Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*GeNC*

2 Eylül 2007; 14:10:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

FLASH TEMA

Sorumluluk size aittir.

Gerekli Programlar;

Setool2 Lite Edition v1.08 Download

Patch Download

Uygulanışı;

Öncelikle telefonunuz için olan SeTool2Lite adlı RAR içerisinden USB Smart Driverı yükleyin.

Ardından telefonu takmadan programı çalıştırın ve adımları takip edin.

1;

Kullandığınız telefon olan W200İ'yi seçin.

2;

İndirdiğiniz patch adlı dosyayı MISC yazan yere açınız.

3;

Ardından FLASH yazan yere basın.

4;

USB kablo bilgisayara takılı olmadan FLASH'a bastıktan sonra telefonu kapatın ve C tuşuna basılı tutun ardından USB kabloyu bilgisayara takın eliniz hala C'de olsun. 10 sn. sonra elinizi çekin ve READY yazdığında kabloyu bilgisayardan çekip açın.

Kaynak; @Manakan

Sorunlarınızı ve flash temalarınızı bu başlık altında paylaşınız.

Tarafımdan denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır
.

______________________________________________________________________________________________________________________________

TÜM FLASH TEMALARI YÜKLEME

Telefona yanlızca bir tane tema yükleyebildiniz. Bunun nedeni içinde hem THM hemde SWF olan tema sadece Patch içindeki tema.

Bu mesajda tüm flashları yükleme yolunu anlatacağım;

Öncelikle yukardaki @[cLone]:: 'nin verdiği linkten istediğiniz temaları indirin, içinden SWF uzantılı olanları RAR dan çıkarın ve masaüstüne yeni klasör açıp koyun.

Daha sonra temaları FLASH Player ile açıp görüntüsünü görün ve buna uygun temaları ya kendiniz yapın yada biryerden temin edin [Download olabilir :) ]. Ardından temaları winrar ile açıp içini bir klasöre boşaltın, klasör içindeki Theme.xml adlı dosyayı WordPad ile açıp

<Desktop_style Type="File" Source="swfadıburaya.swf"></Desktop_style> bunu resimde gösterilen yere yerleştirin. "swfadıburaya.swf" adlı yere uyumlu flaş temayı yazın.

Ardından kaydedin. Daha sonra TugZIP adlı dosyayı indirin ve temanın içini boşalttığınız klasörün içinde tümünü seçip sağ tıklayıp "Add to..." yazan yeri tıklayın ve Format bölümüne TAR uzantısını seçip tamam a basın ve aynı klasöre yerleşen .TAR uzantılı dosyanın .TAR yazan yerini .THM yapın.

Daha sonra;

Masaüstüne yeni klasör oluşturun ve adını tpa koyun tpa klasörü içine 2 klasör oluşturun birinin adı user diğerinin preset olsun.

Preset içine system, system içine desktop, desktop içine ise flash adında

user içine theme adında klasör oluşturun.

tpa\user\theme adlı klasör içine editlediğiniz temaları yerleştirin.

tpa\preset\system\desktop\flash içine ise flaş temaları yerleştirin.

Ardından TPA adlı klasörü sağ tıklayıp Add To TPA.zip 'i seçin. Daha sonra yukardaki yolla flaşlayın.

______________________________________________________________________________________________________________________________

WALKMAN SKİNİ YÜKLEME

Walkman skini yükleme için vereceğim zip dosyasını 1. mesajdaki gibi Flaşlayın.

Walkman Media Player 2.0 Skin.zip

W300İ ye olan Flaş temalar ve Walkman Skinleri W200İ ile uyumludur.

Bulduğunuz walkman skinlerini yukardaki linkteki ZİP dosyasında tpa -- system -- multimedia -- mp içindeki dosyaları silip buraya atınız.

Ardından SeTool2Lite adlı programı açın ve MISC Files bölümüne skini seçin. Daha sonra FLASH butonuna basın ve telefon kapalıyken C ye basılı tutup kabloyu bağlayın. Kabloyu bağladıktan sonra 10 sn. daha elinizi çekmeyin C den ve READY yazınca da telefonunuzu çıkartın.

ClubPulse Skin.rar

WMP11 Theme.rar

Winamp Skin.rar

SES YÜKSELTME

İfs Download

Öncelikle yukardaki linkteki "İfs" adlı dosyayı indirin. Ardından SeTool2Lite adlı programı açın ve MISC Files bölümüme "İfs" adlı dosyayı seçin. Daha sonra FLASH butonuna basın ve telefon kapalıyken C ye basılı tutup kabloyu bağlayın. Kabloyu bağladıktan sonra 10 sn. daha elinizi çekmeyin C den READY yazınca da telefonunuzu çıkartın.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız telefona firmware atabilirsiniz. (Tüm ayarlarıyla ilk aldığınız gibi olur ( Walkman skin vs.)

TR Firmware.rar

Resimin boyutu daha da iyi anlaşılması için büyük veriyorum herhangi bir sorun yapmayın.

NOT: Akustik değiştirilmiştir eski akustik sorunluydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GeNC* -- 21 Eylül 2007; 17:13:13 >

thehspeed

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 14:56:23 

Ben Yaptım Çok Güzel Oldu....
Çabalarından Ve Yardımlarından Dolayı; @*GeNC*
Arkadaşıma Teşekkürü bir borç bilirim...

uguroz89

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 15:13:27 

yaptım clubnight teması yüklendi
başka flash tema paylaşımlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 2 Eylül 2007; 15:26:33 >

oktaysar

2 Eylül 2007; 15:59:45 

gerçekten çoook teşekkür ederim dört gözle beklediğim bişeydi ve sorunsuz oldu..

uguroz89

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 16:15:59 

nigthclub teması oldu ama diğer temalar olmuyo yada ben mi yapamıyorum

*GeNC*

2 Eylül 2007; 16:38:01 

Olmaması gibi bir imkan yok!

Tarafımca yaklaşık 80 tane denenmiş ve hepsinde olumlu sonuç alınmıştır.

Bakın yanlızca flaş tema atılmaz telefona bir de flaş temanın yanında gelen THM uzantılı normal tema atılır. Eğer bunu atmazsanız tema ÇALIŞMAZ.

Siz tam flaş tema bulup;

THM uzantılı olanı User -- theme içine

SWF uzantılı olanı ise tpa -- preset -- system -- desktop -- flash içine atın ve tekrar FLASH'layın olumlu sonuca ulaşacağınıza emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GeNC* -- 4 Nisan 2008; 13:48:23 >

oktaysar

2 Eylül 2007; 18:47:37 

bu yolla başka şeyler yapabilirmiyiz? walkman skin olsaydı çok iyi olurdu turuncu çok sıktı bi orası değişmiyor zaten..

*GeNC*

2 Eylül 2007; 19:31:49 

Şuanda araştırıyorum. Kesin cevabı belirteceğim yakında.

[cLone]::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 22:36:03 

128x160 flash tema linki vereyim size; http://se.sgh.ru/files/cat77.html

ancak benim bir sorum olacak. ben hayatimsa ilk defa se cihaz kullaniyorum(w810) dolayisiyla bu konuya biraz uzagim.
bundan birkac ay once forumdan strafer arkadasimin yardimiyla w810 cihazima flash menu attik ama epey bir zahmetli olmustu.
far manager, far manager icin yama, usb suruculeri, firmware ve cda dosyalari, xs gibi bircok yazilima ihtiyac duyduk ve bircok sey yaptik.
fakat simdi goruyorumki tek bir yazilimla yukleme yapiliyor, peki nasil oluyorda bu kadar basit oluyor.
bu sorularin yanitini aldiktan sonra birde hic bilmeyen icin nasil yapilacagini en basindan adim adim yazarak aciklayabilirmisiniz. zira biryerlerden w200 bulup deneyecegim.
mesela merak etiklerimden birkaci, telefon hangi modda baglanacak, acik olacakmi yoksa kapali mi olacak. sizin eklediginiz haricindeki temalari biz ekledigimizde bahsettiginiz klasorler icine yerlestirdikten sonra klasoru tekrardan *.rar layacakmiyiz.

en iyisi siz bir aciklamanizi yapin daha sonr tartisalim.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
oktaysar

2 Eylül 2007; 23:35:09 

evet w200i için çok kolay oldu yukarda görülen 4 işlemden ibaret telefonu kapatıp c'ye basılı tutarak takıyoruz.Dediğin gibi w810i de çok fazla işlem vardı bende anlamadım *.rarlama konusunda bende merak ediyorum bu temadan başka tema yapamadım çünkü ama verdiğin linktekileri deneyeceğim teşekkür ederim bunu arıyordum aynı sitede ne diye aratarak buldun yada nasıl buldun? site yunancamı nece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 2 Eylül 2007; 23:37:34 >

manakan

3 Eylül 2007; 0:10:00 

quote:

Orjinalden alıntı: oktaysar

evet w200i için çok kolay oldu yukarda görülen 4 işlemden ibaret telefonu kapatıp c'ye basılı tutarak takıyoruz.Dediğin gibi w810i de çok fazla işlem vardı bende anlamadım *.rarlama konusunda bende merak ediyorum bu temadan başka tema yapamadım çünkü ama verdiğin linktekileri deneyeceğim teşekkür ederim bunu arıyordum aynı sitede ne diye aratarak buldun yada nasıl buldun? site yunancamı nece

Site Rusça...

kpzlisalih

3 Eylül 2007; 0:46:35 

birader o sağdaki Write Gdfsy e basmayın haaaaaaaaaa

::: w810i Benim TeLofoNum Benim MüziĞim :::

manakan

3 Eylül 2007; 0:53:16 

quote:

Orjinalden alıntı: kpzlisalih

birader o sağdaki Write GDFS'e basmayın haaaaaaaaaa

Se Tool Programda Write GDFS Butona sakın tıklamayın.

Arkadaşlar telefon kullanılmaz hale gelir sonra çöpe atarsınız, benden söylemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manakan -- 5 Eylül 2007; 22:50:34 >

*GeNC*

3 Eylül 2007; 1:55:54 

Hepsi 1. mesajda birleştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GeNC* -- 3 Eylül 2007; 10:45:49 >

oktaysar

3 Eylül 2007; 4:23:27