benim flash temayla işim olmaz ama walkman skin ve ses yükseltme gerçekten telefonu çok kullanışlı hale getirdi mutlaka yapın özellikle ses yükseltmeyi.
beyler java oyun istyenler için http://java.sgh.ru/ çok iyi burası üye olduktan sonra istediğinizi indirebiliyorsunuz gameloft dahil bisürü oyun var 128*160 seçtiğin zaman ekrana uyacakmı diye düşünmek zorunda da kalmıyorsun.luxor2'yi tavsiye ederim süper..
arkadaşlar w200 için hem radyo sesini hem walkman playerın sesini arttıracak bir akustik biliyor musunuz..oktay kardeşimizn verdiği akustik çok iyide ben ayrıca radyonunda sesini arttırmanın yolu varmı diye soruyorum.bilen varsa yazabilirmi
setool ile flash tema olmadı bir türlü, her şey tamam, yüklüyor, ready diyor telefonu açıyorum tema yok. Normalde telefonun theme klasörüne attığım thm ve dm uzantılı temalar sorunsuz çalışıyor. Yazılımı güncellemiştim acaba o yüzden mi olmuyor? Sürüm: CXC1250719 R4HA014
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmehero -- 15 Eylül 2007; 0:50:20 >
üye olmadan linklerin işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene Bide şunu deneyin başlangıç ekranı olarak bence çok güzel oldu normal telefona atıp başlangıç resmi diye seçiyorsunuz.programla değil.(bende resim bilgisayarda açılmadı ama telde çalıştı)
quote:
Orjinalden alıntı: sh@dowalp
quote:
Orjinalden alıntı: oktaysar
rusça bende bilmiyorum heralde üye olmak çok kolay her sitede aynı prosedür.istersen yardımcı olurum
o siteden seçtiğin güzel oyunların linklerini yazabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 15 Eylül 2007; 2:31:03 >