Arkadaşlar thespeed arkadaşımız sayesinde operatör logosunu da sildim http://www.rapid+share.com/files/64003155/tpa.zip bu dosyayı setool ile flashlayın sonra da mesajlardan hücre mesajını kapatın 2 operator logosu da uçuyor... İyi akşamlar hepinize
ikiside uçmadı Alttaki kaldı ve yarım bi şekilde daha kötü oldu!! sende ikiside gittimi? emin olmadan neden koyuyorsunuz böyle şeyleri ya, kamera driveri koyan biri vardı w300 için olanı koymuş yükleyenlerin kamerası gitmişti biraz dikkatli olun ya
Edit: Orjinalini koyunca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 22 Ekim 2007; 4:23:13 >
Arkadaşlar thespeed arkadaşımız sayesinde operatör logosunu da sildim http://www.rapid+share.com/files/64003155/tpa.zip bu dosyayı setool ile flashlayın sonra da mesajlardan hücre mesajını kapatın 2 operator logosu da uçuyor... İyi akşamlar hepinize
ikiside uçmadı Alttaki kaldı ve yarım bi şekilde daha kötü oldu!! sende ikiside gittimi? emin olmadan neden koyuyorsunuz böyle şeyleri ya, kamera driveri koyan biri vardı w300 için olanı koymuş yükleyenlerin kamerası gitmişti biraz dikkatli olun ya
Walla bende oldu akşam ewe gidince resmini de koyarım isterseniz bu dosyayı flashlayınca Tr Turkcell yazısı gitti sonra mesajlar>ayarlar>alan bilgisi>alış ve hücre bilgisini kapatınca alttaki de gidiyor Akşam resim atıcam size şu anda stajdayım
Arkadaşlar Yeni Fireware Çıkmış Bugün "R4JA011" Ben İndiriyorum...Top Sony'den Tam İndiricekken..TOPSE'yede Gelmiş...... http://www.top++se.ru/files/ Burdan İkidakika'da Üye Olun İndirin.... Setooll'la Atın..... Bu'arada Bu Rengine Bayıldım..Harika..... Sony'ya Hiç Bişe Demiyorum......
Arkadaşım kurduktan sonra gördüğün değişiklikleri "+" "-" yönlerini bizlere de söylermisin bizde ona göre kuralım
ters konuştuysam kusura bakma, Turkcelle olmuş ama demekki Avealara olmuyor
Sorun deil ben diğer operatörlerde denemedim turkcell kullanıyorum ben onda TR Turkcell yazısı gitti altındaki kalmıştı onuda hücre mesajlarından iptal ettim sorun kalmadı akşam ewe gidince resim de koyarım
Arkadaşlar Yeni Fireware Çıkmış Bugün "R4JA011" Ben İndiriyorum...Top Sony'den Tam İndiricekken..TOPSE'yede Gelmiş...... http://www.top++se.ru/files/ Burdan İkidakika'da Üye Olun İndirin.... Setooll'la Atın..... Bu'arada Bu Rengine Bayıldım..Harika..... Sony'ya Hiç Bişe Demiyorum......
yeni firmware ı rapide upload ederseniz seviirim boşu boşuna üye olmayalım.. ses yükseltme skin gibi şeyler yeni sürüm de de etkili olur mu bi sorun çıkarır mı acaba? ve değişiklikleri yazarsanız sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 22 Ekim 2007; 19:27:47 >
neden boşuna olsunki o sitede herşey mevcut sol üstte English version yazan yere bas yeni pencerede açılan ingilizce versiyonuna bakarak üye olabilirsin(ama o sayfayı kullanamıyorsun sadece bakacaksın).Asıl Boşu Boşuna rapide konmasın orada varken
neden boşuna olsunki o sitede herşey mevcut sol üstte English version yazan yere bas yeni pencerede açılan ingilizce versiyonuna bakarak üye olabilirsin(ama o sayfayı kullanamıyorsun sadece bakacaksın).Asıl Boşu Boşuna rapide konmasın orada varken
yav tamam indirdim üye oldum zaten ama kurmadım firmware ı deiğer sorularıma cevap verirseniz sevinirim. ses yükseltme skin gibi şeyler yeni sürüm de de etkili olur mu bi sorun çıkarır mı acaba? ayrıca firmware ingiilizce galiba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 23 Ekim 2007; 18:41:56 >
Linki update ettim içinde cep info gibi güzel programlarda var tam bir arşiv oldu.umarım beğenirsiniz.kolay gelsin
tireyi kaldırın tabi
quote:
Orjinalden alıntı: BaSSTaRd
link ekledim orjinal akustik birkaç uygulama vs herşey var.onu indirebilirsin.önceki sayfalara bak bi.
Dediğin linkteki akustik w300 orjinal war içinde tabi link buysa bide bu akustikten memnunmusunuz + radyoyu etkilemiyomu sadece walkmande mi değişiklik oluyo
hem w200 updateli akustik hemde orjinal akustik var o dosyada..radyoyu etkileyen akustik daha elime geçmedi.bununla idare ediyoruz.w200 akustiğini yüklersen radyoda daha derin bass lur.w300 radyo akustiğini içine attım.bende 4 gözle bekliyorum w200 için radyo akustiği çünkü istanbulda yayınların sesi iyice gitti...
Orjinal walkman sesi fena sayılmaz radyoda bazı kanalların sesi iyi artık ilerde radyo için akustik çıkarsa onu yükleriz şimdi kafamızı durduk yere bulandırmayalım saol yardımların için
kaçımız adam gibi radyo dinliyorki zaten mp3 dinlemek yerine..bende onu bekliyorum zaten evet ufak ufak düzenliyorlar 100.4 ve 106.2 fena değil..istanbul için tabi..
Walla bende oldu akşam ewe gidince resmini de koyarım isterseniz bu dosyayı flashlayınca Tr Turkcell yazısı gitti sonra mesajlar>ayarlar>alan bilgisi>alış ve hücre bilgisini kapatınca alttaki de gidiyor Akşam resim atıcam size şu anda stajdayım
an itibariyle operatör logosuz bi w200 sahibiyim:) tesekkürler
yalnız o xml dosyasını biraz inceledimde tuş kilidinin kaç saniye sonra aktif olacagını, ışıkların kaç saniye sonra sönecegini falan değiştirebiliriz galiba.. çok uzun bi liste tamamına bakmadım fakat şunuda farkettim, hangi yazı hangi fontla yazılacak o dosyadaki bilgilere gör