Bu arada A09 çıkmış deneyen var mı? A08'e göre artıları * GMA965 i 1466 dan 1588'e güncelliyomuş * Intel CPU ailesi ismini güncelliyomuş...
quote:
Orjinalden alıntı: emil175
arkadaşlar bende mrk ediyorum bu bios güncelleme işi nasıl oluyo?biri detaylı bi şekilde anlatırsa ii olur bide garanti dışı kalıyo mu bios güncelleyince?
merhaba arkadaslar, Dell Inspiron 1520 T9300 veya T8300 almayi dusunuyorum. Isletim sisteminin ingilizce olmasini istiyorum. Acaba ilk kurulum esnasinda Turkce veya Ingilizce secenegi sunuluyor mu? Veya bu bilgisayari satin aldigimiz yere gore degisiyor mu? Vatan Bilgisayar sorulmadigini, direk Turkce kuruldugunu soyluyor. Bimeks ise ilk kurulumda dil secimi oldugunu soyluyor.
S.a Dell 1520 bilgisayarıma ram takmak istiyorum..Şu anda 2 gb ram var.2 gb ram daha almak istiyorum..Yalnız şöyle bir durum var.Almam gereken ramin özellikleri ne olmalı?Uyumlu olması için. Bİr de makine garantili kendim alıp taksam garanti dışı mı olur.Ram takviyesi için illa servise mi gitmek gerekiyor..Kendi aldığım rami takarlar mı makineye ?Bunun garantiye etkisi olur mu?
merhaba arkadaslar, Dell Inspiron 1520 T9300 veya T8300 almayi dusunuyorum. Isletim sisteminin ingilizce olmasini istiyorum. Acaba ilk kurulum esnasinda Turkce veya Ingilizce secenegi sunuluyor mu? Veya bu bilgisayari satin aldigimiz yere gore degisiyor mu? Vatan Bilgisayar sorulmadigini, direk Turkce kuruldugunu soyluyor. Bimeks ise ilk kurulumda dil secimi oldugunu soyluyor.
Kullanan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.
Arkadaşım ben 2 ay önce Bimeks'ten almıştım. Bana "Türkçe'mi istersiniz, İngilizce'mi?" diye sormuşlardı.
Kullanan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.
Arkadaşım ben 2 ay önce Bimeks'ten almıştım. Bana "Türkçe'mi istersiniz, İngilizce'mi?" diye sormuşlardı.
arkadaslar microsoft un sıtesınden dıl paketı ındırdıgınız takdır de ıstedıgınız dılle kullanabılırısnız ıngılızce dıl paketı ındırırsenız ıngılızce kullanırsınız
öncelikle herkese slm.linkteki laptopu almayı düşünüyorum. http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=51184 .benim laptoplar hakkında fazla bilgim olmadığı için dell kullanıcıları olarak sizlerin görüşünü almak istedim.bu fiyata alınabilecek en iyi laptoplardan biri bu gözüküyor.bana biraz yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
Selam arkadaslar yeni cikan A09 bios su an itibariyle denendi ben bizzat windows xp pro turkce sp3 kurdum hic bir sorun yok, arkadasim da vista ultimate turkce kurmus nasil dedim bi sorun yok su an kurulu ve saglam sekilde calisiyor dedi. Bilginiz gibi A08 bios uzun bi sure RECOMMENDED olamamisti hep OPTIONAL yani istege bagli gorunuyordu hep vista kurarken sistem ayarlamasi kisminde kilitleniyor ve ilerlemiyordu hic bir sekilde A09 bios su an icin temiz gozukuyor.
Ayrica MediaDirect icin 3.3 nolu update cikmis bu update ile yuksek kapasiteli hafiza kartlarini ve muzik formatlarini tararken yasanan kilitlenme ve uzun takilma giderilmis.
slm beyler. Dell 1520'imi yeni aldım. Süper bi pc ama bende sorunlar çıktı. Driverlarda kaynaklandığını düşünüyorum. Alır almaz crysıs yükledim. Oyun normal olarak açılıyor fakat oyuna başladıktan bi süre sora (10-20 sn sora) donuo ve crysıs çalışmayı durdurdu fln filan yazıyor. Bütün seviyelerde denedim. Yardımcı olursanız sevinirm(bana yol gösterin lütfen/ 52 sayfayı okuyamadım ) ıntel t 8300 2.4 ghz+nvidia geforce 8600m gt + 3 gb ram+250 gb harddisk özellikleri bunlar !!özellikle ekran kartı driverı nda yardım istiyorum. bios her şey haakında yardım ederseniz süper olur. şimdiden teşşekkür ederim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris-s -- 22 Temmuz 2008; 1:00:02 >
ben alır almaz dell support tan driver yükledim. ekran kartında şu an sorun yaşamıyorum. crysis bilmiyorum ama assasin's creed bayaa oynadım. racedriver grid de oynadım
S.a Dell 1520 bilgisayarıma ram takmak istiyorum..Şu anda 2 gb ram var.2 gb ram daha almak istiyorum..Yalnız şöyle bir durum var.Almam gereken ramin özellikleri ne olmalı?Uyumlu olması için. Bİr de makine garantili kendim alıp taksam garanti dışı mı olur.Ram takviyesi için illa servise mi gitmek gerekiyor..Kendi aldığım rami takarlar mı makineye ?Bunun garantiye etkisi olur mu?