bu da zaten ukalaca bi cwp olmuş yani keşke tamam diyip bıraksaydın da rezil olmasaydın... arkadaşım ne istediğimi anlayan anladı cwpladı sen hala anlayamadınmı !!!! boşver anlama zaten
quote:
Orjinalden alıntı: turnOFF
Tamam.
diyip bırakacaktım ama ayıp olacaktı Arkadaşım hangi konuda yardım istiyorsun? Ne istiyorsun bizden iyice bi açıklarsan sana yardımcı olabiliriz
Neyi anlayan anladı arkadaşım. Demişsinki web sitesi janjanlı olacak. Bundan kim ne anlayabilir ki?
Parayla başkasına mı yaptırmak istiyorsun? Kendin yapacaksın bizden yardım mı istiyorsun? Web sitesi yapmak için herhangi bir program kullanımını mı öğrenmek istiyorsun? siz itemleri hazırlayın ben birleştiririm mi diyorsun? Tasarım konusunda ne biliyorsun? ve daha bir çok soru.
Bilmem anlatabildim mi.
Edit: anlayanların cevaplarını ben göremedim yukarda
quote:
Orjinalden alıntı: kampüs61
bu da zaten ukalaca bi cwp olmuş yani keşke tamam diyip bıraksaydın da rezil olmasaydın... arkadaşım ne istediğimi anlayan anladı cwpladı sen hala anlayamadınmı !!!! boşver anlama zaten
quote:
Tamam.
diyip bırakacaktım ama ayıp olacaktı Arkadaşım hangi konuda yardım istiyorsun? Ne istiyorsun bizden iyice bi açıklarsan sana yardımcı olabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnOFF -- 3 Eylül 2007; 17:02:15 >
tamam arkadaşım ben kendi başımın çaresine baksam daha ii olucak galiba!!! bu arada sende bu konuda bayağı bişiy biliyosun galiba.. evet ücretsiz istiyorum yapmak malum öğrencilik ama olmazsa ücetlide düşünmeye başladım ama... janjanlı demekle ilgi çekici demek istedim... kendim yapıcam ama tasarım konusundas pek bi becerim yok ... programlardanda haberim yok... hiç bişiy bilmiyorum anlıycan sadece üniversiteden ve ailemden hatıra kalıcak baktıkça duygulanıcam ve arkdaşlarımın rahatça gezebilecekleri ve okuyabilecekleri bi site anlıycan.....
quote:
Neyi anlayan anladı arkadaşım. Demişsinki web sitesi janjanlı olacak. Bundan kim ne anlayabilir ki?
Parayla başkasına mı yaptırmak istiyorsun? Kendin yapacaksın bizden yardım mı istiyorsun? Web sitesi yapmak için herhangi bir program kullanımını mı öğrenmek istiyorsun? siz itemleri hazırlayın ben birleştiririm mi diyorsun? Tasarım konusunda ne biliyorsun? ve daha bir çok soru.
Bilmem anlatabildim mi.
Edit: anlayanların cevaplarını ben göremedim yukarda
quote:
Orjinalden alıntı: kampüs61
quote:
Tamam.
Yukardaki linkte nasıl kuracağın hakkında detaylı bir döküman mevcut. Daha sonra www.aspindir.com dan sitene koymak istediğin özelliği yada ordaki hazır portallardan birini indirip C:\inetpub ın içine aç. Çıkan dosyaların arasında genelde mdb uzantılı bir dosya olur. Bu dosyaya yazma izni vererek test et. Eğer istediğin özelliklerde bir portalsa eğer haber ver editlenmesi konusundada yardımcı oluyum
Bu arada yazma izni verme konusunda aşağıda linkten fayadalanabilirsin.