Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Cevap: DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU Sayfa: <<   < önceki  46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
1520extreme

6 Haziran 2008; 20:52:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

arkadaşlar bizim laptopun tuşları kolay girip çıkıyor mu zamanla içine pislik doluyor söken tecrübe eden varsa bir yorum yazsa iyi olucak

Evet dediğiniz işlemi ben yaptım..

Endişelenmeyin kolay bir işlem ancak uyarmalıyım ki böyle sökme takma işlemlerine el yatkınlığınız varsa bu işi yapın yoksa güvendiğiniz bir tanıdığınıza yaptırın, sonuçta nazik bir cihaz..

Aşağıda verdiğim adreste manuali indirin. Ve manual içinden;

"Adding and Replacing Parts" bölümünden istediğiniz bütün parçaların söküm ve takım işlemlerini kolaylıkla görsel olarak takip edebilirsiniz..

http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins1520/en/index.htm

Kolay gelsin..

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULÜBÜ
**DELL INSPIRON 1520 - T7300 256MB 8600M GT - 2GB RAM - 160 GB HDD ETC....**

golgebir

7 Haziran 2008; 1:06:01 

ya arkadaslar bende T8100 işlemcili moedelini aldım. Fakat bir türlü hdd bölemedim. hdd yi nasıl bölebilecegimi söyleyebilecek biri var mı?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
beYdeNbeY

8 Haziran 2008; 10:07:06 

quote:

Orjinalden alıntı: 1520extreme

quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

arkadaşlar bizim laptopun tuşları kolay girip çıkıyor mu zamanla içine pislik doluyor söken tecrübe eden varsa bir yorum yazsa iyi olucak

Evet dediğiniz işlemi ben yaptım..

Endişelenmeyin kolay bir işlem ancak uyarmalıyım ki böyle sökme takma işlemlerine el yatkınlığınız varsa bu işi yapın yoksa güvendiğiniz bir tanıdığınıza yaptırın, sonuçta nazik bir cihaz..

Aşağıda verdiğim adreste manuali indirin. Ve manual içinden;

"Adding and Replacing Parts" bölümünden istediğiniz bütün parçaların söküm ve takım işlemlerini kolaylıkla görsel olarak takip edebilirsiniz..

http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins1520/en/index.htm

Kolay gelsin..

teşekkürler ama benim sormak istediğim kalvyenin çıkması değildi benim istediğim yalnızca normal kalvyelerde oluğu gibi mesela "6" duşunu ya da "ctrl" tuşunu çıkarmaktı normal klavyelerde biliyosunuz dikkatlice çekince yukarıya doğru çıkıyo ve kolaylıkla yerine geri giriyor böyle bir durum laptopta yok mu

..... Kimisinin mutluluğu bir resim kimisinin ki dört mevsim .....
DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU
darel-x

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 12:33:03 

Arkadaşlar sayfalarda araştırdığım kadar ddr2 800 mhz ramlar kullanılabiliyor denilmiş. Fakat Lavalys everest programı uyumlu ramlar olarak ddr2 533 ve dd2 667 olarak belirtmiş. Ramları 2*1gb 800mhz olarak yükseltmek istiyorum ama açıkçası elimde patlar diye korkuyorum. Sizce alsam sorun olur mu olmaz mı?

Asus p5ql-e, e2180 , ocz 1066 mhz ddr2 ram, msi hd 4850, seagate 160+200gb sata2 sbt disk, samsung 226bw
emil175

9 Haziran 2008; 16:43:08 

quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Arkadaşlar sayfalarda araştırdığım kadar ddr2 800 mhz ramlar kullanılabiliyor denilmiş. Fakat Lavalys everest programı uyumlu ramlar olarak ddr2 533 ve dd2 667 olarak belirtmiş. Ramları 2*1gb 800mhz olarak yükseltmek istiyorum ama açıkçası elimde patlar diye korkuyorum. Sizce alsam sorun olur mu olmaz mı?

forumda arkadaş denemişti galiba ama 667 olarak görülüyomuş galiba 800 değil...

DELL INSPIRON 1520 T8100 3GB DDR-2 160GB HDD NVIDIA 256MB 8600GT

drumaliummm

10 Haziran 2008; 5:23:18 

arkadaslar bugun laptopumda masaustunde msn filan takılırken bole ekran gidip gelmeye basladı ve sonra ekranın uzerınde bole karıncalanma gibi biseyler oldu ve ekran kapandı sonna 10-15 sn sonra tekrar geldı ve sag alt kosede ekran kartının calısmayı durdurduğunu ve bu durumdan basarıyla kurtuldugunu soledi :S bu neden olabilir bu olay onceden cod 4 oynarken basıma gelıyodu ekran kartı driverini guncelledigimde kurtulmustum sonna o driveri silip yeni sürümünü kurmustum ..acaba driverdan olabilirmi bu sorun yoksa servise bi gorunsemmi ?

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULÜBÜ

**DELL Inspiron 1520 CORE 2 DUO T7500 2GB Ram Nvidia 8600m GT**

chazzkmnst

10 Haziran 2008; 21:21:47 

o anlık bı durumdur bence

yanı dert etmeye gerek yok

belkı de son surum olan drıver dandr

eger son surum dıorsanız beta olann surumdur

ondan kaynaklı bı durumdur bence ama umarım kotu bı durum olmaz eger tekrarlarsa kork derım

amd 5600 x2......ati sapphire x1950 pro 512mb... Sapphire Pure CrossFire 3200 Advantage anakart ....2gb kingston 800mhz...microsoft sidewinder...microsoft reclusa...
beYdeNbeY

11 Haziran 2008; 14:17:21 

laptoplarını koyuncudan alan arkadaşlara bir şey rica edicem fatura tarihleriyle http://www.destekbilisim.com/warcontrol.aspx bu linkteki çıkış tarihiniz tutuyor mu ?bi kontrol edip yazabilir misiniz

psychoirfan

11 Haziran 2008; 14:36:36 

Ben 2. ayın 7 sinde almıştım. Orda 2 gün erken gösteriyor.

Intel Pentium D 820, Asus P5LD2, Kingston DDR2 533 2*512 Mb, MSI Geforce 6800 GS, Samsung 250 Gb SataII NCQ, Asus 1608P2S, Aopen H600B-B27

Dell Inspiron 1520 - T7250 - 2GB Ram- 160GB HDD - 8600m GT
beYdeNbeY

12 Haziran 2008; 0:42:44 

quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Ben 2. ayın 7 sinde almıştım. Orda 2 gün erken gösteriyor.

arkadaşlar yok mu başka kontrol eden bende biraz fazla vakit farkı var da

EFEEM

12 Haziran 2008; 9:47:51 

Arkadaşlar bende Dellendim. 1520 T8300 2.4 modelini aldım. 5 gün kadar oldu. Yalnız bu harddiskten cırt cırt diye ses geliyo. Acaba aynı modeli kullanan arkadaşlar da varmı yok sa benim ki mi problemli. Çok canımı sıktı ya. Yada bu sesi kesmenin bir yolu varmı. Yardım lütfen.

brsnt

12 Haziran 2008; 11:56:11 

Arkadaşlar bu konuyu takip edenlerden acil destek bekliyorum.
Konunun tamamını aylar önce okumuştum ve safların birinde notbookun sökülmesi ile ilgili resimli anlatım vardı (ENG)
şimdi onu arıyorum ama bulamıyorum. Bilgisarım sehbadan hafif derece bir uçuş yaptı halının üzerine doğru. o güden beri acayip şekilde donma sorunları var. Ben hdd'nin fiziksel zarar görmüş olmasından şüpheniyorum. ama yine de açıp bir kabloları falan kontorol etmek istiyorum. çünkü bildiğiniz gibi serial ata hdd kabloları çok da sağlam olmuyor.

Notbooku nasıl açacağım konusunda resimli anlatımın yerini bilen bir arkadaş acil olarak gönderirse çok sevineceğim.

Herkese sorunsuz bir bilgisiyar dilerim

///DELL 1520//////Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4 MB 800MHz Santa Rosa//////250GB 8MB 5400RPM SATA////// 2048 MB DDR-2 667 Mhz///Nvidia GeForce 8600GT//////DVD+R9 DUAL LAYER///
chazzkmnst

12 Haziran 2008; 14:05:30 

aha ıste bnm sorunumu yasayan bı kısı daha

aylardr dıyorum sorunlu dell ler dıye dınletemıyorum bende t7500 kullanıyorum dun aldıgım yerın servısıne werdım eger sorunu olduguna karar werırlerse ısanbula gıdecek servıse cırt cırt sesı evet bende cıkırt cıkırt dıe tabır etmıstım ve hdd yı eger kulagını dayar dınlersen toplu ıgne gıbı suttugu sesını duyarsın.... ve acılısta ve kapanısta kesınlıkle o cıkırt sesını duyarsın

kı artık euro2008 oynarken hdd den cıkırt sesı gelınce oyun bı kac sanıye duruyo yanı ekran kalıo ole sonra gerı gelıo bı bakıom gol yemısım....

sende kı sorunda bende kı gıbı sanırım efeem arkadasım... ben kesemedım o sesı bazen azalıo bazen cogalıo artık bıktım ve okul bıter bıtmez memlekete geldım ve servıse werdım

bence sendekı de aynı sey cıkırt cıkırt gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 12 Haziran 2008; 14:04:59 >

amd 5600 x2......ati sapphire x1950 pro 512mb... Sapphire Pure CrossFire 3200 Advantage anakart ....2gb kingston 800mhz...microsoft sidewinder...microsoft reclusa...
chazzkmnst

12 Haziran 2008; 14:09:34 

toptan dava edelım bu dell i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazzkmnst -- 12 Haziran 2008; 14:08:13 >

pegodeniz

12 Haziran 2008; 17:51:54