arkadaşda vardı çok gıcık bir telefon. 10 dk kullandım ne biçim telefon bu yaw dedim. arkadaşda pişman aldığına ''görünümüne ve fiyatına aldandım'' diyor. en iyi telefon sony ericsson kafiye oldu yaw
öyle valla.arkadaşın e250 2.defa ekran pırtlamış.bembeyaz olmuş servise verdi gene..o kadarda çabu karıza yapıyor iyiki bu hatayı yapmamışım zamanında. ve yapmamışsınız
tabi ya, samsungları hiç sevmiyorum zaten ben genel olarak. aslında sony ericcsona karşı da bi önyargım vardı. taa ki w200 alıp da kullanmaya başlayıncaya kadar. bundan sonra forever SONY ERICSSON!!
teknokolik diyecem ama istanbuldaki son mağazasıda bügün itibariyle kapandı (harbiye) internet sitesinden şipariş alınıyor. bursa,balıkesir,izmir muğla şubeleri hala faal durumda..
selamlar şu aletin ışığını %50 den aşağı çekmemiz için bi flash var mı arkadaşlar? önceki dandik J serisi SE de %10 a kadar çekiliyodu, bunda %50 de gece gözümü alıyor
bi de şu flash wallpaperları nası kullanıyoduk bi sürü buldum çok da güzel ama kullanamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 10 Haziran 2008; 23:39:56 >
sim lock u kırmadan önce ona asya sürümü firmware yüklemelisin o zaman türkiyedeki hatlarıda kullanabilirsin.baktın gene olmuyor o zaman telefoncuya götüreceksin 17 hanelik bir kod var sim lock açmak için.onu girecekler ve olacak.ama zaten burada kullanabilmen için asya sürümü olması lazım telefonunun
beyler elimde bi W200 war almanyadan gelme sim lock u nu nasil yaparis telefonculara wermeden kendimiz kırabilirmiiiz yardim ederseniz sewinirim
sim lock u kırmadan önce ona asya sürümü firmware yüklemelisin o zaman türkiyedeki hatlarıda kullanabilirsin.baktın gene olmuyor o zaman telefoncuya götüreceksin 17 hanelik bir kod var sim lock açmak için.onu girecekler ve olacak.ama zaten burada kullanabilmen için asya sürümü olması lazım telefonunun
peqi o asya surumunu nerden bulup nasil yukluces tele biras anlatabilirmisin yada sitede anlatilan bi yer warmi