arkadaşlar bizim laptopun tuşları kolay girip çıkıyor mu zamanla içine pislik doluyor söken tecrübe eden varsa bir yorum yazsa iyi olucak
Evet dediğiniz işlemi ben yaptım..
Endişelenmeyin kolay bir işlem ancak uyarmalıyım ki böyle sökme takma işlemlerine el yatkınlığınız varsa bu işi yapın yoksa güvendiğiniz bir tanıdığınıza yaptırın, sonuçta nazik bir cihaz..
Aşağıda verdiğim adreste manuali indirin. Ve manual içinden;
"Adding and Replacing Parts" bölümünden istediğiniz bütün parçaların söküm ve takım işlemlerini kolaylıkla görsel olarak takip edebilirsiniz..
arkadaşlar bizim laptopun tuşları kolay girip çıkıyor mu zamanla içine pislik doluyor söken tecrübe eden varsa bir yorum yazsa iyi olucak
Evet dediğiniz işlemi ben yaptım..
Endişelenmeyin kolay bir işlem ancak uyarmalıyım ki böyle sökme takma işlemlerine el yatkınlığınız varsa bu işi yapın yoksa güvendiğiniz bir tanıdığınıza yaptırın, sonuçta nazik bir cihaz..
Aşağıda verdiğim adreste manuali indirin. Ve manual içinden;
"Adding and Replacing Parts" bölümünden istediğiniz bütün parçaların söküm ve takım işlemlerini kolaylıkla görsel olarak takip edebilirsiniz..
teşekkürler ama benim sormak istediğim kalvyenin çıkması değildi benim istediğim yalnızca normal kalvyelerde oluğu gibi mesela "6" duşunu ya da "ctrl" tuşunu çıkarmaktı normal klavyelerde biliyosunuz dikkatlice çekince yukarıya doğru çıkıyo ve kolaylıkla yerine geri giriyor böyle bir durum laptopta yok mu
Arkadaşlar sayfalarda araştırdığım kadar ddr2 800 mhz ramlar kullanılabiliyor denilmiş. Fakat Lavalys everest programı uyumlu ramlar olarak ddr2 533 ve dd2 667 olarak belirtmiş. Ramları 2*1gb 800mhz olarak yükseltmek istiyorum ama açıkçası elimde patlar diye korkuyorum. Sizce alsam sorun olur mu olmaz mı?
Arkadaşlar sayfalarda araştırdığım kadar ddr2 800 mhz ramlar kullanılabiliyor denilmiş. Fakat Lavalys everest programı uyumlu ramlar olarak ddr2 533 ve dd2 667 olarak belirtmiş. Ramları 2*1gb 800mhz olarak yükseltmek istiyorum ama açıkçası elimde patlar diye korkuyorum. Sizce alsam sorun olur mu olmaz mı?
forumda arkadaş denemişti galiba ama 667 olarak görülüyomuş galiba 800 değil...
arkadaslar bugun laptopumda masaustunde msn filan takılırken bole ekran gidip gelmeye basladı ve sonra ekranın uzerınde bole karıncalanma gibi biseyler oldu ve ekran kapandı sonna 10-15 sn sonra tekrar geldı ve sag alt kosede ekran kartının calısmayı durdurduğunu ve bu durumdan basarıyla kurtuldugunu soledi :S bu neden olabilir bu olay onceden cod 4 oynarken basıma gelıyodu ekran kartı driverini guncelledigimde kurtulmustum sonna o driveri silip yeni sürümünü kurmustum ..acaba driverdan olabilirmi bu sorun yoksa servise bi gorunsemmi ?
laptoplarını koyuncudan alan arkadaşlara bir şey rica edicem fatura tarihleriyle http://www.destekbilisim.com/warcontrol.aspx bu linkteki çıkış tarihiniz tutuyor mu ?bi kontrol edip yazabilir misiniz
Arkadaşlar bende Dellendim. 1520 T8300 2.4 modelini aldım. 5 gün kadar oldu. Yalnız bu harddiskten cırt cırt diye ses geliyo. Acaba aynı modeli kullanan arkadaşlar da varmı yok sa benim ki mi problemli. Çok canımı sıktı ya. Yada bu sesi kesmenin bir yolu varmı. Yardım lütfen.
Arkadaşlar bu konuyu takip edenlerden acil destek bekliyorum. Konunun tamamını aylar önce okumuştum ve safların birinde notbookun sökülmesi ile ilgili resimli anlatım vardı (ENG) şimdi onu arıyorum ama bulamıyorum. Bilgisarım sehbadan hafif derece bir uçuş yaptı halının üzerine doğru. o güden beri acayip şekilde donma sorunları var. Ben hdd'nin fiziksel zarar görmüş olmasından şüpheniyorum. ama yine de açıp bir kabloları falan kontorol etmek istiyorum. çünkü bildiğiniz gibi serial ata hdd kabloları çok da sağlam olmuyor.
Notbooku nasıl açacağım konusunda resimli anlatımın yerini bilen bir arkadaş acil olarak gönderirse çok sevineceğim.
aylardr dıyorum sorunlu dell ler dıye dınletemıyorum bende t7500 kullanıyorum dun aldıgım yerın servısıne werdım eger sorunu olduguna karar werırlerse ısanbula gıdecek servıse cırt cırt sesı evet bende cıkırt cıkırt dıe tabır etmıstım ve hdd yı eger kulagını dayar dınlersen toplu ıgne gıbı suttugu sesını duyarsın.... ve acılısta ve kapanısta kesınlıkle o cıkırt sesını duyarsın
kı artık euro2008 oynarken hdd den cıkırt sesı gelınce oyun bı kac sanıye duruyo yanı ekran kalıo ole sonra gerı gelıo bı bakıom gol yemısım....
sende kı sorunda bende kı gıbı sanırım efeem arkadasım... ben kesemedım o sesı bazen azalıo bazen cogalıo artık bıktım ve okul bıter bıtmez memlekete geldım ve servıse werdım
bence sendekı de aynı sey cıkırt cıkırt gıbı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 12 Haziran 2008; 14:04:59 >