Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Cevap: DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU Sayfa: <<   < önceki  48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gausss

3 Temmuz 2008; 0:19:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar, bugün vatan dan, kampanyadan faydalanarak, 2080 ytl ye 1520 4gb lık olan modelinden aldım. almadan önce bu forumu çok okumuştum, ve harddiskten geldiğin sanılan sesten bahsediliyodu. sanırım o ses bende de var, ve hafif bir çınlama var, bunların çözüm yolu bulundu mu yoksa yarın doğru geri götüreyim mi?

dell inspiron 1520
dingdongings

3 Temmuz 2008; 2:35:16 

arkadaşlar ben de hizlial.com dan I5Q008 in 12 taksit 1871 ytl ye buldum. yarın büyük ihtimalle alacam. bu ses falan sorun olur mu gerçekten. hızlıalda değiştirmek sorun olur mu? vatandan alsam daha mı kolay olur? bu ve bunun gibi sorular kafamı kurcalamakta. sizce ne yapmalıyım
bir de hızlıal a tam güvenemiyorum. sizce güvenmeli miyim? kötü bir tecrübeniz var mı?

DELL INSPIRON KULLANICILARI KULÜBÜ
DELL INSPIRON 1520 I5Q008
Intel Core 2 Duo T9300 2.50 Ghz 6 MB Cache 800 MHz FSB / 250GB 5400 rpm s-ata / 3072MB 667Mhz / Nvidia® GeForce 8600M GT 256MB HyperMemory 1 GB
gausss

3 Temmuz 2008; 3:33:55 

birileri bios dan falan bahsetmiş hdd sesi için, onu nasıl yapıcam tam olarak?

dell inspiron 1520
chazzkmnst

3 Temmuz 2008; 14:32:09 

hdd sesı ıcın cozum>>>>>>>>>>>>>>>> hdd degısıklıgı

garantıye gonderdım hdd degıstı geldı sımdı o ses yok

amd 5600 x2......ati sapphire x1950 pro 512mb... Sapphire Pure CrossFire 3200 Advantage anakart ....2gb kingston 800mhz...microsoft sidewinder...microsoft reclusa...
faris01

3 Temmuz 2008; 18:37:08 

Merhaba arkadaşlar ben dell 1520 kullanıyorum.Benim pencere kaydırması ile ilgili bir sorunum oluştu.Pencereyi kaydırırken pencerenin kendisi değil de önce pencere haricinde,pencere boyutunda içi boş başka bir pencere kaydırmak istediğim yere gidiyor;ardından da pencerenin kendisi geliyor.Ben doğrudan pencereyi kaydırmak istiyorum.Umarım açıkça anlatmışımdır.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok titiz olduğum için format da atabilirm bu yüzden:)

faris hocaoglu
chazzkmnst

3 Temmuz 2008; 18:46:27 

quote:

Orjinalden alıntı: faris01

Merhaba arkadaşlar ben dell 1520 kullanıyorum.Benim pencere kaydırması ile ilgili bir sorunum oluştu.Pencereyi kaydırırken pencerenin kendisi değil de önce pencere haricinde,pencere boyutunda içi boş başka bir pencere kaydırmak istediğim yere gidiyor;ardından da pencerenin kendisi geliyor.Ben doğrudan pencereyi kaydırmak istiyorum.Umarım açıkça anlatmışımdır.

ekran kartı drıver ını guncelle bıdaha dene bakalım

amd 5600 x2......ati sapphire x1950 pro 512mb... Sapphire Pure CrossFire 3200 Advantage anakart ....2gb kingston 800mhz...microsoft sidewinder...microsoft reclusa...
faris01

3 Temmuz 2008; 18:54:24 

Özür dilerim bu ekran kartı driver ını nasıl güncelleyeceğim.Bir de o konuda yardımcı olur musun?

faris hocaoglu
gausss

3 Temmuz 2008; 19:37:04 

nVidia nın sitesin de bulabilirsin.

bu arada hdd sorunu için dell i aradım, gelip değiştircekler .

bir de bilgisayarın oyun performansından çok memnun kaldım. Q009 olan ı var bende, call of duty 4ü, 1280*800 çözünürlük, tüm ayarlar açık, anti-alising 2x de mükemmel oynatıyor

dell inspiron 1520
ozcanxy

3 Temmuz 2008; 19:44:57 

Arkadaşlar yeni bi tane bilgisayar alacağım 2gb Ve cure 2 dou 7 bin serisi ana özellikler. Buna göre sıfır ucuz bi bilgisayar alacağım. 1250-1300YTL ye kadar limitim var. Önerilerinizi link olarak koyarsanız sevinirim. Bide hangi ürünün servisi daha iyi ona göre bilgisayar önerebilirmisiniz???
Şimdidien Teşekkürler.
İsteyen ozcaxyz@hotmail.com adresine mail göndersin teşekkürler...

Her yeni bir gün yeni bir başlangıç...
chazzkmnst

3 Temmuz 2008; 19:56:33 

quote:

Özür dilerim bu ekran kartı driver ını nasıl güncelleyeceğim.Bir de o konuda yardımcı olur musun?

aygıt yonetıcısınden goruntu bagdastırıcılarından surucu guncelle de bulur kendısı yıne sorun cıkartırsa yardımcı olurum drıver konhusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 3 Temmuz 2008; 20:00:18 >

chazzkmnst

3 Temmuz 2008; 20:01:40 

quote:

Orjinalden alıntı: gausss

nVidia nın sitesin de bulabilirsin.

bu arada hdd sorunu için dell i aradım, gelip değiştircekler .

bir de bilgisayarın oyun performansından çok memnun kaldım. Q009 olan ı var bende, call of duty 4ü, 1280*800 çözünürlük, tüm ayarlar açık, anti-alising 2x de mükemmel oynatıyor

arkadasım sonuclardan haberdar et bu degısdıklık konusunda

bu arada hangı numarayı aradın bana bı numara werdıler acaba aynısı mı dıe merak ettım...

bu arada nvıdıa nın sıtesınden ındırmeyın cunku bızımkıler notebook ekran kartı ve modlu ınf lazım yuklemek ıcın nvıdıanın sıtesınde ınf bulamazsınız... laptopvıdeo2go.com dan bulursunuz hem drıver hem ınf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 3 Temmuz 2008; 20:02:55 >

gausss

3 Temmuz 2008; 20:09:54 

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31039

ekran kartı iyi bişe istiyorsan dell in yok heralda o fiyata.

dell inspiron 1520
Gatetrans

4 Temmuz 2008; 0:45:02 

quote:

Bu bir sorun değil!!!Bu bir kullanım özelliğidir.Sen şu an sürüklenen pencere içeriğini göster seçeneğini aktif etmemişsin.Yanlış anlamadıysam konuyu tabi.

www.kanadam.com
psychoirfan

4 Temmuz 2008; 4:41:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Gatetrans

quote:

Bu bir sorun değil!!!Bu bir kullanım özelliğidir.Sen şu an sürüklenen pencere içeriğini göster seçeneğini aktif etmemişsin.Yanlış anlamadıysam konuyu tabi.

Evet problem o gibi görünüyor. Düzeltmek için şu yolu izleyin. Masaüstünde bilgisayarım a sağ tıklayıp özellikler e girin. Soldaki menüden Gelişmiş Sistem Ayarları na girin. Gelişmiş sekmesine geçip Performans kısmındaki ayarlara girin. Daha sonra resimde işaretlediğim seçeneğe tik atıp uygulayın.

Intel Pentium D 820, Asus P5LD2, Kingston DDR2 533 2*512 Mb, MSI Geforce 6800 GS, Samsung 250 Gb SataII NCQ, Asus 1608P2S, Aopen H600B-B27

Dell Inspiron 1520 - T7250 - 2GB Ram- 160GB HDD - 8600m GT
psychoirfan

4 Temmuz 2008; 4:46:52 

Arkadaşlar yeni ekran kartı sürücüsü çıkmış: 175.97. Lütfen sömürelim . Link

Intel Pentium D 820, Asus P5LD2, Kingston DDR2 533 2*512 Mb, MSI Geforce 6800 GS, Samsung 250 Gb SataII NCQ, Asus 1608P2S, Aopen H600B-B27

Dell Inspiron 1520 - T7250 - 2GB Ram- 160GB HDD - 8600m GT
chazzkmnst

4 Temmuz 2008; 14:59:12 

arkadaslar drıver ı kurmayın
ben kurdum vısta aero masaustu puanı 4.7 den 4.6 ya dustu kaldırıorum sımdı ne bıcem bıse bu anlamadım

allah belanı wermesın dell senın bılgısayarın ne kadar adam gıbı calısıokı drıver ın calıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 4 Temmuz 2008; 15:03:36 >

chazzkmnst

4 Temmuz 2008; 18:33:22