarak komponent ile görüntü almak hdmi ile görüntü almaktan dahamı iyi görüntü verir ? Dvd, vcd ,divx için. Ona öre bugun komponent kablo alacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hi-def-man

13 Mayıs 2008; 13:42:32 

Eğer DVD ile HDMI bağlantı seçeneğiniz var ise teorik olarak Component bağlantıya göre daha iyi görüntü alırsınız. HDMI olarak bağlantı yapamayacaksanız Component bağlantı 2. en iyi bağlantı şeklidir.

HDMI bağlantı seçeneği kullanıldığında zaten progresive tarama seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz yani 576p sinyal akacaktır TV veya projektörünüze.

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
gencetas

13 Mayıs 2008; 13:50:53 

Cevap için teşekkürler. Ben progressive scan sadece komponent girişle mümkün diye biliyordum. Peki ben bu 576p sinyali dvd playerıma taktıgım bütün medyada alacağım değilmi? Peki bu durumda projektörün çözünürlüğü olan 1280*720p nin faydası ne olacak bize?
Birde dvd playerimda hdmi çıkışının ve 1080p desteğinin olmasının faydası nedir bana? Sonuçta dvd playerda hd-dvd veya blueray oynatamayacağımki? Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencetas -- 13 Mayıs 2008; 13:57:29 >
gencetas

13 Mayıs 2008; 14:24:13 

Ayrıca arkadaşlar şu askı aparatı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. Hem duvar hem tavan için uygun.
BRATECK PRB-02 PROJEKSİYON TAVAN VE DUVAR ASKI APARATI : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15548&productid=ofisprb02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencetas -- 13 Mayıs 2008; 14:23:30 >
lord831

13 Mayıs 2008; 16:27:58 

herkeze merhaba ben projeksiyonumu satmak istiyorum epson tvdh1 home cinema ben bu aleti nereye satabilirim 150 saat kullandım bildiğiniz alan yerler varmı kutusu herşiyi var sıfır gibi :) temiz

playstation 3 --- playstation 2----nintendo wii----
lcd lg rd2--samsung e250 --- epson tdw home projeksion----toshinba satellite 2 gb ram 200 gb hdd core duo türkçe vista *****

********* PSN (HİROPROTA)
bilgeolun

13 Mayıs 2008; 17:52:33 

quote:

Orjinalden alıntı: lord831

herkeze merhaba ben projeksiyonumu satmak istiyorum epson tvdh1 home cinema ben bu aleti nereye satabilirim 150 saat kullandım bildiğiniz alan yerler varmı kutusu herşiyi var sıfır gibi :) temiz

buraya ilan verebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_262/tt.htm

PANASONIC PT-AE1000, PANASONIC PT-AE2000, SONY VPL-VW50, PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15, ACER PH530, BENQ W5000, BENQ W500, MITSUBISHI HC1500, OPTOMA HD70, SANYO PLV-Z2000.. SHARP XR-30X, SHARP XR-10X, SHARP PG-F212X, DELL 1800MP, DELL 1609WX, TOSHIBA TLP-XD2000, SANYO PLC-XW55, ACER XD1280D, SANYO PDG-DSU20, TOSHIBA TDP-T45, PANASONIC PT-LB75, TOSHIBA TDP-TW100.
murat-i-

13 Mayıs 2008; 20:41:50 

Bilgeolun az önce forumda birisi SANYO XW55 ten memnun kalmadığını yazmış.Sen bu ürünü incelemiş biri olarak ne diyorsun.Çünkü bu ürünü yarın almayı düşünüyorum.
Sanyo Dsu 20 aldım geri verdim.Daha iyisini alyım diye.
İvo marka aldım onu da geri gönderdim.

"Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır"
burak reis

14 Mayıs 2008; 11:22:07