Şimdi Ara

## Asus'dan G31 Yonga Setli Anakart: P5KPL ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Asus'dan G31 Yonga Setli Anakart: P5KPL ##


    Intel'in 3 serisi yonga seti ailesi hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya devam ediyor. Serinin giriş seviyesidne temsilcilikleri entegre grafik işlemcili G31 ve entegre grafik işlemcisi olmayan P31 yonga setine verilmiş durumda. Anakart dendiği akla ilk gelen isimlerden biri olan Tayvan merkezli Asus, Intel'in G31 yonga setini kullanan yeni anakartı P5KPL modelini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

    Intel'in yılın son çeyreğinde çıkacak olan 45nm Penryn işlemcileri de dahil olmak üzere Core mimarisini kullanan mevcut tüm işlemcileri ile uyumlu olana anakart G31 yonga setinin bir özelliği olarak entegre grafik işlemciye de sahip. Zira anakart üzerinde Intel2in GMA X3100 IGP'si yer almakta. Harici ekran kartı kullanmak isteyenler için bir adet PCIe X16 slotu ile birlikte 3 adet PCI ve 1 adet te PCIe X1 slotuna sahip olan anakartın üzerinde ICH7 köprüsü de yer alıyor.

    4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR-2 800/667MHz bellek desteği de sunan P5KPL'nin ek özellikleri arasında 6 kanal ses ve gigabit ethernet özelliği de yer alıyor. 4 adet SATA-II konnektörünün yanı sıra IDE portuna da sahip olan anakart ayrıca pasif soğutması ile sessizliğe önem veren veya yeni nesil işlemcilere hazır HTPC kurmak isteyen kullanıcıların da ilgisini çekebilir.

    Anakartın fiyatı ve ülkemize geliş tarihi konusunda net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 2 Eylül 2007; 20:04:14 >







  • Uygun bir fiyatla gireceğini düşünüyorum. Aksi taktirde entegre ekrankartı barındıran bir model için amacının dışına çıkmış olur.
  • Bu anakartı alacağıma gigabyte ın 965p ds3 rev 3.3 ü alırım daha iyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: strikeforce

    Bu anakartı alacağıma gigabyte ın 965p ds3 rev 3.3 ü alırım daha iyi

    ne alaka şimdi bu anakartda onboard e.kartı var ds3 de varmı neye göre kıyaslıyorsun
  • İş sistemlerine göre birebir olur tahminim.
  • casper gibi marka bilgisayarlar için sevindirici bir haber.. bununla sistem kurup oyun bilgisayarı diye satarlar.. "En son çıkan yepyeni ürünler bizde geliin" diye de slogan atarlar bilmeyenlerde ne yapsın "Aaa bak en son çıkan modelmiş" derler.. marka bilgisayarlar böyle kandırmıyorlarmı insanları.. hepimiz biliyoruz...
  • öle yapsalar yine iyi yahu adamlar 2 milyara pc satmış gittim baktım ne war ne yok

    normal flat monitör ekran kartı 32 mb onboard :S acıdım yahu
  • yaw bu asusa bir türlü kanım ısınmıyor. p3 anakartları gibi. biraz renklendirse msi ve gigabyte gibi.
  • benim anakrta çok benziyo p4p800x anakart ve aldıgım günden beri tık demedinazar degmesin aynı ona benziyo dizilimi ve rengi ucuz olursa ben alırımstabil ve canavar gibi bas overclocku banamısın demez
  • fiyatı uygun olursa ideal ofis makinası yapılır bundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.