edit: bu arada, bu flash temayı yükleyince başka bi işlem yapmadan eski temaya (orjinal) direk temalar menüsünden dönebilirmiyim ?
tabiki dönebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: BaSSTaRd
yokmu w200 için radyo akustiği yapacak bir hayırsever taktım ben buna illaki yapacam
Radyo içinde sana bitane vereyim biyerde görmüştüm en iyi Radyo acustiği deniyordu bi dene ama tek kulaklıktan ses gelmeyebilir:)
http://rapid*share.com/files/57110023/max_1_.radyo.rar.html (dediğim gibi tek kulaktan gelmedi ama dosyaları tek tek değiştirip denersen belki çift kulaklıkla yüksek ses alırsın,çünkü çok fazla ses veriyo ama tek kulağa w200e uygun olmadığı için işte)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 21 Eylül 2007; 2:34:33 >
arkadaş denedimde gene tek kulaklık ya..olmadı ya napalım artık birisi ben bunu yaptım süper oldu derse onu yüklerim w200 için olmadı böyle devam ederiz walkman playerda yeter süper oldu bende w300 radyosunu yükledim bir parça daha kaliteli bass var bence..
ben bu w200i denen aletin sesini nasıl arttırabilirim diye ararken bu topici buldum ve siteye kaydoldum bu benim ilk mesajım...
öncelikle paylaşım için konuyu açan GENÇ adlı kullanıcıya çok çok teşekkürler...
Şimdi ben sorunumu paylaşmak istiyorum...
burada bahsedilen her şeyi yaptım sesi felan yükselttim...
Yalnız radyo bende de sorun çıkardı.. (bir taraftan ses gelmiyor)
yeni w200i akustiğini yükledim ama aynı sorun devam ediyor. w300i akustiğinin bu sorunu çözdüğünü söylediniz (denenmiş onaylanmış) ama ben yükleyemiyorum...
Niye?**** den çok fazla dosya çekildiği için 90 kb lik dosyayı (w300 akustiği) çekemiyorum..
Rica etsem bana w300i akustiğini veya sorunu çözecek bir w200 akustiği gönderebilir misiniz ya da paylaşabilir misiniz?
benim nette sorun var upload yapamıyorum.ama rapidin limitini geçirmek için modemi aç-kapa yapabilirisn hatta limit bitmiştir bile baya önce yazmışsın mesajı.Genc Bence ilk mesajdaki ifsyi değiştir istersen bilmeyenler hep sorun yaşıyo
ben bu w200i denen aletin sesini nasıl arttırabilirim diye ararken bu topici buldum ve siteye kaydoldum bu benim ilk mesajım...
öncelikle paylaşım için konuyu açan GENÇ adlı kullanıcıya çok çok teşekkürler...
Şimdi ben sorunumu paylaşmak istiyorum...
burada bahsedilen her şeyi yaptım sesi felan yükselttim...
Yalnız radyo bende de sorun çıkardı.. (bir taraftan ses gelmiyor)
yeni w200i akustiğini yükledim ama aynı sorun devam ediyor. w300i akustiğinin bu sorunu çözdüğünü söylediniz (denenmiş onaylanmış) ama ben yükleyemiyorum...
Niye? **** den çok fazla dosya çekildiği için 90 kb lik dosyayı (w300 akustiği) çekemiyorum..
Rica etsem bana w300i akustiğini veya sorunu çözecek bir w200 akustiği gönderebilir misiniz ya da paylaşabilir misiniz?
arkadaşlar bugün itibariyle ben de bir w200i kullanıcısıyım.gittim teknosa dan aldım biraz pahalı olmasına rağmen.henüz test için bi kaç mp3 atıyorum.baya bi akustik muhabbeti geçmiş nedir bu akustik arkadaşlar ne işe yarar? kaliteyi mi arttırıyor yoksa sadece ses yüksekliği mi artıyor? bi de radyonun tek kulaklığından ses gelmiyor falan denmiş stabil düzgün bir sürüm mevcut mu şimdi arkadaşlar? biraz çok sordum galba yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bugün itibariyle ben de bir w200i kullanıcısıyım.gittim teknosa dan aldım biraz pahalı olmasına rağmen.henüz test için bi kaç mp3 atıyorum.baya bi akustik muhabbeti geçmiş nedir bu akustik arkadaşlar ne işe yarar? kaliteyi mi arttırıyor yoksa sadece ses yüksekliği mi artıyor? bi de radyonun tek kulaklığından ses gelmiyor falan denmiş stabil düzgün bir sürüm mevcut mu şimdi arkadaşlar? biraz çok sordum galba yardımcı olursanız sevinirim
sesi yukselitiyor ve kaliteyi arttırıyor. denemeni tavsiye ederim. oktaysar ın verdiği ifs sorunsuzdur. radyo da falan bi problem cıkarmıyor. ama radyo nun sesinde de pek bi değişiklik olmuyor. onun dışında hoparlor ve kulaklığı biraz daha tatmin edici duruma getirdigini soyleyebilirm.
sesi yukselitiyor ve kaliteyi arttırıyor. denemeni tavsiye ederim. oktaysar ın verdiği ifs sorunsuzdur. radyo da falan bi problem cıkarmıyor. ama radyo nun sesinde de pek bi değişiklik olmuyor. onun dışında hoparlor ve kulaklığı biraz daha tatmin edici duruma getirdigini soyleyebilirm.
teşekkürler onestepcloser şimdi ilk sayfadaki ifs dosyasını yükleyeceğim telefona.ilk bi flash diye dosyada yükledim topiğin ilk sayfada ilk başta yazıyor.onu ille yüklemem gerekiyor mu bu ifs den önce?yoksa direkt ifs yi atayım mı?
bi de arkadaşlar biraz pimpirikliyim ben bu konuda eğer bişey olursa tekrar eski haline getirme imkanım var mı?
ilk önce setool lite programını yüklemen lazım sonra gg driverini yükleyeceksin daha snra zaten ilk sayfada resimli olarak anlatılmış ordan bakabilirsin. Bir sorunla karşılaşırsan geri getirme imkanın da war. Orjinal firmware de w300 acustiği de werilmiş ilk sayfada