Ya telefon açacaksın yada gideceksin showroomlarına..
Ben cuma günü gittim Benq W100e bakmaya, şuan elimizde yok 3 hafta sonra gelecek oda tam kesin değil yerine Panasonic PT-LB51 verelim dediler. Bende C.tesi alacağımı söyledim..
"Dün 40 tane vardı bugün 20 tane kaldı, yarına biter gibi birşey söylediler."
İnternet sitelerinde her ürünü gösteriyorlar fakat stok durumları karışık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 28 Nisan 2008; 0:19:56 >
HD65 kullanan hic yok mu? Bu modeli ben de gormedim. Merak ettigim modellerden birisi. Gecen hafta ****e gitmistim. Ellerinde yoktu. Baska da bir yerde bulamadim..
ist bilisim den ürün almak şans . geçenlerde tel açtım ürünü sordum var dediler. gittim almak için yok diyorlar. bu konuda kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. fiyat ucuz diye insanlar sesini çıkartmıyor ama çok yanlış bence.
perde için 400$ + kdv den daha aşağı inmiyorlar izmir`den bir arkadaşım daha alıcak yani toplamda 3 kişiyiz dedim ama Murat bey`de çok samimi bir şekilde inanın marjım yok diyor.. Burak bey`in perde fiyatını bilmeseniz iyi olacaktı, O perdeyi bizde merak ettiğimizden numune gibi neredeyse karsız oldu dedi..
Bir boy küçüğü 234x132 için ise 375$ + kdv istiyor.. 25$ lık fark içinde bir boy küçük alınmaz aslında..tek endişem şu an 240x135 izliyoruz ve son derece ergonomik oluyor..rahatsız etmiyor.. acaba 24 cm lik endki artış gözü yorar mı? 4.80 izleme mesafem
(büyük gelirse full perde`ye oturtmayız aslında olur biter?)
merhaba,parantezin içine türkçe anlamlarını yazdım
Lens and Throw Distance (zoom mesafesi): 2.00:1 powered zoom/focus lens, with manual vertical and horizontal lens shift.(elle sağa sola aşağı yukarı görüntüyü kaydırma ve 2kat zoom yapabilen mercek)
Throws a 100" diagonal 16:9 image from 10 to 20 feet.(köşeden köşeye 2,50 metrelik 16/9 oranlı görüntüyü 3.33-6,66 metre arası mesafeden yansıtabilir)
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
Lens and Throw Distance: 2.00:1 powered zoom/focus lens, with manual vertical and horizontal lens shift.
Throws a 100" diagonal 16:9 image from 10 to 20 feet.
arkadaşlar bu nedemek ? panasonıc ae 2000 in özelliklerinde böyle yazmış ,dikkatimi çekti .özelliklede şu :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 28 Nisan 2008; 11:22:17 >
yok abi yok napalım 400 olsun fiyat . ya zaten o ölçülerde sende de bendede perde var ,147 boy 264 en güzeli .çak gitsin aşası alınmaz dostum .
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
üstadım .. bana en zor bu iş geliyo .optimum ayarlama olayını bilmiyorum ,sony cihazı adamlar gelip kurmuştu . şimdi ben haziran ayında tavana aparat alıp yerleştiricem sony cihazımı ,mesafe ayarını yapabilirim sanıyorum kendim . fakat sony çıkıp yeni full hd cihaz gelince mesafe değişirse hiç olmıcak işte o zaman .tavanda yeni delikler demek bu onuda kabul edemem . nasıl yapıcam bilemiyorum . mesela bunlarda tolerans durumu falan yok mu ,hata payı falan mesafe ayarlamasın da . sony i öyle bir oturtmam lazım ki çıkınca öbürüde otursun tam . sence nasıl davranmalıyım ,neler yapılabilir *
Lens and Throw Distance (zoom mesafesi): 2.00:1 powered zoom/focus lens, with manual vertical and horizontal lens shift.(elle sağa sola aşağı yukarı görüntüyü kaydırma ve 2kat zoom yapabilen mercek)
Throws a 100" diagonal 16:9 image from 10 to 20 feet.(köşeden köşeye 2,50 metrelik görüntüyü 3.33-6,66 metre arası mesafeden yansıtabilir)
quote:
Lens and Throw Distance: 2.00:1 powered zoom/focus lens, with manual vertical and horizontal lens shift.
arkadaşlar bu nedemek ? panasonıc ae 2000 in özelliklerinde böyle yazmış ,dikkatimi çekti .özelliklede şu :
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
Merhaba arkadaşlar, Bu sabah **** le yaptığım görüşmede;
-Yakın zamanda getirecekleri Benq w100 ün gelmeyecek olduğunu, -Cuma günü 20 tane kalan Panasonic PT-LB51 in bittiğini, -Optoma HD65 in ise ellerinde olmadığını öğrendim..
Elimi hangi ürüne atsam kurutuyorum
Son kararım HD65, ama nereden alacağım ne yapacağım bilmiyorum
merhaba bu konuda hiç endişelenmenize gerek yok bu cihazların kurulumu cs7 den çok kolaydır. tavana takmanıza falan da gerek yok(isterseniz aynı yere takabilirsiniz) carabeen gibi arka duvardaki bir rafa kaoyarsanız üzerindeki ayarlarla görüntüyü istediğiniz yere düşürürsünüz. cs7 gibi görüntünün yerini ayarlamak için cihazın yerini değitirmeye ince hesap yapmaya gerek yok. yanlız cihazın arka duvardaki yerini perdenin aşağı yukarı ortasına gelecek gibi ayarlasanız (şart değil ama) daha iyi olur.
quote:
üstadım .. bana en zor bu iş geliyo .optimum ayarlama olayını bilmiyorum ,sony cihazı adamlar gelip kurmuştu . şimdi ben haziran ayında tavana aparat alıp yerleştiricem sony cihazımı ,mesafe ayarını yapabilirim sanıyorum kendim . fakat sony çıkıp yeni full hd cihaz gelince mesafe değişirse hiç olmıcak işte o zaman .tavanda yeni delikler demek bu onuda kabul edemem . nasıl yapıcam bilemiyorum . mesela bunlarda tolerans durumu falan yok mu ,hata payı falan mesafe ayarlamasın da . sony i öyle bir oturtmam lazım ki çıkınca öbürüde otursun tam . sence nasıl davranmalıyım ,neler yapılabilir *
Throws a 100" diagonal 16:9 image from 10 to 20 feet.(köşeden köşeye 2,50 metrelik görüntüyü 3.33-6,66 metre arası mesafeden yansıtabilir)
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 28 Nisan 2008; 11:33:54 >
optoma cihazları türkiyeye kim getiriyor bilen varsa mail ve telefonlarla hd65,71,75,800x için ilgimizi göstersek faydası olabilir. ben visiovox a mail attım ama cevap gelmedi. optomanın sitesinde türkiyede yetkilidağıtımcı görünmüyor. ama piyasada pek çok sunum modeli var demekki birileri bu markayı ithal ediyor olmalı.
yok abi yok napalım 400 olsun fiyat . ya zaten o ölçülerde sende de bendede perde var ,147 boy 264 en güzeli .çak gitsin aşası alınmaz dostum .
hayatımda bu kadar kararsız kalmadım.. evet şu an 4.90 dan 2.40 izliyorum ve rahatsız etmiyor.. ancak 264 alınca kasa 15 cm öne gelecek izleme mesafem ve yaklaşık 2.80 den izliyor olacağım.. korkuyorum işte rahatsız etmesinden büyüklüğün.. bir de perde büyüdükçe kontrastın azalması da söz konusu..
234 daha mantıklı gibi..
ama büyük alıp baktık rahatsız etti küçülterek izlerim diyorum bir yandanda..o vakitte köşelerdeki siyah bordürlere denk gelmeyecek..
dostum senin mesafe benden daha da az olcak sanırım..büyük gelmesinden endişe etmiyor musun?