civcivx dostum bilgisayarla verilen cd de home premium 32-bit version yazıyor bende vistayı tekrar kurdum bana vistanın tüm serilrinin secenelerini sundu home premıum32-bit versiyon dışındaki secenekleri satın alabilirsin diye bende mecburen bunu kurdum işin ilginci sadece birkez kurabilirsiniz diye belirtti artık kurarken seçenek sunmuyor diek 32-bit home premium kuruyor 64 bit işlemci kullanıyoruz ama orjinalinde 32 bit lik işletim siztemi ile geliyor bilgisayar o zaman koran 64 bit yüklemek zorundamı kalıyorum bu seferde garanti olayı sorun cıkarmasın ben 64 bit orjinal vista kullanmak istiorum arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar.. geçen hafta pr320 alarak bende msi kervanına katıldım.. incelemek veya almak isteyenler gold/levent mağazasında ürünü bulabilirler.. geçen hafta özel sipariş ile 5 adet getirttiler.. başka satılmadıysa şuan 4 tane ellerinde olması lazım.. cihaz kasa olarak pr300 değil pr 200 ile daha benzer.. kısaca pr200ün 13.3" ekranlsı diyebilirim, çok fazla kurcalama fırsatım olmadı ama tavsiye edebilirim.. son olarak pr300de olduğu gibi kutusunda 4+8 cell'lik 2 adet batarya çıkıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trator -- 4 Şubat 2008; 15:54:33 >
Hayırlı olsun Trator. PR320'yi pek çabuk getirmişler doğrusu. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla PR200'den biraz kalın galiba. Ama 13.3 inç olması da avantajı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Şubat 2008; 12:15:22 >
Arkadaslar ben de gecenlerde msı pr200 aldım fakat camerasını bı turlu calıstıramadım "sorry you have no video capture hardware" dıor.Drıvırını kurdum ama sanırım onu tanımıyor kendı sıtesınden de ındırdım ama gene de acılmadı. Bılen bırısı yardımcı olursa cok sevınırım.
sag ol ya aslında okumustum da neden yapmadım bılmem:) Neyse halloldu bu arada sanırım dvd kapagıyla ılgılı sıkıntın vardı bende kapatırken bır problem hıssetmedım.Devam edıyor mu hala?
Ön tarafa yakın yerden kapatırsam sorun olmuyor. Fakat kapağın ortalarından bastırırsam zorlanıyor. Sadece benim değil bir çok arkadaşın bu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam.
MSİ 12.1 core 2 duo 2.2 250 gb Laptobum var fan problemi MSİ 12.1 laptop aldım core 2 duo 2.2 2 gb 250 hardsik filan benim sorunum dan devamlı olarak çalışıyor yani sessiz ortamda beni rahatsız ediyor bu eskiden casper ın centrino laptopuna sahiptim onda fan arada çalışır çoğu zaman hiç çalışmazdı. Yani sorunum fanım devamlı olarak çalışıyor ve normal bir fan sesi gibi çok aşırı yüksek olmasa dahi yüksek bir şekilde çalışıyor acaba bu msi ların ortak bir sorunu yada özelliğimidir bunu bilmek istiyorum laptopu alalı 1 hafta oldu buna taktım bende işlemciye filan üfledim sinirlendirdi beni ne yapmalıyım teşekkür ederim?
Ayrıca bios ta falan fanla alakalı hiçbir seçenek yada özellik yok bulunmuyor bilgisayarın güç ayarlrıylada oynadım hiçbir şey değişmiyor vista kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba, bugün MSI PR200 alarak bu grupta sizlerle birlikte yazışma şansını yakalamış bulunuyorum. Yaklaşık 1-1,5 aylık araştırma ve karar verme sürecinden sonra, alacağım yeni notebook için nihayetinde MSI PR200 modelinde karar verdim. T7250 2.0 Ghz özellikli olanından aldım ... ve şu an yanımda inanın, bu kadar güzel bir makina aldığım için çok mutluyum..üstelik fiyat-performans oranı çok düşük... MSI gerçekten çok güzel bir notebook yapmış...ekran boyutu harika ve tam bir profesyonel işi... bu arada sizlere bir iki sorum olacak arkadaşlar;
1- monitor 180 derece yatabiliyor mu? ben ancak 130-140 dereceye kadar yatırabildim.sonra pek zorlamak istemedim. açıkçası çekindim.. 2- bilgisayarı açtıktan sonra, desktop görünür görünmez, symentech için soru ekranı çıkmadan hemen önce, bir iki saniye ekran kararıp tekrar geliyor.bu normal mi acaba?
beni aydınlatırsanız çok sevinirim..herkese kolay gelsin diler, tekrar muhabbet etmek dileğiyle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzzyfuss -- 10 Şubat 2008; 21:53:30 >