Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
<<<ÜNİVERSİTE HATIRASI<<<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar >> <<<ÜNİVERSİTE HATIRASI<<<<< Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 0:00:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SLM ARKADAŞLAR BEN Bİ ÜCRETSİZ WEBSİTESİ YAPMAK İSTİYORUM ŞÖLE JANJANLI BİŞİY OLUCCAK GÖRÜNCE İNSANIN İLGİ ÇEKİCEĞİ MYSİTE DAHİLİNDE BİŞİY ARIYORUM .... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... MÜMKÜNSE ACİL YARDIM.!!!!!

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
turnOFF

3 Eylül 2007; 2:53:35 

Tamam.

diyip bırakacaktım ama ayıp olacaktı Arkadaşım hangi konuda yardım istiyorsun? Ne istiyorsun bizden iyice bi açıklarsan sana yardımcı olabiliriz

100 YIL

Kimileri yüzünde. yüzünü sevinçle. Kimileri yüzünde. hüzünü hüzünle yaşarlar

hyprosoft

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 9:14:58 

paran varsa ilgili iletişim adreslerini vereyim,bütçen ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 3 Eylül 2007; 11:15:15 >

Web Hosting - Tasarım - Bilgisayar
Msn ; info@dutdibi.com
E-posta ; aykut@skynet.com.tr
Ankara / Yenimahalle
kampüs61

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 14:32:27 

bu da zaten ukalaca bi cwp olmuş yani keşke tamam diyip bıraksaydın da rezil olmasaydın... arkadaşım ne istediğimi anlayan anladı cwpladı sen hala anlayamadınmı !!!! boşver anlama zaten

quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

Tamam.

diyip bırakacaktım ama ayıp olacaktı Arkadaşım hangi konuda yardım istiyorsun? Ne istiyorsun bizden iyice bi açıklarsan sana yardımcı olabiliriz

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
turnOFF

3 Eylül 2007; 17:00:31 

Neyi anlayan anladı arkadaşım. Demişsinki web sitesi janjanlı olacak. Bundan kim ne anlayabilir ki?

Parayla başkasına mı yaptırmak istiyorsun?
Kendin yapacaksın bizden yardım mı istiyorsun?
Web sitesi yapmak için herhangi bir program kullanımını mı öğrenmek istiyorsun?
siz itemleri hazırlayın ben birleştiririm mi diyorsun?
Tasarım konusunda ne biliyorsun?
ve daha bir çok soru.

Bilmem anlatabildim mi.

Edit: anlayanların cevaplarını ben göremedim yukarda

quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

bu da zaten ukalaca bi cwp olmuş yani keşke tamam diyip bıraksaydın da rezil olmasaydın... arkadaşım ne istediğimi anlayan anladı cwpladı sen hala anlayamadınmı !!!! boşver anlama zaten

quote:

Tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnOFF -- 3 Eylül 2007; 17:02:15 >

100 YIL

kampüs61

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 20:34:55 

tamam arkadaşım ben kendi başımın çaresine baksam daha ii olucak galiba!!! bu arada sende bu konuda bayağı bişiy biliyosun galiba.. evet ücretsiz istiyorum yapmak malum öğrencilik ama olmazsa ücetlide düşünmeye başladım ama... janjanlı demekle ilgi çekici demek istedim... kendim yapıcam ama tasarım konusundas pek bi becerim yok ... programlardanda haberim yok... hiç bişiy bilmiyorum anlıycan sadece üniversiteden ve ailemden hatıra kalıcak baktıkça duygulanıcam ve arkdaşlarımın rahatça gezebilecekleri ve okuyabilecekleri bi site anlıycan.....

quote:

Neyi anlayan anladı arkadaşım. Demişsinki web sitesi janjanlı olacak. Bundan kim ne anlayabilir ki?

Parayla başkasına mı yaptırmak istiyorsun?
Kendin yapacaksın bizden yardım mı istiyorsun?
Web sitesi yapmak için herhangi bir program kullanımını mı öğrenmek istiyorsun?
siz itemleri hazırlayın ben birleştiririm mi diyorsun?
Tasarım konusunda ne biliyorsun?
ve daha bir çok soru.

Bilmem anlatabildim mi.

Edit: anlayanların cevaplarını ben göremedim yukarda

quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

quote:

Tamam.

turnOFF

4 Eylül 2007; 13:20:44 

tamam dostum şimdi çok daha açıklayıcı oldu

Dostum şimdi sana şunu önerebilirim. Öncelikle bilgisayarın iis server kurman gerekecek

http://www.yucomp.org/icerik.asp?yer=gst&t=1&id=84

Yukardaki linkte nasıl kuracağın hakkında detaylı bir döküman mevcut. Daha sonra www.aspindir.com dan sitene koymak istediğin özelliği yada ordaki hazır portallardan birini indirip C:\inetpub ın içine aç. Çıkan dosyaların arasında genelde mdb uzantılı bir dosya olur. Bu dosyaya yazma izni vererek test et. Eğer istediğin özelliklerde bir portalsa eğer haber ver editlenmesi konusundada yardımcı oluyum

Bu arada yazma izni verme konusunda aşağıda linkten fayadalanabilirsin.

http://www.sorunne.net/forum_posts.asp?TID=14737

Siteni açarkende tarayıcına http://localhost/klasör adı

Burdaki klasör adı inetpub ın içine attığın klasörün adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnOFF -- 4 Eylül 2007; 13:21:40 >

100 YIL

kampüs61

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 17:28:06 

turnOFF ... SANA PM ATTIM OKUYUP CWP YAZARSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar >> <<<ÜNİVERSİTE HATIRASI<<<<< Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar