Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dijital tv kartı aldıgımızda bilgisayardan kanal degısmek mumkunmu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Dijital tv kartı aldıgımızda bilgisayardan kanal degısmek mumkunmu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CrwErEnnN

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 10:33:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yoksa tvlerde oldugu gbı recevırde hangı kanal acıksa onumu ızlemek zorundayız

X-Fİ XtremeGamer - Aego M - Electro House =Mutluluk
esenlik

2 Eylül 2007; 11:24:36 

Nassı yani???

Ama anladığım kadar cevap vereyim digital kartı ayrı bir receiver olarak düşün nasılki ayrı bir recivere çok çıkışlı lnbden ayrı bir kablo getirisin ve onu ayrı olarak bağımsız çalıştırırsın ya aynen öyle yani çoklama usulüyle kablo getirme gibi şansın yok.

NEFRETİ SEVGİDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM, ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ!!!
Amd Athlon 64 3000+ 939 pin/ MSI 7025 K8N Platinium Neo2 Nforce 3 Ultra/ 250GB SATA 2504C Samsung
+ 250Gb Seagate SATA2 16MB + 250GB IDE Samsung HDD/ Asus 256MB 128 Bit ATI 9550 Series/ 512x4 2048MB Kingston CL3 400Mhz/ Philips 170C6FS LCD + Nec MultiSycn LCD1770NX/ Pioneer DVR-110D DVD-RW/ Asus 48x24x48 CD-RW/ Creative Audigy 24Bit/SkyStar 2,6D/Everest Case/ Pegasus 400W Psu/ Microsoft Klavye-Mouse/ USRobotics 9107 ADSL Modem/ Locitech X530 5.1 Speaker/ GoldMaster 9400v CI Receiver
CrwErEnnN

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 18:19:02 

yanı dırek canakdan gelen kabloyu baglıcaz ona receiverdan kablo cekmıcez anladıgım kadarıyla

X-Fİ XtremeGamer - Aego M - Electro House =Mutluluk
hüküm

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 18:50:21 

sakında receiverdan çekeyim deme zarıda dokunur ve randımanlıda olmuyor 2 çıkışlı lnb ve ona göre kablo çekip karta bağlaman lazım..

intelCore2 Duo E6750 / OCZ 4x1=4 GB DDR2 800 KIT (2x1GB) nVidia-SLI - CL4 - XTC/ MSI
P6N SLI Platinum 1333 FSB QUAD CORE KATI KAPASITOR ANAKART / SPARKLE 8800GT OC (Grafik İşlemci GPU: 650 MHz, Shader: 1650 MHz, Bellek: 2000 MHz ) TAGAN EASYCON 480WAAT SLI PSU / Microsoft SIDEWINDER Mouse
TiSKE

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 1:24:37 

Receiverda ek çıkış varsa bağlanır
Ancak iki kanal aynı anda izlenmek istenirse çalışmamazlık yapıyor
Onun dışında Ben 9030 CI da kullanıyorum
PC den ayrı Receiver dan ayrı kanal değiştiriyorum

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
seboist64

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007; 0:06:57 

quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

sakında receiverdan çekeyim deme zarıda dokunur ve randımanlıda olmuyor 2 çıkışlı lnb ve ona göre kablo çekip karta bağlaman lazım..

Kesinlikle katılmıyorum! Receiverın arkasından bağlantı yapıldığında tv de ne izleniyorsa pc de de o zilenir diye bişiy yok, eğer receiverda show, atv, gibi büyük kuruluşların kanallaı açıksa pc de yaklaşık 10 kanal aynı anda ve mükemel kaltede izlenir. Sadece transpondasyon aralığındaki kanallar çeker bu da yaklaşık 10 a yakın kanala tekabül eder. Ancak lnb den doğru bağlantı yapıldığında kartınızın zayıf tuneriyle başbaşa kalırsınız tıkanmalar düşük kalite vb sorunla karşılaşırsınız ben ilk önce bu sistemi denemiştim kanser oldum problemlerden receiverdan çektim rahatladım. Süper kalitede çekiyor çünkü receiverın çok yüksek gücü sözkonusu. Eğer kartınızı benim gibi klip kayıt ve genel kanallardaki dizi ve NTV gibi kanalları izlemede kullanacaksanız receiver arkası bağlantıyı öneririm

Desktop: AMD ® Athlon™ 64 +3000 << & >> Notebook: FujitsuSiemens ® AMILO™ Intel ® Centrino™
Creative ® ZEN™ 2GB+16~GB Creative ® SoundBlaster™ Live! Creative ® Inspire™ M4500
Canon ® PowerShot™ « A530 » "Fotoğraf Galerim"
Şu koca DH forumunda Uşak'lı arıyorum!
Genç Uşaklıların Buluşma Noktası
Kişisel Site (Blog)
seboist64

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2007; 0:11:06 

Kesinlikle katılmıyorum! Receiverın arkasından bağlantı yapıldığında tv de ne izleniyorsa pc de de o zilenir diye bişiy yok, eğer receiverda show, atv, gibi büyük kuruluşların kanallaı açıksa pc de yaklaşık 10 kanal aynı anda ve mükemel kaltede izlenir. Sadece transpondasyon aralığındaki kanallar çeker bu da yaklaşık 10 a yakın kanala tekabül eder. Ancak lnb den doğru bağlantı yapıldığında kartınızın zayıf tuneriyle başbaşa kalırsınız tıkanmalar düşük kalite vb sorunla karşılaşırsınız ben ilk önce bu sistemi denemiştim kanser oldum problemlerden receiverdan çektim rahatladım. Süper kalitede çekiyor çünkü receiverın çok yüksek gücü sözkonusu. Eğer kartınızı benim gibi klip kayıt ve genel kanallardaki dizi ve NTV gibi kanalları izlemede kullanacaksanız receiver arkası bağlantıyı öneririm

Desktop: AMD ® Athlon™ 64 +3000 << & >> Notebook: FujitsuSiemens ® AMILO™ Intel ® Centrino™
Creative ® ZEN™ 2GB+16~GB Creative ® SoundBlaster™ Live! Creative ® Inspire™ M4500
Kişisel Site (Blog)
sgerrard

6 Eylül 2007; 22:27:48 

uydu alıcının çıkışından dijital tv kartına bağlantı yapılmaz, yapılırsa da er geç bilgisayarı veya tv kartını yakarsınız uydu kablosu analog yayınlar gibi tek başına yayın taşımaz, uydu kartları olsun dijital tv kartları olsun uydu anteninin ucundaki lnb adı verilen alıcı alete farklı voltajlar göndererek dikey ve yatay yayınları almasını sağlarken aynı anda çeşitli frekanslar aracılığıyla komutlar göndererek alt band üst band ve yine başka diseq komutları ile uydu seçimi sağlar anlatılanlardan da anlayacağınız gibi bir lnb sadece tek bir cihazdan gönderilen voltaj ve komutlara göre hareket eder. sonuçta iki cihaz biribirine bağlansa bile aynı band ve aynı kutuptaki yayınlar izlenebilir ancak fakat iki cihazdan aynı anda gelen voltaj frekans ve komutlar lnb'yi, lnb'den geri dönüşte tv kartına ve bilgisayara ciddi hasarlar verebilir ve er veya geç verecektir.

adım sgerrard
bana binbaşı sgerrard diyebilirsiniz
ridvann

7 Eylül 2007; 11:40:50 

merhba hemserım usak banada bı zardımcı olsan daha sıteyı kulanmasını ogrenmedım kusura bakma burdan yazıyorum benım bır analog tv kartım var anten veya uydu gırısım yok ınternet uzerınden yayın yapan kanlalrı ızleyebılırmıyım kartı kurdım amma hıc bır fonksıyon yok

seboist64

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 12:46:08 

quote:

Orjinalden alıntı: ridvann

merhba hemserım usak banada bı zardımcı olsan daha sıteyı kulanmasını ogrenmedım kusura bakma burdan yazıyorum benım bır analog tv kartım var anten veya uydu gırısım yok ınternet uzerınden yayın yapan kanlalrı ızleyebılırmıyım kartı kurdım amma hıc bır fonksıyon yok

Valla hemşerim kart aldım anten veya uydu girişim yok diyorsun, anlamadım...

Kişisel Site (Blog)
sgerrard

7 Eylül 2007; 19:21:36 

internetten yayın izlemek için tv kartına gerek yok,

adım sgerrard
bana binbaşı sgerrard diyebilirsiniz
atorbaci

8 Eylül 2007; 1:50:18 

Dijital tv kartı aldıgımızda bilgisayardan kanal degısmek mumkunmu ??

Mümkün değil hep o kanalı izliyorsun

kanal değiştiremeyeceksen neden o kadar para veriyorsun?
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ridvann

kardeş tv kartının antenini tak mümkünse yükselticili olsun tvleri izlersin.eğer iyi çekmiyorsa Uydu receiver varsa evinde onda açık olan kanalları izlemek kaydıyla kablo bağlantısıyla izleyebilirsin

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Dijital tv kartı aldıgımızda bilgisayardan kanal degısmek mumkunmu Sayfa: [1]
Buraya git: