arkadaşlar, bugün vatan dan, kampanyadan faydalanarak, 2080 ytl ye 1520 4gb lık olan modelinden aldım. almadan önce bu forumu çok okumuştum, ve harddiskten geldiğin sanılan sesten bahsediliyodu. sanırım o ses bende de var, ve hafif bir çınlama var, bunların çözüm yolu bulundu mu yoksa yarın doğru geri götüreyim mi?
arkadaşlar ben de hizlial.com dan I5Q008 in 12 taksit 1871 ytl ye buldum. yarın büyük ihtimalle alacam. bu ses falan sorun olur mu gerçekten. hızlıalda değiştirmek sorun olur mu? vatandan alsam daha mı kolay olur? bu ve bunun gibi sorular kafamı kurcalamakta. sizce ne yapmalıyım bir de hızlıal a tam güvenemiyorum. sizce güvenmeli miyim? kötü bir tecrübeniz var mı?
Merhaba arkadaşlar ben dell 1520 kullanıyorum.Benim pencere kaydırması ile ilgili bir sorunum oluştu.Pencereyi kaydırırken pencerenin kendisi değil de önce pencere haricinde,pencere boyutunda içi boş başka bir pencere kaydırmak istediğim yere gidiyor;ardından da pencerenin kendisi geliyor.Ben doğrudan pencereyi kaydırmak istiyorum.Umarım açıkça anlatmışımdır.
Yardımcı olursanız sevinirim. Çok titiz olduğum için format da atabilirm bu yüzden:)
Merhaba arkadaşlar ben dell 1520 kullanıyorum.Benim pencere kaydırması ile ilgili bir sorunum oluştu.Pencereyi kaydırırken pencerenin kendisi değil de önce pencere haricinde,pencere boyutunda içi boş başka bir pencere kaydırmak istediğim yere gidiyor;ardından da pencerenin kendisi geliyor.Ben doğrudan pencereyi kaydırmak istiyorum.Umarım açıkça anlatmışımdır.
Yardımcı olursanız sevinirim. Çok titiz olduğum için format da atabilirm bu yüzden:)
bu arada hdd sorunu için dell i aradım, gelip değiştircekler .
bir de bilgisayarın oyun performansından çok memnun kaldım. Q009 olan ı var bende, call of duty 4ü, 1280*800 çözünürlük, tüm ayarlar açık, anti-alising 2x de mükemmel oynatıyor
Arkadaşlar yeni bi tane bilgisayar alacağım 2gb Ve cure 2 dou 7 bin serisi ana özellikler. Buna göre sıfır ucuz bi bilgisayar alacağım. 1250-1300YTL ye kadar limitim var. Önerilerinizi link olarak koyarsanız sevinirim. Bide hangi ürünün servisi daha iyi ona göre bilgisayar önerebilirmisiniz??? Şimdidien Teşekkürler. İsteyen ozcaxyz@hotmail.com adresine mail göndersin teşekkürler...
bu arada hdd sorunu için dell i aradım, gelip değiştircekler .
bir de bilgisayarın oyun performansından çok memnun kaldım. Q009 olan ı var bende, call of duty 4ü, 1280*800 çözünürlük, tüm ayarlar açık, anti-alising 2x de mükemmel oynatıyor
arkadasım sonuclardan haberdar et bu degısdıklık konusunda
bu arada hangı numarayı aradın bana bı numara werdıler acaba aynısı mı dıe merak ettım...
bu arada nvıdıa nın sıtesınden ındırmeyın cunku bızımkıler notebook ekran kartı ve modlu ınf lazım yuklemek ıcın nvıdıanın sıtesınde ınf bulamazsınız... laptopvıdeo2go.com dan bulursunuz hem drıver hem ınf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 3 Temmuz 2008; 20:02:55 >
Bu bir sorun değil!!!Bu bir kullanım özelliğidir.Sen şu an sürüklenen pencere içeriğini göster seçeneğini aktif etmemişsin.Yanlış anlamadıysam konuyu tabi.
Bu bir sorun değil!!!Bu bir kullanım özelliğidir.Sen şu an sürüklenen pencere içeriğini göster seçeneğini aktif etmemişsin.Yanlış anlamadıysam konuyu tabi.
Evet problem o gibi görünüyor. Düzeltmek için şu yolu izleyin. Masaüstünde bilgisayarım a sağ tıklayıp özellikler e girin. Soldaki menüden Gelişmiş Sistem Ayarları na girin. Gelişmiş sekmesine geçip Performans kısmındaki ayarlara girin. Daha sonra resimde işaretlediğim seçeneğe tik atıp uygulayın.