Topkapı Vatan'ın teşhirindeki PR200'den bahsediyorsan, o mağazaya girip te laptop kısmına geçenlerin, hem rengi, he mde küçüklüğü sebebiyle ilk kurcaladığı birkaç laptoptan birisidir o
Arkadaşlar merhaba; bende bir haftalık MSİ Sahibiyim. Sahip olduğum model MSİ PR300. Önceki mesajları takip ettim KAMERA Ayarını yapmaya çalıştım ama ne yaptıysam başarılı olamadım. Sürücüyü buldum Önceki mesajdan bir arkadaşımız PR 200 için aynı tip problemlerle ugraşmış ve bir arkadaşımız ona BİSON CAMERA sürücüsü vermiş ben onu denedim yükledim çalıştıramadım sonra sanırım hata bende dedim ve PR 300 için CHİCONY CAMERA diye bir sürücü buldum aynı şeylerle rastladım.Sorunum yüklemekte değil sorunum tanıtmakta.
Arkadaşlar sizlerden ricam nasl yükleyeceğim ve hangi sürücüyü yükleyeceğim hakkında bilgiler vermeniz. Gerçektende günlerdir bu sorunu halletmekle uğraşmak canımı baya sıktı bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp dedim kendi kendime ve sizlerden bilgi talebinde bulunmaya karar verdim. Lütfen bana açık ve anlayabileceğim bir şekilde temel olarak yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz. Kendinize iyi bakın Hepinize Mutlu MSİ'lı günler.
pr200'lerde klavyenin üst kısmında P1 ve P2 tuşları var. doğru sürücüyü yüklediysen bu tuşlara basman halinde kamera çalışacaktır. (pr300'de de bu ve buna benzer kısa yol tuşları olması lazım)
Vatanda günün indirimi acer 5920 bakarken aklımdaki Msi pr200 baktım. Tuşları "bence" tuhaf görünüyordu malzemesi kalitesiz ve/veya yanlış dizayn (Plastik sektöründe çalıştım baskısı tuhaftı). Sonuç olarak hayal kırıklığı yaşattı MSİ 262 bile daha güzel görünüyordu. Tabi bu benim düşüncem
Vatanda günün indirimi acer 5920 bakarken aklımdaki Msi pr200 baktım. Tuşları "bence" tuhaf görünüyordu malzemesi kalitesiz ve/veya yanlış dizayn (Plastik sektöründe çalıştım baskısı tuhaftı). Sonuç olarak hayal kırıklığı yaşattı MSİ 262 bile daha güzel görünüyordu. Tabi bu benim düşüncem
Saygılar...
Genel plastik kalitesinden fazla anlamam. Zaten beklentim de o konuda çok yüksek olması değildi açıkcası. Ama klavye konusu benimde aklıma takılmıştı.. Bostancı'daki Vatan'da bakarken oldukça kötü bir izlenim bırakmıştı klavye.. Burada da sordum o yüzden kullanan arkadaşlara..
Teşhir ürünü olduğu için onda biraz sorun olabilir..
S262 konusunda da bende hakikaten onu beğendim :) İkisi yanyana duruyor.. s262'nin klavyesi çok daha stabil... özellikleri sadece biraz daha düşük..
Şimdi aklıma yine kurt düştü klavyeyle ilgili.. :(
Orjinalden alıntı: Ebb Genel plastik kalitesinden fazla anlamam. Zaten beklentim de o konuda çok yüksek olması değildi açıkcası. Ama klavye konusu benimde aklıma takılmıştı.. Bostancı'daki Vatan'da bakarken oldukça kötü bir izlenim bırakmıştı klavye.. Burada da sordum o yüzden kullanan arkadaşlara..
S262 konusunda da bende hakikaten onu beğendim :) İkisi yanyana duruyor.. s262'nin klavyesi çok daha stabil... özellikleri sadece biraz daha düşük..
Selamlar
Arkadaşım kalitesine bir şey demek istemiyorum belki kalitelidir testleri yapmadım Ama şu varki tuşların görüntüsü çok kalitesiz duruyor S262 tuşlarını Pr200 e yapsalar daha iyi olurdu. (yine benim görüşüm 10 yıl önceki IBM tuşları bile estetik duruyor ) kaliteli olabilir ama hiç estetik ve güzel görünmüyor. S262 ile klavyeyi değiştirsinler alalım Bende sadece hayal kırıklığı yarattı. Cantası da Deri değil sadece CC serisinde Deriymiş galiba
Sonuç olarak tüm aklındakileri görmek incelemek lazım sonra benim gibi hüsranlarla dönersiniz Gerçi günün ürünü Acer As5920 bakmaya gitmiştim özellik harici kasa olarak güzeldi
Orjinalden alıntı: Ebb Genel plastik kalitesinden fazla anlamam. Zaten beklentim de o konuda çok yüksek olması değildi açıkcası. Ama klavye konusu benimde aklıma takılmıştı.. Bostancı'daki Vatan'da bakarken oldukça kötü bir izlenim bırakmıştı klavye.. Burada da sordum o yüzden kullanan arkadaşlara..
Selamlar
Arkadaşım kalitesine bir şey demek istemiyorum belki kalitelidir testleri yapmadım Ama şu varki tuşların görüntüsü çok kalitesiz duruyor S262 tuşlarını Pr200 e yapsalar daha iyi olurdu. (yine benim görüşüm 10 yıl önceki IBM tuşları bile estetik duruyor ) kaliteli olabilir ama hiç estetik ve güzel görünmüyor. S262 ile klavyeyi değiştirsinler alalım Bende sadece hayal kırıklığı yarattı. Cantası da Deri değil sadece CC serisinde Deriymiş galiba
Sonuç olarak tüm aklındakileri görmek incelemek lazım sonra benim gibi hüsranlarla dönersiniz Gerçi günün ürünü Acer As5920 bakmaya gitmiştim özellik harici kasa olarak güzeldi
Saygılar...
Bu günün ürünleri olayı nasıl oluyor Vatan'da? Belli bir kriterleri var mı günün ürününü seçerken? Mesela pr200'ün günün ürünü olma ihtimali var mı? :)
Orjinalden alıntı: Ebb Bu günün ürünleri olayı nasıl oluyor Vatan'da? Belli bir kriterleri var mı günün ürününü seçerken? Mesela pr200'ün günün ürünü olma ihtimali var mı? :)
Selamlar
Hiç bilinmiyor her gün vatan sayfasında çıkıyor günlük yani gece 12 civarı ertesi gününkü indirimlii ürünü gösteriyorlar. her türlü ürün oluyor LCD den Pc ye fotoğraf mak den modeme ne bulurlarsa artık Pr200 olma ihtimali var daha önce olmadıysa olduysa da olabilir çünkü acerin farklı donanıma sahip benim gördüğüm üçüncü oldu