Bunu sistem belleğinden alarak yapıyor.Yani sistemdeki 2gb lık RAM dan çalıyor.Benim sitesinden okuduğum bu şekildeydi.Ama nasıl yapılır bilmem hiç denemedim.İhtiyacım da olmadı açıkçası.
arkadaşlar eskiden counter oynarken fan fazla çalışmazdı şimdi sesini duyuyorum. ısı değerlerim 60-65 arası ekran kartı+ cpu hardisk normal o 43-48 lerde sizce neden böyle
hadi ya bu ram taqma işi tutmadı bni olsun idare etjes peqte dşük deil=) egegokhn arkadasım o sorunu ben baska birinde görmüştüm fanın temizlenmesini öneriyorlardı.eğer yapamazsan servise gnder onlar temizlesn
beyler, hdd sorunu için aradığımı söylemiştim dell i, sağolsunlar eve kadar gelip değiştiler, teknik amcayla hoş bi sohbette ettik ses falan gitti, sorunsuzum şimdilik bios 08 falan, ne diyosunuz?
Format attım bütün driverleri yükledm ama Ağ Denetleyicisi olmadı kuruyorum pc hala tanımıyor,bu yüzden wireless modemlere bağlanamıyorum sitesinden indirdim gene olmadı lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar smdi farkettm hani tahta kurtları olur ya tahtayı kemirr bi ses çıkar tık tık onn gb bi ses var bnde ama tahmnm kdryla hddnin normal sesi yani bahsettiginz o ünlü ses değil.sizn makinalarda ısınma sorunu nasıl.bnmki hep bi sıcak ama asırı deil bazı arklar 70 drecedn bahsediodu o kdr deil ama yne bi 30-40 ı bluyordr.muhtemelen bu normal gbme geldi ama ynede sizede sorıym ddm ısınmayla aranız nasıl
Format attım bütün driverleri yükledm ama Ağ Denetleyicisi olmadı kuruyorum pc hala tanımıyor,bu yüzden wireless modemlere bağlanamıyorum sitesinden indirdim gene olmadı lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
bende de aynı sorun oldu, aradım yine dell i, şu yolu izleyebilirsin